Verlengd Kortingen tot 40% + Gratis raamhor (Bekijk)
FAQ & advies    020-2613415    Foto's van klanten thuis
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Jaloezieen

Jaloezieen kopen online? Dat kan eenvoudig en goedkoop bij Pax Raamdecoratie. Totaal leverancier raambekleding. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment, diverse collecties en geschikt voor alle type ramen: standaard, dakraam en kiep-kantel ramen. Aluminium of hout. Lamelbreedtes 25mm, 35mm, 50mm tot 70mm. Met of zonder ladderband in 10 kleuren. Tijdelijk extra laag geprijsd + gratis thuisbezorgd. Zwart, wit of grijs? Diverse breedte en hoogte maten. Bekijk alle opties hieronder + gebruik het menu (links) om te filteren. Bekijk ook onze andere raamdecoratie producten.

Aluminium Jaloezieen

Afbeelding voor categorie Aluminium Jaloezieen
Oude prijs Nu vanaf 

Houten jaloezieen

Afbeelding voor categorie Houten jaloezieen
Oude prijs Nu vanaf 

Top down bottom up Jaloezieen

Afbeelding voor categorie Top down bottom up Jaloezieen
Oude prijs Nu vanaf 

50mm Jaloezieen

Afbeelding voor categorie 50mm Jaloezieen
Oude prijs Nu vanaf 

Jaloezieen klik en klaar smartfit

Afbeelding voor categorie Jaloezieen klik en klaar smartfit
Oude prijs Nu vanaf 

Badkamer Jaloezieen / PVC

Afbeelding voor categorie Badkamer Jaloezieen / PVC
Oude prijs Nu vanaf 

XL Jaloezieen

Afbeelding voor categorie XL Jaloezieen
Oude prijs Nu vanaf 
Faq

Jaloezieën zijn horizontale lamellen die verkrijgbaar zijn in diverse breedtes en in verschillende materialen: er zijn houten, aluminium en PVC jaloezieën. Bepaal eenvoudig de hoeveelheid lichtinval door de jaloezieën te kantelen, op te halen en neer te laten.

Dankzij de vele montageopties en het uitgebreide assortiment van Pax Raamdecoratie, zijn jaloezieën geschikt voor alle type ramen: standaard, groot/klein, dakraam en daaikiep-ramen.

Onze jaloezieën zijn verkrijgbaar in de volgende lamelbreedtes: in 16, 25, 35, 50 en 70 mm.

Je kunt kiezen uit houten jaloezieën, aluminium jaloezieën of PVC jaloezieën.

De badkamer is een vochtige ruimte. De jaloezieën die hier tegen bestand zijn, zijn de aluminium en de PVC jaloezieën met houtlook. Jaloezieën van hout zijn niet geschikt voor de badkamer.

De smartfit klik-en-klaar jaloezieën zijn speciaal ontwikkeld voor kunststof, aluminium en houten kozijnen. Montage gaat middels speciale steuntjes, waadoor je niet hoeft te boren in het kozijn. Tevens geschikt voor kiepkantel-ramen. Zeer luxe afwerking en exact op maat gemaakt tot 240 cm breed.

Onze jaloezieën op maat kunnen van 30 cm tot en met 400 cm breed worden geproduceerd. De hoogte kan van 15 cm tot en met 400 cm worden gemaakt. De maximale hoogte kan per type verschillen; bekijk hiervoor de specificaties per product. Hoe breder de lamellen, des te groter de maximale afmetingen. XL jaloezieën hebben de grootst mogelijke afmetingen.

Onze jaloezieën worden 100% op maat gemaakt. Je kunt ze helemaal naar wens samenstellen. Bepaal niet alleen de afmetingen, maar ook de lamelbreedte, de mate van luxe, het materiaal, de kleur, ladderband of ladderkoord, bedieningswijze en de ophangmethode.

Wat zijn de verschillen? Bij de goedkoopste collectie: Premium zijn de zijkanten van de jaloezie lamellen niet meegekleurd (niet zichtbaar van vooraanzicht). Lamellen beschikbaar in 10 kleuren. Bij de Luxe collectie zijn de zijkanten van de lamellen standaard wel meegekleurd, zijn er 100+ kleuren en diverse extra opties om het product op maat naar wens te maken.

Filters
Sort
display