Verlengd Kortingen tot 40% + Gratis raamhor (Bekijk)
FAQ & advies    020-2613415    Foto's van klanten thuis
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Top 10 zonwerende jaloezieën

Stap binnen in een wereld van optimale comfort en stijl met onze Top 10 zonwerende jaloezieën. Ontdek de perfecte balans tussen lichtregulering en privacy, terwijl je geniet van een harmonieuze combinatie van functionaliteit en verfijnde esthetiek. Deze jaloezieën zijn zorgvuldig geselecteerd om jouw ruimtes te beschermen tegen de felle zonnestralen, waardoor je niet alleen een aangename schaduw ervaart, maar ook een sfeer van tijdloze elegantie toevoegt aan elke kamer. Ervaar het gemak van soepel regelbare lichtinval en geef jouw interieur een stijlvolle upgrade met onze Top 10 zonwerende jaloezieën, waar vorm en functie samenkomen voor een ongeëvenaarde raamdecoratie-ervaring.

Categorieen

keurmerk webwinkel raamdecoratie
CYBER MONDAY 2023
kortingen raamdecoratie

Sorteren op
Tonen per pagina

1). Aluminium 16mm Jaloezieen Solux

€ 35,00 € 19,95

2). Aluminium 25mm Jaloezieen Solux

€ 40,76 € 23,95

3). Bamboe Hout Jaloezieen 50mm op maat (Solux)

€ 106,88 € 85,50

4). Houten 25mm Jaloezieen Solux (Op maat tot 240cm breed)

€ 30,76 € 19,95

5). Houten 50mm jaloezieen Zwart - Solux Basic Wood

€ 30,76 € 17,96

6). Jaloezie 25mm in Perfectframe met magneetstrip zonder boren

€ 36,25 € 29,00

7). Jaloezie Hout 35mm Antraciet DEC35038

€ 47,44 € 37,95

8). Jaloezie Hout 50mm Zwart DEC50008

€ 37,44 € 29,95

9). Top down bottom up Aluminium jaloezie (Premium)

€ 59,94 € 47,95

10). Top down bottom up Aluminium Jaloezieen Solux (Standaard)

€ 30,76 € 19,95

 

Bij ons staat klanttevredenheid centraal, en we zijn trots dat onze klanten dit erkennen. We worden beoordeeld met een indrukwekkende 9.2 op basis van hun ervaringen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en we nodigen je uit om de reviews van andere klanten te bekijken om een beter beeld te krijgen van onze producten en service. Lees hier de testimonials van onze klanten.

Ontdek onze top 10 zonwerende jaloezieën: Stijlvol & comfort


De zonwerende jaloezieën in ons assortiment zijn niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je interieur, maar ook een slimme en functionele keuze om de overvloedige zon op afstand te houden; laat je inspireren door de eigenschappen en voordelen van deze moderne raambekleding die niet alleen een verfijnde uitstraling biedt, maar ook zorgt voor een aangename en comfortabele leefomgeving, waarbij de mogelijkheid om de lichtinval te regelen en de privacy te handhaven de functionaliteit versterken en een aanvullende laag van gemak en veelzijdigheid aan je woonsfeer toevoegen.Beschermende innovatie

Onze zonwerende jaloezieën zijn ontworpen met geavanceerde materialen die speciaal zijn geselecteerd om overmatig zonlicht te blokkeren en schadelijke UV-stralen te filteren, en deze innovatieve benadering zorgt niet alleen voor een aangename sfeer in huis, maar beschermt ook je interieur tegen verkleuring door de zon, waardoor een duurzame en stijlvolle oplossing wordt geboden voor het optimaliseren van het binnenklimaat en het behouden van de esthetiek van je woning.

Lichtregulatie op maat

Onze zonwerende jaloezieën, zorgvuldig ontworpen met geavanceerde materialen die speciaal zijn geselecteerd om overmatig zonlicht te blokkeren en schadelijke UV-stralen te filteren, gaan verder dan alleen het creëren van een aangename sfeer in huis; ze bieden tevens een doeltreffende bescherming voor je interieur tegen verkleuring door de zon, waardoor een harmonieuze combinatie van functionaliteit en stijl ontstaat in jouw leefomgeving.

Eigenschappen die ertoe doen

  • UV-bescherming: Ontworpen om schadelijke UV-stralen te filteren.
  • Verstelbare lamellen: Bieden volledige controle over de lichtinval
  • Energie-efficiëntie: Zonwerende eigenschappen helpen met de weerkaatsing van warmte.

Voordelen van onze jaloezieën

  • Aanpasbaar aan interieur: Met onze diverse beschikbare opties maken het gemakkelijk om de jaloezieën aan te passen aan je interieurstijl.
  • Energiebesparing: Geniet van verfijnde privacy zonder concessies te doen aan het prachtige uitzicht.
  • Privacy controle: Geeft je controle over de mate van privacy in huis, zonder concessies te doen aan natuurlijk licht.

Transformeer jouw ruimte met zonwerende jaloezieën


Verrijk je huis met deze intelligente en verfijnde oplossing voor zonwering, en geniet van de perfecte combinatie van stijl, comfort en functionaliteit; ontdek de vele voordelen die onze zonwerende jaloezieën te bieden hebben, zoals het beheersen van de lichtinval, het handhaven van privacy en het verminderen van energiekosten, waardoor je een zonnige en zorgeloze woonervaring kunt beleven die niet alleen esthetisch bevredigend is, maar ook een slimme investering in het welzijn van je huis.

PAX jaloezieënFilters
Sort
display