Actie = Nog 2 dagen > Meer bestellen = meer korting
FAQ & advies    020-2613415    Actie = Vouwgordijnen -10%
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Verduisterende rolgordijnen

Sale

clock

Nog 2 dagen

Op zoek naar Verduisterende Rolgordijnen? Wij hebben een uitgebreide selectie rolgordijnen met lichtdichte stoffen. Deze zijn 100% verduisterend en laten geen licht door. Aan de zijkanten van het doek kan er echter nog licht langs komen. Kies dan voor u-profielen voor maximale verduistering. Voor alle type ramen hebben wij een oplossing. Op maat gemaakt tot 400cm. OOk voor kiep-kantel ramen, dakramen of de slaapkamer. Bekijk onze collectie verduisterings rolgordijnen. Keuze uit 200+ kleuren. Let op: kies eerst voor de verduisterende stof tijdens het samenstellen.

Filter by:

Clear All
Close
  • Beige
  • Blauw
  • Bruin
  • Creme
  • Grijs
  • Rood
  • Wit
  • Zwart
Sorteren op
Tonen per pagina

Rolgordijn voor kiepkantelraam op maat

€ 22,76 € 19,95

Standaard rolgordijn op maat zijsteunen

€ 30,76 € 24,61

Plakstrip rolgordijn kiep-kantel ramen & deuren met zijgeleiding (zonder boren)

€ 39,95 € 31,96

Rolgordijn op maat met zijgeleiding u-profielen

€ 39,95 € 31,96

Rolgordijn op maat premium - Luxe cassette

€ 45,00 € 36,00

XL Rolgordijn op maat tot 350 CM op maat premium

€ 61,25 € 49,00

XL Rolgordijn tot 400 CM op maat premium

€ 99,94 € 79,95

Dakraam Rolgordijn Lichtgrijs

€ 29,00 € 23,20

Dakraam Rolgordijn Zwart

€ 29,00 € 23,20

Dakraam Rolgordijn Beige

€ 29,00 € 23,20

Dakraam Rolgordijn Blauw

€ 29,00 € 23,20

Dakraam Rolgordijn Bruin

€ 29,00 € 23,20

Dakraam Rolgordijn Creme

€ 29,00 € 23,20

Dakraam Rolgordijn Rood

€ 29,00 € 23,20

Dakraam Rolgordijn Wit

€ 29,00 € 23,20
verduisterend rolgordijn

Wat zijn verduisterende rolgordijnen?

Verduisterend rolgordijnen zijn rolgordijnen met een 100% verduisterende stof. Oftewel geheel lichtdicht. De stof laat geen licht door. Bij PAX heeft u de keuze uit meer dan 200 kleuren waarvan de stof geheel verduisterend is. Wij hebben een oplossing voor alle type ramen:

- Kiep-kantel ramen verduisterend
- Standaard ramen
- Dakramen
- Kunststof kozijnen
- Kleine/smalle ramen
- Of grote ramen (extra breed of hoog)

Waarom kiezen voor blackout rolgordijnen met u-profiel

Ook al is de stof 100% lichtdicht. Aan beide zijkanten zijn altijd nog kieren welke licht door laten. Sommige mensen vinden dit vervelend. Vooral als uw raam op het oosten heeft zal er 's ochtensvroeg veel licht langs deze kieren kunnen komen. Er zijn hiervoor twee oplissingen:

1). Monteer het rolgordijn "op de dag" en bestel het rolgordijn zo breed mogelijk. Hierdoor zal het licht aan de zijkanten geminimaliseerd worden

2). De tweede opties (en beste optie) is om te kiezen voor rolgordijnen met u-profielen.

Wat zijn de voordelen van rolgordijnen met u-profielen?

1). Maximale verduistering door middel van de u-profiel zijgeleiding

2). Hiernaast hebben de verduisterende gordijnen een isolerende werking. Houd warmte buiten in de zomer en juist binnen in de winter.

3). Bovendien zorgen verduisterende rolgordijnen voor maximale privacy.

4). Tot slot zijn de rolgordijnen met zijgeleiding zeer gemakkelijk te monteren met een klik-en-klaar bevestigingssysteem. Al met al zeer functioneel, eenvoudig en snel bevestigd.

Bekijk hier het rolgordijn voor maximale verduistering.

Wat zijn de voordelen van een verduisterend rolgordijnen op maat?

Verduistertingsrolgordijnen worden vaak gekozen voor de slaapkamer. Wat zijn nu de voordelen van een verduisterende stof? En waarom niet kiezen voor een standaard maat? Hieronder de voordelen van een maatwerk product met een lichtdichte stof:

1). Kies zelf de kleur die past bij jouw interieur (meer keuze)

2). Hiernaast hebben de verduisterende gordijnen een isolerende werking. Houd warmte buiten in de zomer en juist binnen in de winter.


3). Bij maatwerk producten zijn meer bedieningsmogelijkheden: elektrisch, veer of met ketting. Kies ook de bezieningszijde (wel zo handig)


4). Maatwerk producten zijn van hogere kwaliteit & hebben een luxere afwerking.

Waar moet ik op letten bij het samenstellen van een rolgordijn?

1). Het belangrijkste is het meten van de juiste maat. Dit is gemakkelijk maar moet zorgvuldig gebeuren. Bekijk per product/type rolgordijn onderaan de pagina de "meethandleiding" die exact aangeeft waar op te letten, eventuele bijzonderheden en duidelijke meetinstructies. Mocht je er toch niet uitkomen? Neem dan even contact met ons op.

2). Kies een kleur die past bij jouw interieur en stijl. Vraag een gratis kleurstaal op om zeker te zijn van de juiste keuze.

3). Kies een passende stof. Afhankelijk van de lichtdichtheid laat een stof meer of minder licht door. Let dus goed op bij de keuze van de stof wat voor type het is: verduisterend, lichtdoorlatend of een semi-transparant stof. In het bestelproces dien je bovendien de optie 'zijgeleiding' toe te voegen.

Hulp nodig met inmeten?

Een fantastisch mooi passend rolgordijn? Geen kieren en gaten? Kies dan voor maatwerk. Inmeten is eenvoudig en gemakkelijk om zelf te doen. Op alle productpagina's van onze rolgordijnen staan uitgebreide instructies (per type raam). Mocht je er toch niet helemaal uitkomen? Bel gerust of stuur een email naar ons team van raamdecoratie experts.

rolgordijn inmeten

Of maak gebruik van onze gratis meetservice aan huis.

Hoe monteer ik een verduisterend rolgordijn?

Installatie en montage van rolgordijnen is eenvoudig en snel. Het ophangsysteem is zo ontwikkeld dat je zelf het rolgordijn kunt monteren binnen 10 minuten. Bekijk onze montage-instructies op de productpagina van het desbetreffende rolgordijn. Bovendien worden alle rolgordijnen standaard met handleiding geleverd. Hierin staat stapsgewijs uitgelegd hoe het product geïnstalleerd kan worden.

Filters
Sort
display