Advies nodig?    020-2613415     Actie = 20% korting + Gratis thuisbezorgd  
Contact  |     Mijn account |    Veilig winkelen |    Blog
 
Zoek

Gordijnen op maat

Gordijnen kopen? Dat kan zeer eenvoudig + voordelig via PAX Raamdecoratie. Wij hebben een zeer ruim aanbod gordijnen: inbetween gordijnen, overgordijnen, blackout gordijnen & linnen gordijnen. Tijdelijk extra laag geprijsd en al vanaf € 4,95 m2 mooie gordijnen + gratis thuisbezorgd. Zwart, wit of grijs? Op maat gemaat tot 10 meter. 

Inbetween gordijnen op maat

Afbeelding voor categorie Inbetween gordijnen op maat
Oude prijs Nu vanaf 

Overgordijnen op maat

Afbeelding voor categorie Overgordijnen op maat
Oude prijs Nu vanaf 

Blackout verduisterende gordijnen

Afbeelding voor categorie Blackout verduisterende gordijnen
Oude prijs Nu vanaf 

Velours gordijnen op maat

Afbeelding voor categorie Velours gordijnen op maat
Oude prijs Nu vanaf 
 
Luxe stoffen tegen de laagste prijs
aluminium jaloezieen

De stof is alles bepalend voor de kwaliteit, uitstraling & levensduur van de gordijnen. Iedere stof heeft zijn eigen unieke kenmerken. Betere stoffen hebben de volgende voordelen:

- Kleurvast (geen verkleuring door zonlicht)
- Langere levensduur
- Hoogwaardige & mooie uistraling
 
Collectie gordijnen: Volosity

De collectie Volosity bestaat uit 28 mooie kleuren. De stof is gemaakt van 100% polyester. Dit is een vaak gebruikte synthetische vezel binnen gordijnen met een hoge slijtweerstand, een goede stabiliteit en een hoge lichtechtheid. Polyester krimpt en kreukt vrijwel niet.

 


 
Inbetween linnen collectie gordijnen: Desire

Onze collectie Desire hebben een linnen-look. Maar zijn gemaakt van 15% linnen & 85% polyester. Waarom? Wel de mooie uitstraling van linnen maar niet de negatieve eigenschappen zoals: snel uitrekken door vocht, snel kleurverschil door licht & 100% linnen heeft een hoog krimp percentage. Door het toevoegen van 85% polyester behoud de stof langdurig de kleur, rekt niet uit en heeft een laag krimppercentage. Kortom: Een fantastische stof door de linnen-look, mooie uitstraling met een lange levensduur. Collectie blackout gordijnen: California

Onze collectie California uni stoffen zijn blackout en perfect geschikt voor de slaapkamer. Door een coating aan de achterzijde is de stof blackout en ideala voor de slaapkamer. Hierdoor de is de achterzijde wel wit van kleur. De stof is opgebouwd uit 58% PES, 25% AC, 3% VI en 14% TIO2. De stof heeft een mooi profiel & luxe uitstraling. Collectie Naples: Velours gordijnen

Een mooie velours stof met hoge lichtdichtheid (dim-out). Stof bestaat uit 100% polyester. Hierdoor is de stof kreukvast, kleurvast & heeft een laag krimppercentage. Kies uit 14 kleuren. Kies uit Bekijk alle mogelijkheden om uw gordijn op maat samen te stellen. Natuurlijk is de breedte en hoogte te bepalen maar ook: gewenste ophang, enkele of dubbele plooi, type stof, kleur van de stof en gewenste afwerking.
 


Geheel samenstellen naar wens

Wij hebben een mooie collectie gordijnen welke geheel naar wens is samen te stellen. Kies de type stof, kleur van de stof, gewenst ophangsysteem: ringen of rails & diverse afwerkingsopties.

Welke kleur polyester gordijnen kiezen?

Wil je verkleuring van polyester gordijnen voorkomen? Kies dan voor witte of lichtgekleurde gordijnen. Hierbij verkleurt polyester stof nauwelijks tot helemaal niet. Donkere, felle kleuren hebben de meeste kans op verkleuring. Zoals hierboven benoemd, is de kans op verkleuring van polyester gordijnen echter klein. Belangrijk is de stofkwaliteit. Goede stoffen zorgen voor een langere levensduur. Koop kwaliteit & geniet van een mooi product.
 
 
Filters
Sort
display

 
 
Hoe kunnen wij u helpen?
 
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00. Of maak gebruik van het contactformulier.
 

  Offerte op maat Vrijblijvende offerte op maat.
 

  Telefoon Bel met onze klantenservice
020-2613415, bereikbaar van 09:00 tot 17:00
 

 Inmeet afspraak Wij komen vrijblijvend langs om in te meten.
 

  Contactformulier Vul het formulier in en u ontvangt binnen 1 werkdag reactie van ons.
 

  FAQ Kijk in onze meest gestelde vragen portal