Nieuw Zomeractie tot 30% korting (Bekijk)
FAQ & advies    020-2613415    Foto's van klanten thuis
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Aluminium 50mm Jaloezieen Ladderband Solux alle kleuren

Deze aluminium jaloezieën, met robuuste lamellen van 50 mm breed, worden op maat gemaakt tot maximaal 330 cm breed en 380 cm hoog, met de optie om te kiezen voor ladderband of zonder; u kunt ze online geheel naar wens samenstellen en bestellen door de gewenste maat, kleur, type raam, ladderband, bedieningszijde, en meer door te geven, met een uitgebreide keuze uit meer dan 60 populaire aluminium kleuren, en dit alles met gegarandeerde topkwaliteit van het gerenommeerde merk Solux®.
Faq

Een bruin duorolgordijn (728295) is altijd aan beide kanten dezelfde kleur, omdat het een stof is die zich in een lus vormt.

Nee, een bruin duorolgordijn (728295) is niet verduisterend. Duorolgordijnen zijn voorzien van een stof bestaande uit horizontale banen van vitragestof afwisselend met een dichte (lichtdoorlatende) stof. De stof bestaat uit twee lagen die achter elkaar zitten en over elkaar heen bewegen.

U krijgt universele bevestiging voor zowel wand als plafond montage. Deze steunen dient u door middel van schroeven te bevestigen. Als u heeft gekozen voor een bruin duorolgordijn (728295) dan klikt u vervolgens de cassette of het montageprofiel in de steunen.

Het inmeten van een bruin duorolgordijn (728295) is erg eenvoudig. U meet de breedte en hoogte op 3 plekken. Afhankelijk of u op de dag of in de dag meet, dient u aftrek of een overlap toe te passen. Voor een uitgebreide instructie kunt u onze inmeethandleiding gebruiken onder het kopje 'inmeten'.

De duorolgordijnen bruin (728295) kunnen van 300 mm tot en met 2600 mm breed worden geproduceerd. De hoogte kan 300 mm tot en met 3000 mm worden geproduceerd. De maximale hoogte kan per stof verschillen, als u met de muis over de stof beweegt dan ziet u de maximale hoogte staan.

Een duorolgordijn bruin (728295) is voor vele ruimtes geschikt, omdat er vele mogelijkheden zijn in stof en montage. Een duorolgordijn met luxe cassette ziet u voornamelijk terug in woonkamers of keukens, omdat het een luxe en mooie uitstraling heeft. U kunt ook goed met de lichtinval spelen doordat het duorolgordijn op verschillende standen kan worden gezet.

Een roede geeft een luxe uitstraling en dis een mooie afwerking van uw bruine duorolgordijn. De stof loopt helemaal tot onder door en de roede ligt in de stof. U kunt ook kiezen voor een standaard onderlat. Er wordt dan een aluminium lat in de syteemkeur van uw keuze vastgemaakt aan de stof.

Filters
Sort
display