Advies nodig?    020-2613415    Update: Wij blijven open 
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Veel gestelde vragen

Bieden jullie telefonisch advies?

Ja, onze persoonlijke klantenservice & adviseurs zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer: 020-2613415

Wij helpen u graag met alle mogelijke vragen:

- Inmeten
- Productadvies
- Kleuradvies
- Montage
- Bestellingen
- Vragen

En alle andere mogelijke vragen die u heeft.

Zijn jullie in het weekend bereikbaar?

In het weekend en avond zijn wij per email, chat & online ticket bereikbaar.


Betaal ik verzendkosten?

Nee. Tijdelijk leveren wij alle producten gratis aan huis. Tot einde actie.

Wat is de levertijd?

Na betaling leveren wij uw maatwerk raamdecoratie binnen 5-10 werkdagen in Nederland (afhankelijk van het product). Standaard maten binnen 1-2 werkdagen.

Update: door het coronavirus kunnen de levertijden veranderen. Dit is per dag anders. Wij houden u zo goedmogelijk op de hoogte.

Is het moeilijk zelf op te meten?

Nee, absoluut niet. Dit is eenvoudig en snel zelf te doen. Bekijk hier de meetinstructies onderaan de pagina van het product.

Mocht u toch nog vragen hebben? Bel gerust 020-2613415. 

Wat als ik verkeerd meet?

Verkeerd ingemeten? Gratis nieuw product. Wij bieden tijdelijk deze gratis meetverzekering aan bij de meeste producten. Hier zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden, bekijk deze hier.

Kan ik het product zelf monteren?

Ja, wij adviseren dit zelfs zelf te doen of door een vriend of familielid. Onze producten zijn altijd eenvoudig te installeren. Mocht u toch vragen hebben dan zijn wij altijd bereikbaar voor gratis hulp.

Worden producten geleverd inclusief montagemateriaal?

Bij elke order die wij leveren ontvangt u standaard een montageinstructie en de benodigde montagematerialen voor het bevestigen van uw raamdecoratie. Het enige wat u nog nodig heeft is het juiste gereedschap. Voor montage instructies/hulp raadpleegt u onze montageinstructie

Hebben jullie een showroom?

Ja, wij hebben een showroom in Amsterdam. Wij werken op afspraak.

Kan ik de stoffen & kleuren eerst zien?

PAX heeft een gratis kleurstalen service. Bestrel gratis een sample van de gewenste kleuren/stoffen. Ook kunt u eenvoudig stalen aanvragen.

Ontvang ik een orderbevestiging?

U ontvangt nadat u de betaling heeft voltooid van ons automatisch een orderbevestiging op het door u opgegeven e-mailadres. Op de orderbevestiging treft u uw ordernummer, uw klantnummer, het product zoals u deze heeft samengesteld en uw (adres)gegevens aan. Dit ontvangt u binnen 5 minuten na het plaatsen v/d bestelling.

Wie is PAX Raamdecoratie?

PAX bestaat uit een team van experts met passie voor raamdecoratie producten. Op basis van onze jarenlange ervaring in de branche hebben wij de missie om raamdecoratie betaalbaar en toegankelijk te maken voor iedereen. Met meer dan 26 jaar productervaring, een actieve klantenservice, online fotoservice, team van productadviseurs bieden wij kwaliteitsproducten aan tegen scherpe tarieven. 

Wij beheren diverse raamdecoratie winkels (met standaard maten & maatwerk producten):

Rolgordijnenexpert.nl
Vouwgordijnenexpert.nl
Lamellenexpert.nl
Plissegordijnenexpert.nl
Jaloezieenexpert.nl
Raamexpert.nl
Paxraamdecoratie.nl
Jaloezie.nl

Heb ik herroepingsrecht?

Ja, op de standaardmaten heeft u herroepingsrecht. Neem hiervoor binnen 14 dagen na aankoop contact met ons op.

Nee, niet op maatwerk producten. Deze producten zijn specifiek voor u op maat gemaakt, deze producten zijn uitgezonderd van herroepingsrecht. Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Extra: Momenteel hebben wij wel een gratis meetverzekering. U heeft dan altijd recht op 1x gratis een nieuw product bij verkeerd ingemeten situaties. Bekijk ook onze voorwaarden hierover.

Welke garantie krijg ik?

U krijgt bij PAX raamdecoratie minimaal 2-5 jaar fabrieksgarantie op alle artikelen die u bij ons koopt. Dit is afhankelijk van het product. Het termijn staat vermeld in de specificaties van het product. 

Andere en overige vragen?

Tijdens kantoor uren neem gerust contact op voor al uw mogelijke vragen:

- Type oplossingen
- Mogelijkheden per product
- Inmeet hulp
- Kleuradviezen

Of alle andere mogelijke vragen.

 

Filters
Sort
display