Verlengd Kortingen tot 40% + Gratis raamhor (Bekijk)
FAQ & advies    020-2613415    Foto's van klanten thuis
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Woonkamer gordijnen

Op zoek naar gordijnen voor de woonkamer? Woonkamer gordijnen bepalen de sfeer, privacy en lichtinvalAlle gordijnen zijn geschikt voor de woonkamer. Kies de gordijnen afhankelijk van jouw situatie & persoonlijke voorkeur! Wil je de ruimte lekker licht houden? Ga voor vitrages of inbetween gordijnen met licht doorlatende stof. Liever meer privacy en minder licht? Velours en verduisterende gordijnen. Stel jouw gordijnen op maat samen en kies uit 100+ kleuren. Zo past het altijd perfect in jouw interieur!

Waar ben jij naar op zoek? KleurrijkNatuurlijke tintenZacht & glanzend | Black 'n White50 tinten grijsMeest licht: vitrages & voile

Filter by:

Clear All
Close
 • Beige
 • Blauw
 • Bruin
 • Creme
 • Geel
 • Goud
 • Grijs
 • Groen
 • Paars
 • Rood
 • Roze
 • Taupe
 • Wit
 • Zwart
Categorieen

keurmerk webwinkel raamdecoratie
CYBER MONDAY 2023
kortingen raamdecoratie

Sorteren op

Voile gordijn op maat met loodveter - Kleur wit - Voile Superior

€ 12,44 € 9,95

Voile gordijnen op maat kleur ivoor wit - Collectie Voile Amsterdam

€ 6,19 € 4,95

Voile gordijnen op maat kleur kakigrijs-bruin - Collectie Voile Amsterdam

€ 6,19 € 4,95

Voile gordijnen op maat kleur wit - Collectie Voile Amsterdam

€ 6,19 € 4,33

Voile gordijnen op maat kleur zwart - Collectie Voile Amsterdam

€ 6,19 € 4,95

Voile gordijnen op maat kleur antraciet - Collectie Voile Amsterdam

€ 6,19 € 4,95

Vitrage gordijn op maat Licht grijs - Utah

€ 7,44 € 5,95

Inbetween gordijn op maat Antraciet - Desire

€ 12,44 € 9,95

Luxe velours gordijnen 95% Verduisterend Beige - Capri

€ 7,44 € 5,95

Luxe velours gordijnen 95% Verduisterend Blauw - Capri

€ 7,44 € 5,95

Luxe velours gordijnen 95% Verduisterend Bordeaux Rood - Capri

€ 7,44 € 5,95

Luxe velours gordijnen 95% Verduisterend Donkerblauw - Capri

€ 7,44 € 5,95

Luxe velours gordijnen 95% Verduisterend Grijs - Capri

€ 7,44 € 5,95

Luxe velours gordijnen 95% Verduisterend Licht grijs - Capri

€ 7,44 € 5,95

Luxe velours gordijnen 95% Verduisterend Okergeel - Capri

€ 7,44 € 5,95

Luxe velours gordijnen 95% Verduisterend Smaragd groen - Capri

€ 7,44 € 5,95

Luxe velours gordijnen 95% Verduisterend Wit - Capri

€ 7,44 € 5,95

Luxe velours gordijnen 95% Verduisterend Zwart - Capri

€ 7,44 € 5,95
woonkamer gordijnen op maat

Sfeervolle gordijnen op maat in de woonkamer?

Op zoek naar nieuwe gordijnen voor de woonkamer? Ontdek onze selectie sfeervolle gordijnen. Van transparante gordijnen tot semi-verduisterende gordijnen: vitrages, inbetweens, overgordijnen en veloursgorijnen. Waarom licht doorlatende gordijnen in de woonkamer? Natuurlijke lichtinval is de sfeermaker in het interieur & gordijnen zorgen voor fijne akoestiek. Keuze uit meer dan 100+ kleuren. Zo past het altijd perfect in jouw interieur!

Wat is het verschil tussen inbetween en vitrage?

Beide gordijnen zijn zeer licht doorlatend; inbetween gordijnen, die qua stofdikte tussen gewone gordijnen en vitrages in zitten, hebben een stof met een dikkere weving en vollere draad, wat over het algemeen kenmerkend is voor semi-transparante gordijnstoffen, waardoor ze een perfecte balans bieden tussen privacy en natuurlijk lichtinval in huis.

Vitrages hebben een zeer dunne transparante stof, waardoor ze veel zonlicht binnenlaten maar tegelijkertijd de felle zon buitenhouden; in tegenstelling tot inbetween gordijnen, waarbij je kunt kiezen uit een breed scala aan kleuren, zijn vitrages vaak beperkt tot wit, lichtgrijs of crèmekleurig, wat een specifieke lichtheid en luchtigheid aan de ruimte kan toevoegen.

vitrage op maatinbetween op maat

Gordijnen op maat personaliseren?

Onze gordijnen kun je zelf op maat samenstellen, zodat ze perfect passen in jouw woonkamer. Naast de afmetingen kun je ook de kleur en ophangmethode zelf bepalen. Passen ringen/roede bij jouw interieurstijl? Of liever mooie gordijnen met rail?

 • Afmetingen
 • Ophangmethode: rails of roede
 • Kleur ringen (indien roede)
 • Type plooiing: enkel, dubbel of waveplooi

Bovendien kun je bij de gordijnrail kiezen uit een strakke enkele plooi, volle dubbele plooi of de populaire wave plooi (indien mogelijk). De dubbele plooi wordt het meest verkocht, vanwege de vollere en luxere uitstraling. Daarnaast biedt de keuze voor een wave plooi een eigentijdse en golvende afwerking die bijdraagt aan een moderne esthetiek. Bij de enkele plooi wordt minder stof gebruikt en is daarmee de voordeligste keuze, wat niet alleen economisch interessant is, maar ook een strakkere en meer gestroomlijnde uitstraling aan de raambekleding geeft.

plooiing gordijnen

Welke kleur gordijnen moet ik kiezen?

De kleur van gordijnen is zeer bepalend voor de sfeer. Zo heb je mooie warme tinten voor intieme sfeer, of juist lichte kleuren voor een ruimtelijker en open gevoel. Voor elke stijl is er een bijpassende kleur. Stem de juiste tint af met de kleuren in jouw interieur. De meest populaire kleuren? Dat zijn wit, zwart, lichtgrijs en antraciet. Ook de crèmekleuren, okergeel, olijfgroen en diverse blauwtinten zijn erg in trek.

TIP: Twijfel je tussen verschillende kleuren? Bestel gratis en vrijblijvend kleurstalen via onze website, waarbij je de mogelijkheid hebt om de stoffen en kleuren in je eigen interieur te beoordelen, waardoor je met vertrouwen de juiste kleur en stof kunt kiezen die perfect aansluiten bij de sfeer en stijl van jouw woning.

gratis gordijn samples

Veloursgordijn in de woonkamer?

Veloursgordijnen zijn zacht, hebben een mooie glans en een luxe elegante uitstraling. Het is een zeer populaire stof en brengt veel sfeer met zich mee. De stof verduisterd tot circa 80%, wat zorgt voor een knusse sfeer in de woonkamer. Dit gordijn biedt meer privacy dan inbetweens en andere lichtdoorlatende gordijnen en is ook geschikt voor de slaapkamer en kinderkamer.

 • Hoge lichtdichtheid (ca. 80% dim-out)
 • Luxe uitstraling
 • Zachte stof met lichte glans
 • Kleurvast & kreukt niet
 • Hoog slijtvast percentage

Filters
Sort
display