Actie tot 31/5 = Gratis Horren + Kortingen tot 40% (Bekijk)
FAQ & advies    020-2613415    Foto's van klanten thuis
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Welke raamdecoratie past op welk type raam?

Wat voor type raam heeft u? Maak uw keuze en wij adviseren de beste raamdecoratie producten op basis van deze keuze. Voor ieder type raam hebben wij meerdere oplossingen: plisses, rolgordijnen of lamellen. Door middel van speciale bevestigingsmaterialen worden diverse type raambekleding gecshikt gemaakt voor een bepaald raam. Maak nu uw keuze.

Raamdecoratie voor dakramen

Afbeelding voor categorie Raamdecoratie voor dakramen
Oude prijs Nu vanaf 

Raamdecoratie voor standaard ramen

Afbeelding voor categorie Raamdecoratie voor standaard ramen
Oude prijs Nu vanaf 

Raamdecoratie voor Kiep-Kantel ramen

Afbeelding voor categorie Raamdecoratie voor Kiep-Kantel ramen
Oude prijs Nu vanaf 

Raamdecoratie voor Kozijnen

Afbeelding voor categorie Raamdecoratie voor Kozijnen
Oude prijs Nu vanaf 

Raamdecoratie voor Lichtkoepels

Afbeelding voor categorie Raamdecoratie voor Lichtkoepels
Oude prijs Nu vanaf 

Ontdek onze veelzijdige raamdecoratieopties

Raamdecoratie speelt een essentiële rol in het creëren van de perfecte sfeer in je huis. Of je nu op zoek bent naar privacy, lichtregeling, stijl of alle drie, wij hebben een breed scala aan raamdecoratieopties om aan jouw behoeften te voldoen. Laten we eens kijken naar enkele van de meest populaire keuzes:


Onze klanten geven ons gemiddeld


Reviews PAX Raamdecoratie


Raamdecoratie voor dakramen


Raamdecoratie voor dakramen voegt niet alleen een vleugje elegantie toe aan je interieur, maar biedt ook praktische voordelen. Met hun stijlvolle ontwerpen en veelzijdige functionaliteit optimaliseren ze de lichtinval, regelen ze de privacy en verbeteren ze de algehele uitstraling van de kamer.

Onze collectie raamdecoratie voor dakramen is zorgvuldig samengesteld met aandacht voor kwaliteit en maatwerk, om te voldoen aan de specifieke eisen van deze vensters. Of je nu op zoek bent naar jaloezieën, plisségordijnen, rolgordijnen of andere opties, onze producten zijn ontworpen om naadloos te passen, zowel wat betreft afmetingen als stijl, bij je dakramen.


Raamdecoratie voor standaard ramen


Raamdecoratie voor standaard ramen vormt een essentieel onderdeel van elk huis, waardoor je niet alleen de hoeveelheid natuurlijk licht en privacy kunt regelen, maar ook een decoratief element aan je interieur kunt toevoegen. De veelzijdigheid van raamdecoratie is opmerkelijk, met een breed scala aan opties om uit te kiezen, waaronder jaloezieën, gordijnen, en rolgordijnen. Wat raamdecoratie voor standaard ramen zo aantrekkelijk maakt, is de mogelijkheid om de afmetingen aan te passen aan de exacte specificaties van je ramen, of je nu grote ramen, smalle ramen, of ongewone raamvormen hebt.

Daarnaast kun je je stijlkeuze verfijnen door te kiezen uit verschillende stoffen, kleuren en ontwerpen die naadloos aansluiten bij je interieur en persoonlijke smaak. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos, waardoor je zowel functionele als esthetische voordelen kunt behalen. Bovendien bieden moderne raamdecoratieoplossingen een reeks bedieningsopties, van handmatig tot slim geautomatiseerd, waardoor je je raamdecoratie gemakkelijk kunt aanpassen aan verschillende situaties en behoeften.


Raamdecoratie voor kiep-kantel ramen


Raamdecoratie voor kiep-kantelramen is een verstandige keuze voor huizen met deze specifieke raamstijl. Deze decoratieve oplossingen bieden niet alleen de gebruikelijke voordelen van raambekleding, zoals lichtregeling en privacy, maar ze zijn ook speciaal ontworpen om perfect te passen bij kiep-kantelramen. Deze unieke raamstijl vereist aangepaste raamdecoratie om ervoor te zorgen dat ze soepel en efficiënt kunnen worden bediend zonder de functionaliteit van de ramen te belemmeren.


Daarnaast biedt deze specifieke raamdecoratie extra voordelen, zoals bescherming tegen fel zonlicht, isolatie en het behoud van de levensduur van je kiep-kantelramen. Ze zijn zowel praktisch als decoratief, waardoor ze een waardevolle toevoeging zijn aan elke ruimte waarin kiep-kantelramen voorkomen.


Raamdecoratie voor kozijnen


Raamdecoratie voor kozijnen biedt een veelzijdige en functionele oplossing om zowel het uiterlijk als de prestaties van je ramen te verbeteren. Deze specifieke raambekleding is ontworpen om naadloos te integreren met de raamkozijnen, waardoor ze een aantrekkelijke en praktische keuze zijn voor verschillende soorten ramen.


Bovendien biedt raamdecoratie voor kozijnen voordelen zoals lichtregeling, privacy, isolatie en bescherming tegen schadelijke zonnestraling. Ze kunnen je helpen de temperatuur in je huis te reguleren en je energiekosten te verlagen, terwijl ze tegelijkertijd een stijlvolle uitstraling toevoegen aan je interieur.

Of je nu je ramen wilt voorzien van moderne flair, klassieke elegantie of een functionele oplossing zoekt, raamdecoratie voor kozijnen kan aan al je behoeften voldoen. Ontdek de diverse mogelijkheden en verrijk de uitstraling van je huis met op maat gemaakte raambekleding voor kozijnen.


Wat kan ik personaliseren aan raamdecoratie?


Onze raamdecoratie zijn online geheel naar wens samen te stellen. Zo worden ze perfect passend gemaakt voor jouw raam. Je kunt de raamdecoratie op maat eenvoudig zelf inmeten, maar je kunt ook gebruik maken van onze gratis inmeetservice.

1. Kies de kleur van de stof


2. Kies de maatvoering


3. Bepaal de ophangmethode (optioneel): rails of roede


4. Bepaal de plooiing (optioneel): enkel of dubbel


5. Bepaal de opdeling (optioneel): gordijnstof uit 1 stuk links of rechts of in 2 gelijke delen


6. Rail (optioneel): Kies of u wel of geen rail meegeleverd wilt hebben. De rail wordt geleverd inclusief runners, eindstop en montage clips                                                                 

Filters
Sort
display