Advies nodig?    020-2613415    Update: Wij blijven open 
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Gratis bezorging raamdecoratie

Bezorging

Wij bezorgen binnen 2-10 werkdagen* na betaling. U ontvangt een bevestiging per email over de exacte leveringsdatum. Momenteel zijn er geen verzendkosten.

- Standaard maten = gemiddeld 2 werkdagen.
- Maatwerk = gemiddeld 6 werkdagen (afhankelijk van het product)

Retouren

Afhankelijk van het type product kunt u een product retouneren of niet. Maatwerkproducten zijn exact op maat gemaakt (voor de klant) en kunnen wij niet hergebruiken & zijn daarom ook uitgezonderd van herroepingsrecht.

Standaardmaten kunnen wel retour worden verstuurd. U betaald dan alleen de verzendkosten. Neem contact met ons op voor de beste retouropties.

Heb ik herroepingsrecht?

Op maat producten = Nee, u heeft geen herroepingsrecht op op maat gemaakte producten. Deze producten zijn specifiek voor u op maat gemaakt, deze producten zijn uitgezonderd van herroepingsrecht.

Desondanks heeft u met de gratis meetverzekering altijd recht op een gratis nieuw product indien de maat niet correct blijkt te zijn. Indien van toepassing op het gekochte product (bekijk specificaties per product).

Standaardmaat producten = Ja, op de standaardmaten heeft u herroepingsrecht. Neem hiervoor binnen 14 dagen na aankoop contact met ons op.

Algemene voorwaarden

Op alle leveringen & diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Lees hier onze algemene voorwaarden.

Filters
Sort
display