Actie tot 31/5 = Gratis Horren + Kortingen tot 40% (Bekijk)
FAQ & advies    020-2613415    Foto's van klanten thuis
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Verduisterende rolgordijnen

Op zoek naar Verduisterende Rolgordijnen? Wij hebben een uitgebreide selectie rolgordijnen met lichtdichte stoffen. Deze zijn 100% verduisterend en laten geen licht door. Aan de zijkanten van het doek kan er echter nog licht langs komen. Kies dan voor u-profielen voor maximale verduistering. Voor alle type ramen hebben wij een oplossing. Op maat gemaakt tot 400cm. OOk voor kiep-kantel ramen, dakramen of de slaapkamer. Bekijk onze collectie verduisterings rolgordijnen. Keuze uit 200+ kleuren. Let op: kies eerst voor de verduisterende stof tijdens het samenstellen.

Filter by:

Clear All
Close
  • Beige
  • Blauw
  • Bruin
  • Creme
  • Grijs
  • Rood
  • Wit
  • Zwart
Categorieen

keurmerk webwinkel raamdecoratie
CYBER MONDAY 2023
kortingen raamdecoratie

Sorteren op
Tonen per pagina

Rolgordijn op maat met zijgeleiding u-profielen

€ 39,95 € 31,96

U-profiel geleiding rolgordijn plakken (zonder boren) alle type ramen

€ 35,95 € 28,76

Plakstrip rolgordijn kiep-kantel ramen & deuren met zijgeleiding (zonder boren)

€ 18,75 € 15,00

Dakraam rolgordijn op maat (met zijgeleiding) voor o.a. Velux, Dakstra, Fakro, ROTO, Keylite & Rooflite

€ 60,64 € 48,51

Rolgordijn op maat premium - Luxe cassette

€ 45,00 € 36,00

XL Cassette rolgordijn op maat tot 300 CM op maat (premium)

€ 61,25 € 49,00

XL Rolgordijn op maat tot 350 CM op maat premium

€ 61,25 € 49,00

XL Rolgordijn tot 400 CM op maat premium

€ 99,94 € 79,95

Rolgordijn voor kiepkantelraam op maat

€ 22,76 € 19,95

Standaard rolgordijn op maat zijsteunen

€ 30,76 € 24,61

Dakraam Rolgordijn Beige

€ 29,00 € 23,20

Dakraam Rolgordijn Blauw

€ 29,00 € 23,20

Dakraam Rolgordijn Bruin

€ 29,00 € 23,20

Dakraam Rolgordijn Creme

€ 29,00 € 23,20

Dakraam Rolgordijn Lichtgrijs

€ 29,00 € 23,20

Dakraam Rolgordijn Rood

€ 29,00 € 23,20

Dakraam Rolgordijn Wit

€ 29,00 € 23,20

Dakraam Rolgordijn Zwart

€ 29,00 € 23,20
verduisterend rolgordijn

Wat zijn verduisterende rolgordijnen?

Verduisterend rolgordijnen zijn rolgordijnen met een 100% verduisterende stof. Oftewel geheel lichtdicht. De stof laat geen licht door. Bij PAX heeft u de keuze uit meer dan 200 kleuren waarvan de stof geheel verduisterend is. Wij hebben een oplossing voor alle type ramen:

- Kiep-kantel ramen verduisterend
- Standaard ramen
- Dakramen
- Kunststof kozijnen
- Kleine/smalle ramen
- Of grote ramen (extra breed of hoog)

Waarom kiezen voor blackout rolgordijnen met u-profiel

Ook al is de stof 100% lichtdicht, het is belangrijk op te merken dat aan beide zijkanten vaak nog kleine kieren aanwezig zijn die enige hoeveelheid licht kunnen doorlaten. Deze kieren kunnen als hinderlijk worden ervaren, vooral voor mensen met ramen op het oosten, waar 's ochtends vroeg overmatig licht langs deze openingen kan binnendringen. Voor degenen die volledige duisternis en maximale verduistering verlangen, zijn er echter twee doeltreffende oplossingen die dit lichtlek minimaliseren en de ruimte optimaal verduisteren:

1). Monteer het rolgordijn "op de dag" en bestel het rolgordijn zo breed mogelijk. Hierdoor zal het licht aan de zijkanten geminimaliseerd worden

2). De tweede opties (en beste optie) is om te kiezen voor rolgordijnen met u-profielen.

Wat zijn de voordelen van rolgordijnen met u-profielen?

1). Maximale verduistering door middel van de u-profiel zijgeleiding

2). Hiernaast hebben de verduisterende gordijnen een isolerende werking. Houd warmte buiten in de zomer en juist binnen in de winter.

3). Bovendien zorgen verduisterende rolgordijnen voor maximale privacy.

4). Tot slot zijn de rolgordijnen met zijgeleiding zeer gemakkelijk te monteren met een klik-en-klaar bevestigingssysteem. Al met al zeer functioneel, eenvoudig en snel bevestigd.

Bekijk hier het rolgordijn voor maximale verduistering.

Wat zijn de voordelen van een verduisterend rolgordijnen op maat?

Verduisteringsrolgordijnen worden vaak als ideale keuze beschouwd voor slaapkamers, maar wat maakt een verduisterende stof zo wenselijk? En waarom zou men niet simpelweg voor een standaard maat kiezen? Het is belangrijk de voordelen van op maat gemaakte verduisteringsrolgordijnen met lichtdichte stof te overwegen, aangezien deze niet alleen op esthetisch gebied aanpasbaar zijn, maar ook specifieke voordelen bieden die standaardmaten mogelijk niet kunnen evenaren:

1). Kies zelf de kleur die past bij jouw interieur (meer keuze)

2). Hiernaast hebben de verduisterende gordijnen een isolerende werking. Houd warmte buiten in de zomer en juist binnen in de winter.


3). Bij maatwerk producten zijn meer bedieningsmogelijkheden: elektrisch, veer of met ketting. Kies ook de bezieningszijde (wel zo handig)


4). Maatwerk producten zijn van hogere kwaliteit & hebben een luxere afwerking.

Waar moet ik op letten bij het samenstellen van een rolgordijn?

1). Het belangrijkste is het meten van de juiste maat. Dit is gemakkelijk maar moet zorgvuldig gebeuren. Bekijk per product/type rolgordijn onderaan de pagina de "meethandleiding" die exact aangeeft waar op te letten, eventuele bijzonderheden en duidelijke meetinstructies. Mocht je er toch niet uitkomen? Neem dan even contact met ons op.

2). Kies een kleur die past bij jouw interieur en stijl. Vraag een gratis kleurstaal op om zeker te zijn van de juiste keuze.

3). Kies een passende stof. Afhankelijk van de lichtdichtheid laat een stof meer of minder licht door. Let dus goed op bij de keuze van de stof wat voor type het is: verduisterend, lichtdoorlatend of een semi-transparant stof. In het bestelproces dien je bovendien de optie 'zijgeleiding' toe te voegen.

Hulp nodig met inmeten?

Wil je een rolgordijn dat niet alleen fantastisch mooi is, maar ook perfect past zonder ongewenste kieren en gaten? Dan is maatwerk de ultieme keuze. Het inmeten van de benodigde afmetingen is verrassend eenvoudig en je kunt het gemakkelijk zelf doen. Op alle productpagina's van onze rolgordijnen vind je gedetailleerde instructies die specifiek zijn afgestemd op verschillende soorten ramen, waardoor het proces voor iedereen toegankelijk is.


Mocht je echter nog steeds vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons toegewijde team van raamdecoratie-experts. Wij staan klaar om je te assisteren via telefoon of e-mail en ervoor te zorgen dat je de perfecte op maat gemaakte oplossing voor jouw ramen krijgt.

rolgordijn inmeten

Of maak gebruik van onze gratis meetservice aan huis, waarbij onze professionele experts persoonlijk langskomen om nauwkeurige metingen uit te voeren, waardoor je verzekerd bent van een perfect passend rolgordijn zonder gedoe of zorgen over het meetproces.

Hoe monteer ik een verduisterend rolgordijn?

Installatie en montage van rolgordijnen is eenvoudig en snel. Het ophangsysteem is zo ontwikkeld dat je zelf het rolgordijn kunt monteren binnen 10 minuten. Bekijk onze montage-instructies op de productpagina van het desbetreffende rolgordijn. Bovendien worden alle rolgordijnen standaard met handleiding geleverd. Hierin staat stapsgewijs uitgelegd hoe het product geïnstalleerd kan worden.

Filters
Sort
display