Actie tot 31/5 = Gratis Horren + Kortingen tot 40% (Bekijk)
FAQ & advies    020-2613415    Foto's van klanten thuis
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Gordijnen op maat

Gordijnen kopen? Met ringen of rails. Enkele plooi, dubbele plooi (vlinder plooi) of de populaire wave plooi. Dat kan zeer eenvoudig + voordelig via PAX Raamdecoratie. Op maat gemaakt tot maximaal 1000cm (10 meter) breed en 500cm hoog. Wij hebben een zeer ruim aanbod gordijnen: inbetween gordijnen, vitrages, velours gordijnen, overgordijnen, wavegordijnenblackout gordijnen & linnen gordijnen. Tijdelijk extra laag geprijsd en al vanaf € 4,95/m. Bekijk alle gordijnen op maat per categorie. Advies of hulp nodig? Neem gerust contact op.

actie gordijnen op maat

Blackout verduisterende gordijnen

Afbeelding voor categorie Blackout verduisterende gordijnen
Oude prijs Nu vanaf 

Inbetween gordijnen op maat

Afbeelding voor categorie Inbetween gordijnen op maat
Oude prijs Nu vanaf 

Vitrage op maat

Afbeelding voor categorie Vitrage op maat
Oude prijs Nu vanaf 

Overgordijnen op maat

Afbeelding voor categorie Overgordijnen op maat
Oude prijs Nu vanaf 

Velours gordijnen op maat

Afbeelding voor categorie Velours gordijnen op maat
Oude prijs Nu vanaf 

Isolerende gordijnen

Afbeelding voor categorie Isolerende gordijnen
Oude prijs Nu vanaf 

Gordijnen met ringen op maat gemaakt

Afbeelding voor categorie Gordijnen met ringen op maat gemaakt
Oude prijs Nu vanaf 

Wavegordijnen

Afbeelding voor categorie Wavegordijnen
Oude prijs Nu vanaf 

Gordijnen aanbiedingen & acties

Afbeelding voor categorie Gordijnen aanbiedingen & acties
Oude prijs Nu vanaf 

Linnen gordijnen

Afbeelding voor categorie Linnen gordijnen
Oude prijs Nu vanaf 

Dim-out gordijnen

Afbeelding voor categorie Dim-out gordijnen
Oude prijs Nu vanaf 

Gordijnen per type kamer

Afbeelding voor categorie Gordijnen per type kamer
Oude prijs Nu vanaf 
icon

Gratis thuisbezorgd

icon

Gratis meetverzekering

icon

Gratis samples

icon

Kwaliteitsgarantie

webwinkel-reviews
Keurmerk & Kwaliteit

PAX Raamdecoratie is aangesloten bij Webwinkel KEUR.

Onze klanten geven ons gemiddeld het cijfer van 9.2. Koop dus met een gerust hart.

Luxe stoffen tegen de laagste prijs


De stof is alles bepalend voor de kwaliteit, uitstraling & levensduur van de gordijnen. Iedere stof heeft zijn eigen unieke kenmerken. Betere stoffen hebben de volgende voordelen:

- Kleurvast (geen verkleuring door zonlicht)
- Langere levensduur
- Hoogwaardige & mooie uitstraling
gordijnen op maat
aluminium jaloezieen
 
Collectie gordijnen: Volosity

De collectie Volosity bestaat uit 28 mooie kleuren. De stof is gemaakt van 100% polyester. Dit is een vaak gebruikte synthetische vezel binnen gordijnen met een hoge slijtweerstand, een goede stabiliteit en een hoge lichtechtheid. Polyester krimpt en kreukt vrijwel niet. Bekijk alle volosity stoffen/kleuren hier.

 


 
Inbetween linnen collectie gordijnen: Desire

Onze collectie Desire hebben een linnen-look. Maar zijn gemaakt van 15% linnen & 85% polyester. Waarom? Wel de mooie uitstraling van linnen maar niet de negatieve eigenschappen zoals: snel uitrekken door vocht, snel kleurverschil door licht & 100% linnen heeft een hoog krimp percentage. Door het toevoegen van 85% polyester behoud de stof langdurig de kleur, rekt niet uit en heeft een laag krimppercentage. Kortom: Een fantastische stof door de linnen-look, mooie uitstraling met een lange levensduur. Bekijk hier alle inbetweens.Collectie blackout gordijnen: California

Onze collectie California uni stoffen zijn blackout en perfect geschikt voor de slaapkamer. Door een coating aan de achterzijde is de stof blackout en ideala voor de slaapkamer. Hierdoor de is de achterzijde wel wit van kleur. De stof is opgebouwd uit 58% PES, 25% AC, 3% VI en 14% TIO2. De stof heeft een mooi profiel & luxe uitstraling. Bekijk hier alle black-out stoffen.Collectie Naples: Velours gordijnen

Een mooie velours stof met hoge lichtdichtheid (dim-out). Stof bestaat uit 100% polyester. Hierdoor is de stof kreukvast, kleurvast & heeft een laag krimppercentage. Kies uit 14 kleuren. Kies uit Bekijk alle mogelijkheden om uw gordijn op maat samen te stellen. Natuurlijk is de breedte en hoogte te bepalen maar ook: gewenste ophang, enkele of dubbele plooi, type stof, kleur van de stof en gewenste afwerking. Bekijk hier alle veloursgordijnen.
 


Collectie vitrage gordijnen

Op zoek naar voordelige vitrage? Een vitrage gordijn, ook wel voile gordijnen genoemd, heeft een dunne stof, die de zonnestralen verminderen en inkijk van buitenaf sterk verlagen (privacy). Al vanaf € 4,00 M/2. Wij hebben tevens 100% gerecycelde vitrage gordijnen van petflessen. Bekijk hier alle vitrage gordijnen.Bekijk de gehele collecties gordijnen

Bekijk al onze stoffen hier. Met ringen of rails.

Geheel samenstellen naar wens

Wij hebben een mooie collectie gordijnen welke geheel naar wens is samen te stellen. Kies de type stof, kleur van de stof, gewenst ophangsysteem: ringen of rails & diverse afwerkingsopties. Nu samenstellen naar wens.

Welke kleur gordijnen kiezen?

Wil je verkleuring van polyester gordijnen voorkomen? Kies dan voor witte of lichtgekleurde gordijnen. Hierbij verkleurt polyester stof nauwelijks tot helemaal niet. Donkere, felle kleuren hebben de meeste kans op verkleuring. Zoals hierboven benoemd, is de kans op verkleuring van polyester gordijnen echter klein. Belangrijk is de stofkwaliteit. Goede stoffen zorgen voor een langere levensduur. Koop kwaliteit & geniet van een mooi product.
 
 
Faq

Wij hebben een mooie collectie gordijnen die geheel naar wens is samen te stellen. Kies niet alleen de afmetingen, maar ook de type stof, kleur van de stof, gewenst ophangsysteem: ringen of rails en diverse afwerkingsopties.

Je kunt bij een rails kiezen uit een enkele plooi of een dubbele plooi, ook wel vlinderplooi. De dubbele plooi wordt het meest gekozen. Bij deze plooi wordt meer stof gebruikt, wat zorgt voor een vollere en luxere uitstraling. Er wordt meer stof gebruikt dan bij een enkele plooi, ongeveer 2,5x de breedte van het systeem. Daarom is dit een iets duurdere optie dan een enkele plooi. Bij een enkele plooi wordt de minste stof gebruikt. De hoeveelheid stof die wordt gebruikt is ongeveer 2x de breedte van het systeem.

Ontdek ons brede aanbod gordijnen: vitrages, inbetween gordijnen, linnen gordijnen, overgordijnen, velours gordijnen, blackout gordijnen. De genoemde gordijnen staan van links naar recht gesorteerd van meest licht doorlatend tot maximaal verduisterend.

Kies voor witte of lichtgekleurde gordijnen. Donkere of felle kleuren hebben de meeste kans op verkleuring. Ook is de kans op verkleuring van polyester gordijnstof heel klein. Belangrijk is de stofkwaliteit. Goede stoffen zorgen voor een langere levensduur. Ga voor goede kwaliteit en geniet langer van een mooi product.

Bij de keuze voor rails (enkele of dubbele plooi) worden er altijd standaard verstelbare gordijnhaakjes bijgeleverd. Hiermee kunnen de gordijnen nog iets verstelt worden (hoger/lager).

De hoogte van de gordijnen kan iets veranderen door bijvoorbeeld het wassen van de gordijnen. Ook de luchtvochtigheid in huis heeft invloed op de hoogte van de gordijnen, ze kunnen iets krimpen en/of wat langer worden. Hoeveel cm is afhankelijk vab de stof en de situatie. Volg daarom altijd de meethandleiding voor het juiste advies.

Maatwerk gordijnen zijn geheel naar wens samen te stellen: kleur, maat, ophangmethode en plooiing. Zo worden ze perfect passend gemaakt voor jouw raam en interieur

Ja, inmeten is zeer eenvoudig. Wij hebben per product een meethandleiding welke exact aangeeft hoe in te meten. Mocht u toch nog vragen hebben? Neem gerust even contact met ons op

Filters
Sort
display