Verlengd Kortingen tot 40% + Gratis raamhor (Bekijk)
FAQ & advies    020-2613415    Foto's van klanten thuis
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Vitrage stof

Op zoek naar een verfijnde en veelzijdige oplossing voor het reguleren van licht in jouw ruimte? Ontdek de elegantie en functionaliteit van onze vitrage stof! Creëer een subtiele sfeer, behoud toch een gevoel van privacy en beheer moeiteloos de natuurlijke lichtinval. Transformeer jouw huis tot een oase van comfort met onze hoogwaardige vitrage stof – een veelzijdige en tijdloze keuze die praktisch en stijlvol hand in hand laat gaan. Ervaar het verschil in licht en ambiance vandaag nog!

Filter by:

Clear All
Close
  • Bruin
  • Grijs
  • Wit
  • Zwart
Categorieen

keurmerk webwinkel raamdecoratie
CYBER MONDAY 2023
kortingen raamdecoratie

Sorteren op
Tonen per pagina

Vitrage gordijn op maat Licht grijs - Utah

€ 7,44 € 5,95

Voile gordijn op maat met loodveter - Kleur wit - Voile Superior

€ 12,44 € 9,95

Voile gordijnen op maat kleur antraciet - Collectie Voile Amsterdam

€ 6,19 € 4,95

Voile gordijnen op maat kleur ivoor wit - Collectie Voile Amsterdam

€ 6,19 € 4,95

Voile gordijnen op maat kleur kakigrijs-bruin - Collectie Voile Amsterdam

€ 6,19 € 4,95

Voile gordijnen op maat kleur wit - Collectie Voile Amsterdam

€ 6,19 € 4,33

Voile gordijnen op maat kleur zwart - Collectie Voile Amsterdam

€ 6,19 € 4,95

 

Bij ons staat klanttevredenheid centraal, en we zijn trots dat onze klanten dit erkennen. We worden beoordeeld met een indrukwekkende 9.2 op basis van hun ervaringen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en we nodigen je uit om de reviews van andere klanten te bekijken om een beter beeld te krijgen van onze producten en service. Lees hier de testimonials van onze klanten.

Ontdek verfijnde elegantie met vitrage stof van PAXRaamdecoratie


Welkom bij PAXRaamdecoratie, waar wij jouw ruimtes transformeren met verfijnde vitrage stoffen. Ontdek een wereld van tijdloze elegantie en functionaliteit die jouw ramen omhult in subtiel licht en privacy.

Verfijnde vitragestoffen


Onze vitrage gordijnen zijn niet alleen een esthetische toevoeging aan je interieur, maar ook een bewuste keuze voor duurzaamheid. Gemaakt van 100% gerecyclede petflessen, recycleren we gemiddeld 23 flessen per vierkante meter. De productie van deze gordijnen verbruikt 70% minder energie, stoot 75% minder CO2 uit, en vraagt 86% minder water dan traditioneel polyester. Ondanks deze milieubewuste aanpak blijft de luxe kwaliteit van de stof onaangetast. Kies voor stijl met een groen hart bij PAXRaamdecoratie.

Eigenschappen en voordelen van onze vitrage

  • Duurzame herkomst: De vitrage stof is gemaakt van 100% gerecyclede petflessen, waardoor het een duurzame keuze is die bijdraagt aan het verminderen van plasticafval.
  • Milieubewuste productie: Bij PAXRaamdecoratie wordt voor elke vierkante meter vitrage gemiddeld 23 petflessen gerecycled, waardoor de productie een positieve impact heeft op het milieu.
  • Energie-efficiënt: De productie van onze vitrage gordijnen verbruikt 70% minder energie dan traditioneel polyester, wat bijdraagt aan een vermindering van de ecologische voetafdruk.
  • CO2-reductie: Deze gordijnen stoten 75% minder CO2 uit tijdens de productie, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn.
  • Waterbesparing: In vergelijking met traditioneel polyester wordt er bij de productie van onze vitrage gordijnen 86% minder water gebruikt, waardoor het waterverbruik aanzienlijk wordt verminderd.
  • Luxe kwaliteit: Ondanks de duurzame aanpak blijft de vitrage stof van hoogwaardige kwaliteit, wat zorgt voor een luxe uitstraling in jouw interieur.Privacy zonder verlies van licht


Ervaar de sublieme balans tussen privacy en natuurlijk licht met onze vitrage stof. Ontdek hoe onze gordijnen een intieme sfeer creëren zonder concessies te doen aan de helderheid in jouw leefruimte. Kies voor stijlvolle privacy bij PAXRaamdecoratie.

Maak jouw keuze voor vitrage stof met PAX

Kies vandaag nog voor de subtiele schoonheid van vitrage stoffen van PAXRaamdecoratie. Ontdek hoe deze unieke raamdecoratie jouw interieur verrijkt en een vleugje verfijning toevoegt aan elke kamer. Dankzij ons streven naar kwaliteit en innovatie zijn wij jouw partner in het creëren van een huis dat getuigt van smaak en persoonlijke stijl. Bedankt dat je deel uitmaakt van de PAX-gemeenschap die streeft naar elegantie en functionaliteit in raamdecoratie.

Vitrage stof

Filters
Sort
display