Actie tot 31/5 = Gratis Horren + Kortingen tot 40% (Bekijk)
FAQ & advies    020-2613415    Foto's van klanten thuis
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Duo rolgordijnen

Op zoek naar duo rolgordijnen op maat? Ook wel bekend als roljaloezie. Duo rolgordijnen zijn de absolute trend van dit moment. Meer licht en toch privacy: met een duo rolgordijn is het allemaal mogelijk. Duo rolgordijnen bestaan namelijk uit twee stoflagen die je ten opzichte van elkaar kunt laten bewegen. Een duo rolgordijn is een combinatie van sfeer en functionaliteit. Op maat gemaakt tot 260cm breed. Uitgebreide keuze met luxe cassette, elektrisch of montageprofiel.  Tip: Meer bestellen = Meer korting (tot 30% extra korting).

Filter by:

Clear All
Close
Categorieen

keurmerk webwinkel raamdecoratie
CYBER MONDAY 2023
kortingen raamdecoratie

Sorteren op
Tonen per pagina

Duo rolgordijn voor kiep-kantel raam op maat

€ 22,76 € 18,70

Duo-rolgordijn plakstrip voor kiep-kantel ramen & deuren met geleiding (zonder boren)

€ 39,95 € 31,96

Duorolgordijn op maat met montageprofiel

€ 29,95 € 23,96

Duo rolgordijn op maat met luxe cassette

€ 39,95 € 29,96

Wat is een duo-rolgordijn?

Een duo-rolgordijn, ook wel bekend als een dubbel rolgordijn, is een raamdecoratie die bestaat uit twee lagen stof met afwisselend transparante en niet-transparante banen. Deze banen kunnen naast elkaar bewegen, waardoor je de mate van lichtinval en privacy kunt regelen. Het duo rolgordijn biedt dus meer flexibiliteit dan traditionele rolgordijnen.

Duo-rolgordijnen


Waarom kiezen voor duo-gordijnen?


Duo-rolgordijnen bieden onafhankelijke beweging van de twee stoflagen voor diverse lichtstanden, van transparantie tot verduistering, met nauwkeurige controle over lichtinval en privacy. Beschikbaar in diverse stoffen, kleuren en maten, passen ze bij verschillende interieurstijlen, populair vanwege hun moderne uitstraling en functionaliteit.

Wat is het verschil tussen duo-gordijnen standaard rolgordijnen?

1). Esthetiek:

Duo-rolgordijnen ogen moderner door hun mix van transparante en ondoorzichtige stoffen, in tegenstelling tot standaard rolgordijnen.

2). Functionaliteit:

Duo-rolgordijnen bieden met hun dubbele stoflagen meer controle over licht en privacy dan standaard rolgordijnen.

3). Installatiegemak en onderhoud:

Ondanks de complexere installatie vragen duo-rolgordijnen minder onderhoud dan standaard rolgordijnen.

4). Aanpassingsmogelijkheden en veelzijdigheid:

Duo-rolgordijnen bieden meer aanpassingsmogelijkheden dan standaard rolgordijnen vanwege hun veelzijdige ontwerp.

 

Wat zijn de voor- en nadelen van onze duo-rolgordijnen?


  • Esthetisch aantrekkelijk
  • Lichtregulering
  • Dubbele functionaliteit
  • Eenvoudig te bedienen
  • Energiebesparing
  • Maatwerk past altijd precies
  • Hogere kosten vergeleken met standaard rolgordijnen
  • Niet geschikt voor alle ramen of raamformaten

Wat kan ik personaliseren aan duo-rolgordijnen?


Onze rolgordijnen gordijnen zijn online geheel naar wens samen te stellen. Zo worden ze perfect passend gemaakt voor jouw raam. Je kunt duo-rolgordijnen op maat eenvoudig zelf inmeten, maar je kunt ook gebruik maken van onze gratis inmeetservice.

1). Kies de kleur van de stof

2). Bepaal de afmeting: in de dag / op de dag

3). Bepaal de systeemkleur

Eenvoudige installatiegids voor duo-rolgordijnen

Ontdek het gemak van onze eenvoudige installatie-instructies voor duo-rolgordijnen, met gedetailleerde stap-voor-stap uitleg en handige tips voor een vlekkeloze montage-ervaring, zodat je snel kunt genieten van stijlvolle en functionele raamdecoratie.

Duo-rolgordijnen op maat: Solux blinds


Ontdek onze duo-rolgordijnen met hoogwaardige Solux blinds voor de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit. Geniet van moeiteloos design en ongeëvenaarde lichtregulatie en privacycontrole. Laat je inspireren door de veelzijdigheid en tijdloze schoonheid van onze raamdecoratie.

Faq

De sfeervolle duo rolgordijnen zijn ook wel bekend als roljaloezie. Transparante en semi-transparante horizontale banen wisselen elkaar af. Het biedt meer licht dan standaard rolgordijnen en toch ook privacy. Duo rolgordijnen bestaan uit twee stoflagen die je ten opzichte van elkaar kunt laten bewegen.

Nee, een duo rolgordijn is niet verduisterend. Duo rolgordijnen zijn voorzien van een stof bestaande uit horizontale banen van vitragestof afwisselend met een dichte (lichtdoorlatende) stof. De stof bestaat uit twee lagen die achter elkaar zitten en over elkaar heen bewegen.

Je kunt zelf bepalen wat voor soort montagesteunen je kiest. Dit is afhankelijk van jouw raamsituatie en het type kozijn. Je krijgt standaard zijsteunen die je met schroeven monteert op een houten kiepkantelraam, maar als deze van kunststof of aluminium is, dan kun je kiezen uit de volgende opties: een zelfklevende steun die je op het kozijn plakt of een klemsteun die je om het kiepkantelraam klemt.

Duo rolgordijnen zijn zeer sfeervol en praktisch. Je kunt door de dubbele stof met de lichtinval spelen net als bij horizontale jaloezieen. Je kan het van boven naar beneden bedienen met een ketting en de linchtinval bepalen door het rolgordijn in drie standen te zetten: open, half open en gesloten stand.

Een duorolgordijn is voor vele ruimtes geschikt, omdat er vele mogelijkheden zijn in stof en montage. Een duorolgordijn zie je vaak terug in woonkamers en keukens, omdat het een luxe en mooie uitstraling heeft. Je kunt ook goed met de lichtinval spelen doordat het duo rolgordijn op verschillende standen kan worden gezet.

Filters
Sort
display