FAQ & advies    020-2613415    Actie = Combi Deals 30%
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Blog

Wat is het verschil tussen een overgordijn, vitrage en een inbetween?

— vrijdag 17 december 2021

Op zoek naar een transparant gordijn? Je ziet ze steeds vaker een inbetween of vitrage gordijn, maar welke moet je kiezen en wat is het verschil? Of ga je toch liever voor een overgordijn? Na het lezen van dit artikel weet jij welke gordijn je gaat nemen.

Lees verder

Wat zijn gordijnen inbetween? + 5 redenen om te kiezen voor inbetween gordijnen!

— donderdag 16 december 2021

Inbetweens zijn gordijnen waarbij je van binnenuit wel naar buiten kan kijken, maar van buiten niet naar binnen kan kijken. Een inbetween gordijn is over het algemeen gemaakt van semi-transparante gordijnen stof. De inbetween gordijnen worden steeds populairder. Maar waarom kiezen steeds meer mensen voor inbetweens? Dit zijn de 5 redenen waarom!

Lees verder

7 creatieve manieren om gordijnen te gebruiken

— dinsdag 14 december 2021

Gordijnen hoeven niet alleen voor ramen te zijn – er zijn heel wat interessante en ongebruikelijke manieren om gordijnen te gebruiken. In deze deel zetten wij een aantal van de mooiste en nuttigste op een rij. En als je op zoek bent naar handige tips voor het kiezen en ophangen van gordijnen in je huis, kijk dan eens naar deel één...

Lees verder

Tips voor het kiezen en ophangen van gordijnen

— dinsdag 14 december 2021

Als je gordijnen slecht ophangt, zien ze er verouderd uit en laten ze kamers kleiner en donkerder lijken dan ze in werkelijkheid zijn. Maar als je ze goed ophangt, kunnen ze warmte en elegantie toevoegen aan allerlei soorten ruimtes - zelfs minimalistische Scandinavische stijlen, waarvan je zou denken dat je ze beter kunt vermijden. Hier zijn onze beste tips voor het kiezen en ophangen van gordijnen, van de stof en de pasvorm tot hoe je ze moet plaatsen. Onderaan dit bericht hebben wij ook een paar van onze favoriete gordijnen op een rijtje gezet. En blijf kijken voor een vervolg volgende week met meer ongebruikelijke manieren om gordijnen te gebruiken. Hint: ze hoeven niet beperkt te blijven tot ramen...

Lees verder

Raamdecoratie voor kunststof kozijnen

— maandag 26 april 2021

Rolgordijn op maat zonder boren

Ben jij op zoek naar raamdecoratie voor jouw kunststof kozijnen? In kunststof kozijnen kun je het best raamdecoratie monteren zonder boren. Je wilt het kozijn immers niet beschadigen. Ga voor smartfit raamdecoratie of voor montage met een zelfklevende steun. Deze vormen van raamdecoratie zijn tevens zeer geschikt voor naar binnendraaiende ramen, zoals kiep-kantelramen. Rolgordijn op maat zonder boren (met plakstrip), Smartfit jaloezieën zonder boren, Rolgordijn klik en klaar smartfit (verduisterende gordijnen en semi-transparant), Duo rolgordijn voor kiep-kantelraam, Plisségordijn voor draai-kiepraam.

Lees verder

 • rolgordijnen
 • duorolgordijnen
 • jaloezieën
 • plissegordijnen

Verduisterende gordijnen: blackout of dimout?

— maandag 12 april 2021

verduisterende gordijnen

Er zijn verschillende soorten gordijnstoffen die verduisteren. Zo heb je blackout gordijnen, maar er zijn ook dimout gordijnen. Beiden vallen onder ‘verduisterende gordijnen’ en worden veel verkocht voor slaapkamers en kinderkamers. Toch zijn er een aantal opvallende verschillen tussen de stoffen. Wij lichten deze graag toe, zodat jij de beste keuze kunt maken.

Lees verder

 • gordijnen

Top 10 vouwgordijnen bestsellers

— vrijdag 9 april 2021

vouwgordijnen op maat

Vouwgordijnen zijn één van de meest sfeervolle vormen van raambekleding. Bovendien zijn vouwgordijnen erg eenvoudig te bedienen, ze geven een warme uitstraling en zorgen voor een fijne akoestiek. Of je nu opzoek bent naar verduisterende vouwgordijnen voor de slaapkamer of voor lichtdoorlatende vouwgordijnen in de woonkamer. Nieuwsgierig naar de meest verkochte vouwgordijnen? Lees dan snel verder.

Lees verder

 • vouwgordijnen

Wat zijn de 10 populairste gordijnstoffen?

— dinsdag 9 maart 2021

verduisterende gordijnen

Gordijnen, het is misschien wel de meest tijdloze vorm van raamdecoratie. In bijna elk huishouden zijn ze wel te vinden. Er zijn veel verschillende gordijnen. Zo heb je verduisterende gordijnen, linnengordijnen, licht doorlatende gordijnen, ribstof, veloursstof en ga zo maar door. Maar wat zijn nou de meest populaire gordijnstoffen?

Lees verder

 • gordijnen

Waarom honingraat plissé gordijnen op maat?

— donderdag 11 februari 2021

plisse gordijnen op maat

Heb jij interesse in een plisségordijn? Dan is het goed om onderzoek te doen naar de mogelijkheden. Er zijn twee soorten plisségordijnen, namelijk honingraat plissés en enkele plisségordijnen. Hoewel de bedieningsmogelijkheden gelijk zijn, zijn er een aantal verschillen in de stof te ontdekken. Daar gaan wij in dit artikel verder op in.

Lees verder

 • plissegordijnen

Wat zijn de goedkoopste gordijnen op maat?

— woensdag 3 februari 2021

goedkoopste gordijnen op maat

Ben jij op zoek naar mooie gordijnen op maat? Maatwerk brengt veel voordelen met zich mee. Het past precies, je kunt het geheel naar wens samenstellen en o zijn er nog veel meer voordelen. Toch zit er wel een prijskaartje aan maatwerk. Het is duurder dan kant-en-klare gordijnen. Lees hier waarom gordijnen op de lange termijn goedkoper zijn én hoe je maatwerk goedkoper kan maken.

Lees verder

 • rolgordijnen
 • plissegordijnen
 • jaloezieën
 • duorolgordijnen
 • gordijnen
 • op maat

Top 5: Welke gordijnen zijn het meest geschikt voor de badkamer?

— woensdag 20 januari 2021

badkamer rolgordijn

Het soort ruimte en de type kamer is van invloed op welke raamdecoratie het meest geschikt is. Sommige ruimtes vragen namelijk om extra specificaties van raamdecoratie. Ben jij op zoek naar de juiste raamdecoratie voor de badkamer? Dit kan een uitdaging zijn. Wij helpen je graag op weg met de beste keuze voor jouw badkamer.

Lees verder

 • rolgordijnen
 • duorolgordijnen
 • jaloezieën
 • lamellen

Top 10 verduisterende rolgordijnen

— maandag 4 januari 2021

verduisterend rolgordijn op maat

Verduisterende rolgordijnen zijn nog altijd de meest populaire vorm van zonwering in de slaapkamer. Op het moment dat een kamer licht is, denken jouw hersenen dat het dag is. Hierdoor kom je minder snel in slaap komt en word je vaker wakker. Je bevordert je nachtrust door te kiezen voor verduisterende raambekleding. Wat zijn de 10 meest verkochte verduisterende rolgordijnen?

Lees verder

 • rolgordijnen

Wat zijn top down bottom up plissés op maat?

— maandag 4 januari 2021

plissegordijnen

Een top down bottom up plissés zie je steeds vaker. Het is een vrijhangend plisségordijn waarbij je zowel de boven- als onderkant kunt bedienen met een koord, ketting of handgreep. Ideaal, want zo kun je eenvoudig de plissé in het midden van het raam hangen. Dit is het grote voordeel t.o.v. het standaard ‘top-down’ model. Met bottom up plissés bepaal je zelf gemakkelijk de mate van privacy en de lichtinval. Ontdek alle voordelen van top down buttom up plissegordijnen!

Lees verder

 • plissegordijnen

Vouwgordijnen op maat = de oplossing voor brede ramen

— donderdag 17 december 2020

vouwgordijnen op maat

Vouwgordijnen worden steeds populairder en dat komt, omdat vouwgordijnen dezelfde functionaliteit hebben als een rolgordijn. Vouwgordijnen hebben alleen een mooiere stof en een luxere uitstraling. Vouwgordijnen ziet u vaak hangen in een woonkamer. Grote vouwgordijnen op maat kopen? Heeft u brede ramen en zoekt u hiervoor raamdecoratie? Geen probleem. U kunt bij PaxRaamdecoratie.nl vouwgordijnen tot 4 meter breed bestellen. De hoogte kan maximaal tot 2,6 meter hoog wordt geproduceerd. De stof is dezelfde breedte als het systeem van het vouwgordijn, anders dan bij vouwgordijnen. Wat kost een vouwgordijn van 4 meter breed en hoog?

Lees verder

 • vouwgordijnen

Wat zijn elektrische Smart Home rolgordijnen?

— maandag 14 december 2020

elektrische rolgordijnen

Twijfel jij over het aanschaffen van een elektrisch rolgordijn? Wellicht houdt de prijs of werking jou tegen. Dan beginnen wij maar meteen met het benoemen van de 10 voornaamste voordelen van smart rolgordijnen. Je kunt kiezen voor een wandschakelaar of afstandsbediening, maar écht smart zijn bediening met een app op jouw smartphone of tablet en stembediening met Alexa of Google Home & IFTTT.

Lees verder

 • rolgordijnen
 • smart home

Is een dakraamrolgordijn verduisterend?

— dinsdag 17 november 2020

dakraam rolgordijn

Een rolgordijn voor dakramen wordt gemaakt van een verduisterende stof. U kunt dus niet door de stof heen kijken en de stof elf laat geen licht door. Aan de zijkanten van het rolgordijn voor een dakraam zitten zijgeleiders waar de stof doorheen loopt. Er zijn dan geen lichtkieren en daarom zijn rolgordijnen voor een dakraam ideaal om een slaapkamer op zolder te verduisteren.

Lees verder

 • rolgordijnen
 • dakramen
 • verduistering

Top 10: welke raamdecoratie is geschikt voor de slaapkamer?

— dinsdag 10 november 2020

rolgordijn op maat verduisterend

De meeste mensen slapen het beste in een donkere slaapkamer. Je bevordert jouw nachtrust door te kiezen voor verduisterende raambekleding. Aan welke eigenschappen moet raamdecoratie in de slaapkamer voldoen? Verduisterend, isolerend & geen kieren. Wat is op basis van deze drie eigenschappen, de meest geschikte raamdecoratie voor slaapkamers? Wij hebben de 10 meest geschikte slaapkamer raamdecoratie op een rijtje gezet.

Lees verder

 • slaapkamer
 • tips
 • aanbeveling
 • rolgordijnen
 • gordijnen
 • plissegordijnen
 • vouwgordijnen
 • dakramen
 • velours
 • verduistering

Wat zijn blackout verduisterende gordijnen?

— woensdag 28 oktober 2020

verduisterend gordijn

De beste manier om een ruimte te verduisteren zijn blackout verduisterende gordijnen. Blackout gordijnen laten geen licht door en daarom ideaal om zonlicht te blokkeren. Verduisterende gordijnen worden veelal in slaapkamers gehangen, omdat ze een raam goed kunnen afsluiten.

Lees verder

 • gordijnen
 • verduistering

Waarom kiezen voor raamdecoratie op maat?

— dinsdag 27 oktober 2020

duo rolgordijn

Maatwerk is niet meer weg te denken in onze samenleving. Steeds meer mensen kiezen voor het zelf samenstellen van producten. Lees hier verder over de vele voordelen van maatwerk.

Lees verder

 • op maat
 • rolgordijnen
 • duorolgordijnen
 • plissegordijnen
 • gordijnen
 • jaloezieën
 • lamellen
 • vouwgordijnen
 • zonneschermen

Hoe meet ik een rolgordijn voor een dakraam?

— zaterdag 10 oktober 2020

dakramen

Handig die rolgordijnen speciaal voor dakramen, maar hoe meet je deze ramen in? Waar moet je beginnen? Geen zorgen, u hoeft dakramen niet in te meten als u onze rolgordijnen voor dakramen kiest. U hoeft enkel het juiste merk en het type door te geven.

Lees verder

 • dakramen
 • rolgordijnen
 • inmeten

Gordijnen: tot aan de grond of over de grond?

— zaterdag 10 oktober 2020

gordijnen op maat

U heeft gordijnen uitgekozen en wilt nu de maten doorgeven, maar kiest u voor gordijnen tot aan de grond of over de grond? Het lijkt op het eerste zicht niet zoveel uit te maken, maar toch zitten er voor- en nadelen aan. Met gordijnen tot aan de grond bedoelen wij gordijnen die net iets boven de grond hangen en met gordijnen tot over de grond bedoelen wij gordijnen die over de grond slepen.

Lees verder

 • gordijnen

Wanneer moet ik mijn gordijn laten voeren?

— zaterdag 10 oktober 2020

overgordijnen op maat

Gordijnen voeren, het is een optie die u veel tegenkomt bij het aanschaffen van gordijnen. Wat is nou precies een voering en waarom moet u het gordijn laten voeren?

Lees verder

 • gordijnen

Hoe meet ik een gordijn in?

— zaterdag 10 oktober 2020

gordijnen inmeten

Het uitzoeken van raamdecoratie is een leuke bezigheid, zoveel soorten en kleuren. Als u iets moois heeft uitgekozen, moet u alleen de gordijnen nog inmeten. Dit is niet iedereens favoriete bezigheid, want mensen zijn bang om fouten te maken bij het inmeten. Lees hier hoe eenvoudig het inmeten van gordijnen kan zijn, zodat het jou in één keer goed afgaat!

Lees verder

 • gordijnen
 • inmeten

Kies je voor gordijnen tot aan de vloer of vensterbank?

— zaterdag 10 oktober 2020

gordijnen

U bent eruit, u kiest voor gordijnen. Het is erg eenvoudig om gordijnen in te meten, maar meet u tot aan de vensterbank of tot aan de vloer? Waar kunt u beter voor kiezen en waarom? Lees hier verder wat de verschillen zijn.

Lees verder

 • gordijnen

Hoe kun je gordijnen als kamerafscheiding gebruiken?

— zaterdag 10 oktober 2020

gordijnen

Gordijnen, dat zijn grote lappen stof die u voor het raam hangt toch? Nee, zeker niet. U kunt gordijnen ook gebruiken om een kamer af te scheiden, bijvoorbeeld in een studio of op kantoor. U kunt hiervoor ook kamerschermen gebruiken, maar gordijnen zijn hiervoor ideaal.

Lees verder

 • gordijnen

Wat is een dim-out gordijn?

— vrijdag 9 oktober 2020

velours gordijn

Een dim-out gordijn komt u vaak tegen als u op zoek bent naar verduisterende gordijnen, maar wat betekent dim-out precies? Licht dimmen betekent licht verminderen en daardoor wordt een ruimte automatisch donkerder.

Lees verder

 • gordijnen
 • verduistering

Gordijnen in twee delen of in één deel kiezen?

— vrijdag 9 oktober 2020

U kunt zelf kiezen hoe u de stof opdeelt. 2 gelijke delen: Als u kiest voor gordijnen dan heeft u de keuze uit verschillende ophangsystemen. U kunt er voor kiezen dat het gordijn bestaat uit: 1 deel 2 delen

Lees verder

 • gordijnen

Waarom kiezen voor een dubbele plooi bij mijn gordijn?

— vrijdag 9 oktober 2020

gordijn met vlinderplooi

Als u kiest om de gordijnen met behulp van een rails op te hangen dan heeft u vervolgens de keuze uit het type plooi. U kunt kiezen uit de volgende opties: - Enkele plooi - Dubbele plooi

Lees verder

 • gordijnen

Welke ophangmethode kies ik voor mijn gordijn?

— vrijdag 9 oktober 2020

gordijnen op maat

Gordijnen kunt u op verschillende manieren ophangen. De wijze waarop u een gordijn ophangt heeft van invloed op de uitstraling, lichtinval en het gemak. U kunt gordijnen ophangen door middel van: - een rails - een roede

Lees verder

 • gordijnen

Licht doorlatende gordijnen voor de woonkamer

— vrijdag 2 oktober 2020

In de woonkamer is lichtinval belangrijk, maar ook privacy. Een goede manier om het felle zonlicht tegen te gaan en privacy te krijgen zijn gordijnen voor in de woonkamer. Woonkamer gordijnen zijn er in allerlei kleuren en daarom is er voor iedere huiskamer een mooi en sfeervol gordijn te vinden.

Lees verder

 • gordijnen

Wat zijn de populairste lamellen kleuren?

— zondag 20 september 2020

Voorheen hadden de meeste lamellen onopvallende kleuren in lichte tinten. Het blijkt dat veel mensen tegenwoordig kiezen voor een verfrissende kleur. Lees hier welke kleuren lamellen op dit moment het meeste verkocht worden.

Lees verder

 • lamellen

Wat zijn de voordelen van lamellen?

— zondag 20 september 2020

lamellen

Iedereen kent lamellen. Deze vorm van raamdecoratie bestaat al lange tijd en was jaren geleden erg populair. Lamellen moeten tegenwoordig concurreren met trendsetters als duorolgordijnen, plisségordijnen en houten jaloezieën, maar toch worden lamellen nog steeds verkocht en dat is niet zo gek.

Lees verder

 • lamellen

Zonnepanelen op lamellen

— zondag 20 september 2020

lamellen op maat

Lamellen worden onder andere gebruikt als zonwering. Kamers in een woning met ramen op het zuiden, kunnen flink warm worden als de zon schijnt. Zou het dan niet ideaal zijn als de lamellen deze zonne-energie konden opslaan? Dat kan!

Lees verder

 • lamellen

Lamellen ouderwets? Ik dacht het niet!

— zondag 20 september 2020

U heeft het vast wel gemerkt op gebied van mode en lifestyle; vintage is weer helemaal hip! Nu geldt dat natuurlijk niet alleen voor kleding, maar ook voor bijvoorbeeld woondecoratie. Wie denkt dat lamellen ouderwets zijn zit er helemaal naast, in tegendeel zelfs, ze zijn juist weer hartstikke trendy.

Lees verder

Extra brede ramen? Lamellen!

— zondag 20 september 2020

Grote lamellen op maat

Lamellen staan bekend om de functionaliteit. Lamellen zijn ideaal als zonwering. U kunt de zon tegenhouden, maar ook de lamellen zo kantelen dat u toch veel licht in de ruimte krijgt. Lamellen zijn geschikt om te hangen in verschillende ruimtes, zoals kantoren, badkamers of woonkamers. Lamellen hebben vele voordelen, zo zijn lamellen geschikt voor grote of brede ramen.

Lees verder

Hoe meet ik lamellen op?

— zondag 20 september 2020

lamellen

Lamellen zijn erg geschikt voor smalle, maar ook brede ramen. Het opmeten van een lamellen is eenvoudig, maar wel een nauwkeurig werkje. Daarnaast verschilt het opmeten per raam of situatie. U moet met verschillende factoren rekening houden. Hieronder leest u alles wat u moet weten over het opmeten van lamellen.

Lees verder

6 voordelen van jaloezieen

— dinsdag 28 juli 2020

jaloezie op maat hout

Er bestaan veel verschillende soorten binnenzonwering, zoals bijvoorbeeld rolgordijnen, plissegordijnen, vouwgordijnen en jaloezieën. Maar voor welke variant kies je nu? Hieronder een opsomming van de 5 belangrijkste voordelen van jaloezieën.

Lees verder

 • jaloezieën

Voordelen jaloezieën op maat

— zondag 21 juni 2020

jaloezieen op maat hout

Jaloezieën zijn ideaal als raamdecoratie, omdat ze voor vele situaties geschikt zijn. Jaloezieën zijn er in het hout en aluminium en verder in verschillende breedtes en kleuren. Voor iedere ruimte is er een geschikte jaloezie te vinden.

Lees verder

 • jaloezieën

Welke soorten plissé gordijnen zijn er?

— vrijdag 19 juni 2020

Net verhuisd of gewoon toe aan nieuwe raamdecoratie? Er is natuurlijk zoveel waaruit u kunt kiezen, en precies daarvoor is deze blog. Het doel is om het u makkelijke te maken met de beslissing maken. En te laten zien welke geschikt is voor u. Waarom plissé gordijnen? Wat voor soorten plissé gordijnen? En hoe monteer je plissé gordijnen? Lees vooral verder om daar achter te komen.

Lees verder

 • plissegordijnen

Houten of aluminium jaloezieën?

— vrijdag 19 juni 2020

houten jaloezie

Raamdecoratie maakt een groot deel uit als je, je huis aan het inrichten bent. Het is daarom ook zo belangrijk dat je een goed beeld heeft en weet wat het beste bij uw huis past. Bij paxraamdecoratie verkopen wij houten en aluminium jaloezieën. Het doel is om jou een beter idee te geven voor het bekleden van uw raam.

Lees verder

 • jaloezieën

Elektrische rolgordijnen met stembediening

— vrijdag 19 juni 2020

Ben je het zat dat het koord van je gordijn steeds in de knoop raakt? Of ben je even te moe (stiekem te lui) om op te staan om het gordijn dicht te doen? Wij hebben de perfecte oplossing voor jou; een elektrisch rolgordijn met stembediening! Hierdoor hoef je niet meer te vechten met het koord of bang te zijn dat je de afstandsbediening kwijt raakt. Wil je hier meer over te weten komen? Lees dan gerust verder.

Lees verder

 • rolgordijnen

Wat is een inbetween gordijn?

— zondag 24 mei 2020

Inbetween gordijdijnen worden ook wel, inbetweens genoemd. Het zijn lichtdoorlatende gordijnen die net wat dunner zijn dan gewone gordijnen en net iets dikker dan vitrage gordijnen. Het zijn transparante gordijnen met een dikke weving en draad, waardoor de stof voller is. Hierdoor kun je wel naar buiten kijken van binnenaf, maar niet binnen van buitenaf. Een inbetween gordijn wordt meestal van een semi-transparante stof gemaakt worden.

Lees verder

 • gordijnen

Wat is een vitrage gordijn?

— zondag 24 mei 2020

Een vitrage gordijn wordt ook vaak een glasgordijn genoemd. Dit komt door de dunheid van het gordijn. Het zijn vaak een wit, dun gordijn. Vitrage gordijnen worden vaak gecombineerd met overgordijnen, omdat die voor verduistering zorgen. Een vitrage gordijn heeft 3 functies: Privacy Lichtdoorlatendheid Decoratie

Lees verder

 • gordijnen

Wat is een overgordijn?

— zondag 24 mei 2020

Het zit al in de naam ’overgordijn’. Het gordijn gaat vaak over een verwarming, vensterbank of een ander gordijn heen. Ook worden het wel sfeermakers genoemd. Ze kunnen een ruimte een heel andere uitstraling geven. Overgordijnen hebben 3 functies: Sfeermaker Verduistering Isolatie

Lees verder

 • gordijnen

Maatcodes Velux Dakramen

— zondag 24 mei 2020

Waar is de codering van uw dakraam te vinden? De Velux dakramen die na 1968 geproduceerd zijn hebben allemaal een typeplaatje. Op het typeplaatje staat alle informatie over het dakraam. Dit kun je rechts op de kop van het draaiende gedeelte, achter de ventilatieklep vinden. De informatie van het typeplaatje kun je overnemen, dit is handig als je tips over onderhoudt wilt of een verzoek tot service wilt indienen.

Lees verder

 • dakramen

Top 10 kleuren rolgordijnen meidenkamer

— zaterdag 23 mei 2020

Het uitkiezen van raambekleding kan heel leuk zijn, maar ook lastig. Het is natuurlijk super leuk om samen met uw dochtertje kleurtjes uit te kiezen. Elk meisje wilt wel een prinsessen kamer of een volledig roze Barbie kamer. Wat het ook wordt, met ons kunt u elke kant op. Wilt ze een blauwe ‘Frozen’ of toch een roze ‘Doornroosje’ kamer. Waar moet ik op letten bij inrichten van een kinderkamer? - De juiste kleuren - Meubels - Accessoires - Zonwering - Verduistering

Lees verder

 • rolgordijnen

Waarom houten jaloezieën de ideale vervanging van houten shutters zijn?

— vrijdag 13 maart 2020

Houten binnenzonwering is erg populair. Het natuurlijke materiaal geeft veel sfeer in uw woning, is woningwaarde verhogend en geeft een luxe uitstraling. Al jaren worden houten shutters veel gekocht, maar toch kiezen mensen steeds vaker voor het alternatief: houten jaloezieën. Beide producten lijken op elkaar, maar het groter verschil is toch wel de prijs. Houten jaloezieën zijn veel goedkoper.

Lees verder

 • jaloezieën

Oplossing voor grote ramen: jaloezieen op maat

— donderdag 23 januari 2020

grote ramen jaloezieen

Jaloezieën zijn ideaal, omdat zij voor vele situaties geschikt zijn. Jaloezieën zijn geschikt om in verschillende ruimtes te hangen, zoals de woonkamer maar ook in de badkamer. Jaloezieën kunt u zelf op maat maken om de jaloezieën passend te maken, maar toch kunt u niet alle gewenste afmetingen krijgen. Als u jaloezieën op maat bestelt dan zijn de jaloezieën wel wat duurder dan kant en klare jaloezieën, maar de afwerking is mooier, de kwaliteit is beter, u heeft langer garantie en het is geschikt voor grote ramen.

Lees verder

 • jaloezieën

Filter

Filters
Sort
display