Advies nodig?    020-2613415     Actie = 20% korting + Gratis thuisbezorgd  
Contact  |     Mijn account |    Veilig winkelen |    Blog
 
Zoek

Lees onze Voorwaarden voor de gratis meetafspraak

Afspraak wijzigen 


Mocht u verhinderd zijn, dan kunnen bestaande afspraken kosteloos wijzigen. Let op: Wij vragen u dit zsm te doen.

Vrijmaken ruimte (voorbereiding)

Om vertragingen & gevaren te voorkomen vragen wij u om de ruimte waarin de zonweringsproducten ingemeten dienen te worden vrij te maken van obstakels zodat de adviseur voldoende ruimte heeft om te werken.  Vrij van obstakels zoals planten, meubels etc.


Meten van maten door de inmeetservice

Wij zijn enkel verantwoordelijk voor het inmeten van de juiste maten in combinatie met de gewenste (door u gekozen) product(en). Let op: voor veiligheidsredenen trekken wij altijd 0.5 cm (5 mm) af van de breedte. Daarnaast worden de producten altijd geheel op maat gemaakt en kan bij productie de hoogte 1 tot 3 mm afwijken door de manier van snijden/produceren, bij jaloezieen is dit in de hoogte 10 tot 50mm in verband met de lamelbreedte.

Offerte accoderen 

U ontvangt na het inmeten een offerte met de opgemeten maten voor de door u aangegeven (gewenste) producten. Let op: controleer de offerte geheel op juistheid. U bent zelf verantwoordelijk voor controle van het aantal producten, type stof, stof kleur, opties etc. Eventuele fouten kunnen niet worden vergoed.

Advies

Wij zijn enkel verantwoordelijk voor het inmeten van de juiste maten in combinatie met de gewenste (door u gekozen) product(en). Let op: wij zijn dus niet aansprakelijk voor zaken die u tijdens het inmeten met de inmeter bespreekt. Onze inmeters zijn opgeleid om juist advies te geven. U bent als klant zelf verantwoordelijk om in te schatten hoe er gemonteerd moet worden en of dit mogelijk is voor uw situatie. 

Garantie 

Op de inmeetwerkzaamheden geven wij 100% garantie met in acht neming van de onderstaande verschillen. De maten kunnen altijd afwijken door de volgende redenen:

Let op: voor veiligheidsredenen trekken wij altijd 0.5 cm (5 mm) af van de breedte. Daarnaast worden de producten altijd geheel op maat gemaakt en kan bij productie de lengte 1 tot 3 mm afwijken door de manier van snijden/produceren, bij jaloezieen is dit in de hoogte 10 tot 50mm in verband met de lamelbreedte.

Lichtinval  

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de hoeveelheid licht die langs uw producten komt. Wanneer u een verduisterend product besteld houdt dit in dat u een verduisterende stof krijgt. Er is dus een mogelijkheid dat er licht via de zijkanten, achterkant, onderkant en bovenkant komt.

Meldingsperiode

Mochten er afwijkingen zijn (product te klein of te groot) meld dit dan binnen 7 dagen na de levering van de raamdecoratie. Wacht dus niet te lang met de montage.

Inmeet afspraak

Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Filters
Sort
display

 
 
Hoe kunnen wij u helpen?
 
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00. Of maak gebruik van het contactformulier.
 

  Offerte op maat Vrijblijvende offerte op maat.
 

  Telefoon Bel met onze klantenservice
020-2613415, bereikbaar van 09:00 tot 17:00
 

 Inmeet afspraak Wij komen vrijblijvend langs om in te meten.
 

  Contactformulier Vul het formulier in en u ontvangt binnen 1 werkdag reactie van ons.
 

  FAQ Kijk in onze meest gestelde vragen portal