Nieuw Zomeractie tot 30% korting (Bekijk)
FAQ & advies    020-2613415    Foto's van klanten thuis
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Transparante raamdecoratie

Ontdek de transparante harmonie van stijl en licht met onze exclusieve collectie raamdecoratie. Laat je ruimtes baden in een zachte gloed van natuurlijk licht terwijl je geniet van een luchtige en elegante uitstraling. Onze transparante raamdecoratie voegt niet alleen een vleugje verfijning toe aan je interieur, maar creëert ook een sfeer van openheid, waardoor je de verbinding met de buitenwereld behoudt terwijl je geniet van een serene en vredige ambiance. Ontdek de perfecte combinatie van functionaliteit en transparante schoonheid, waarmee je de natuurlijke pracht van je omgeving binnenhaalt zonder concessies te doen aan privacy en stijl.

Filter by:

Clear All
Close
 • Beige
 • Blauw
 • Bruin
 • Creme
 • Grijs
 • Groen
 • Taupe
 • Wit
 • Zwart
Categorieen

keurmerk webwinkel raamdecoratie

zomer actie 2024 pax gordijnen

Sorteren op
Tonen per pagina

Inbetween gordijn op maat Antraciet - Desire

€ 12,44 € 9,95

Inbetween gordijn op maat Beige - Desire

€ 12,44 € 9,95

Inbetween gordijn op maat Blauw-grijs - Desire

€ 12,44 € 9,95

Inbetween gordijn op maat Donker-bruin - Desire

€ 12,44 € 9,95

Inbetween gordijn op maat Licht-bruin - Desire

€ 12,44 € 9,95

Inbetween gordijn op maat Linnen-beige - Desire

€ 12,44 € 9,95

Inbetween gordijn op maat Puur wit - Desire

€ 12,44 € 9,95

Inbetween gordijn op maat Silver-grijs - Desire

€ 12,44 € 9,95

Inbetween gordijn op maat Staal blauw - Desire

€ 12,44 € 9,95

Inbetween gordijn op maat Taupe - Desire

€ 12,44 € 9,95

Voile gordijn op maat met loodveter - Kleur wit - Voile Superior

€ 12,44 € 9,95

Voile gordijnen op maat kleur antraciet - Collectie Voile Amsterdam

€ 6,19 € 4,95

Voile gordijnen op maat kleur ivoor wit - Collectie Voile Amsterdam

€ 6,19 € 4,95

Voile gordijnen op maat kleur kakigrijs-bruin - Collectie Voile Amsterdam

€ 6,19 € 4,95

Voile gordijnen op maat kleur wit - Collectie Voile Amsterdam

€ 6,19 € 4,33

Voile gordijnen op maat kleur zwart - Collectie Voile Amsterdam

€ 6,19 € 4,95

 

Bij ons staat klanttevredenheid centraal, en we zijn trots dat onze klanten dit erkennen. We worden beoordeeld met een indrukwekkende 9.2 op basis van hun ervaringen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en we nodigen je uit om de reviews van andere klanten te bekijken om een beter beeld te krijgen van onze producten en service. Lees hier de testimonials van onze klanten.

Ontdek de schoonheid van transparante raamdecoratie


Ervaar de verfijning en subtiele schoonheid van onze transparante raamdecoratie, die het licht op een elegante manier binnenlaat. Deze collectie biedt niet alleen een perfecte balans tussen privacy en licht, maar transformeert ook je interieur in een oase van natuurlijk daglicht, waardoor elke ruimte wordt verrijkt met een zachte, warme gloed en een uitnodigende ambiance.Lichtspel in elke kamer

Ervaar de magie van subtiele lichtreflecties in je kamers met onze transparante raamdecoratie, die een betoverend spel van licht en schaduw op de muren laat dansen en zo een sfeer van pure sereniteit teweegbrengt. Laat de zonnestralen op een zachte manier je interieur verlichten, terwijl je geniet van een vleugje natuurlijke schoonheid dat je ruimtes verlevendigt en een gevoel van lichtheid en openheid bevordert.Eigenschappen die ertoe doen

 • Zonlicht in zachte tonen: Laat zonlicht binnen in zachte tonen, waardoor een warme en uitnodigende atmosfeer ontstaat.
 • Flexibele combinaties: Toont veelzijdigheid door flexibele mogelijkheden met andere raambehandelingen voor elke type kamer.
 • Onderhoudsgemak in elegantie: Biedt onderhoudsgemak met elegante reinigingsopties, waardoor de raamdecoratie altijd fris oogt.

Voordelen van onze transparante raamdecoratie

 • Harmonieuze esthetiek: Brengt een harmonieuze esthetiek naar je interieur, met subtiele transparantie als een designelement.
 • Optisch vergroten van ruimte: Vergroot optisch de ruimte, waardoor zelfs compacte kamers een ruimtelijk gevoel krijgen.
 • Persoonlijke maatwerkopties: Wordt op maat gemaakt waardoor je kunt genieten van de voordelen in een op maat gemaakt ontwerp.
 • Onderhoud van interieur: Beschermt de kwaliteit van je interieur door te voorkomen dat zonnestralen schadelijke effecten hebben op meubels.

Geniet van transparante verfijning


Ervaar de tijdloze schoonheid en lichtheid in je woonruimte met onze verfijnde transparante raamdecoratie, die een onmiskenbare ambiance van elegantie creëert. Laat de natuurlijke gloed van buitenaf binnenstromen, waardoor je huis wordt doordrenkt met een zachte, serene uitstraling die rust en tijdloze elegantie uitademt, en geniet van een interieur dat harmonieus en verfijnd aanvoelt.

Transparante raamdecoratieFilters
Sort
display