Tip = Meer bestellen = Meer korting > Bekijk actie
FAQ & advies    020-2613415    Foto's van klanten thuis
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Elektrische rolgordijnen

Bekijk al onze opties elektrische rolgordijnen. Met Somfy of Brel motor. Op maat gemaakt tot 3 meter breed & extreem snel geleverd. Nu ook met Alexa en/of Google Home / Assistent of afstandsbediening. Verduisterende of semi-transparante stof in 40+ kleuren. Maak geheel op maat naars wens. Kies: maat, kleur, stof, type rolgordijn, afstandsbediening of via app/spraakbediening en diverse accessoires. Maak je huis smart & super slim met de rolgordijnen van PAX.

Filter by:

Clear All
Close
Categorieen

keurmerk webwinkel raamdecoratie
CYBER MONDAY 2023
kortingen raamdecoratie

Sorteren op
Tonen per pagina

Rolgordijn op maat met zijgeleiding u-profielen

€ 39,95 € 31,96

Standaard rolgordijn op maat zijsteunen

€ 30,76 € 24,61

Rolgordijn op maat premium - Luxe cassette

€ 45,00 € 36,00

Rolgordijn op maat montageprofiel

€ 35,00 € 28,00

XL Cassette rolgordijn op maat tot 300 CM op maat (premium)

€ 61,25 € 49,00

XL Rolgordijn op maat tot 350 CM op maat premium

€ 61,25 € 49,00

XL Rolgordijn tot 400 CM op maat premium

€ 99,94 € 79,95

Duo rolgordijn op maat met luxe cassette

€ 39,95 € 29,96

Duorolgordijn op maat met montageprofiel

€ 29,95 € 23,96

Rolgordijn op maat luxe cassette vierkant - Verano

€ 38,46 € 30,77

Rolgordijn op maat luxe cassette rond - Verano

€ 38,46 € 30,77

Gemak & moderniteit: Elektrische rolgordijnen

Elektrische rolgordijnen bieden de ultieme combinatie van gemak en moderne technologie voor je raamdecoratie. Met hun geautomatiseerde bedieningssysteem tillen ze jouw woonomgeving naar een hoger niveau. Hier ontdek je alles wat je moet weten over deze innovatieve raambekleding.


Wat Zijn elektrische rolgordijnen?


Elektrische rolgordijnen, ook bekend als motorische rolgordijnen, zijn ontworpen voor maximaal comfort. Ze worden elektrisch bediend met een afstandsbediening, smartphone of zelfs spraakopdrachten, waardoor je ze moeiteloos kunt openen, sluiten en positioneren. Dit betekent dat je geen handmatige trekkoorden of kettingen meer nodig hebt, wat vooral handig is voor moeilijk bereikbare ramen of als je gewoon het ultieme gemak wilt ervaren.

Wat is het verschil tussen elektrische gordijnen en standaard overgordijnen?


Bij het vergelijken van elektrische gordijnen met standaard overgordijnen, worden enkele duidelijke verschillen zichtbaar:


Bedieningsgemak:

Elektrische gordijnen: Elektrische gordijnen kunnen met één druk op de knop, een afstandsbediening, een smartphone-app of zelfs via spraakopdrachten worden bediend, waardoor ultiem gemak wordt geboden.

Standaard overgordijnen: Standaard overgordijnen worden handmatig geopend en gesloten met trekkoorden, wat meer fysieke inspanning vereist.


Veiligheid:

Elektrische gordijnen: Elektrische gordijnen elimineren het risico van loshangende koorden, wat ze bijzonder veilig maakt voor huizen met kinderen en huisdieren.

Standaard overgordijnen: Standaard overgordijnen hebben vaak koorden die gevaarlijk kunnen zijn als ze niet goed worden beheerd.


Automatisering en integratie:

Elektrische gordijnen: Elektrische gordijnen kunnen worden geïntegreerd in bestaande smart home systemen en kunnen worden geprogrammeerd om op specifieke tijdstippen te openen en sluiten.

Standaard overgordijnen: Standaard overgordijnen vereisen handmatige bediening en bieden geen automatiseringsmogelijkheden.


Energie-efficiëntie:

Elektrische gordijnen: Elektrische gordijnen kunnen worden aangepast om de lichtinval en isolatie te optimaliseren, wat kan bijdragen aan energiebesparing.

Standaard overgordijnen: Standaard overgordijnen bieden niet dezelfde mate van controle over licht en warmte.


Stijl en esthetiek:

Elektrische gordijnen: Elektrische gordijnen behouden hun slanke en moderne ontwerp, waardoor ze bijdragen aan de algehele esthetiek van je interieur.

Standaard overgordijnen: Standaard overgordijnen bieden diverse stijlen en afwerkingen, maar missen de automatiserings- en moderne esthetische kenmerken.


In essentie bieden elektrische gordijnen een geavanceerde en moderne raambekledingsoplossing met ultiem bedieningsgemak, veiligheid, automatisering en stijl, terwijl standaard overgordijnen handmatige bediening vereisen en minder opties bieden voor integratie en automatisering. De keuze hangt af van je persoonlijke behoeften en de gewenste functionaliteit voor je ramen.


Wat zijn de voordelen van elektrische rolgordijnen?


Gemak & comfort: Bedien je rolgordijnen met één druk op de knop of zelfs met spraakopdrachten, zonder dat je van je stoelf hoeft op te staan.

Veiligheid: Elektrische rolgordijnen elimineren het risico van loshangende koorden, wat ze veilig maakt voor huizen met kinderen en huisdieren.

Energie-efficiëntie: Programmeer je rolgordijnen om op specifieke tijdstippen te openen en sluiten, waardoor je de lichtinval en isolatie kunt optimaliseren.

Stijl en esthetiek: Elektrische rolgordijnen behouden hun slanke en moderne ontwerp, wat bijdraagt aan de esthetiek van je interieur.

Integratie met Smart Home systemen: Ze kunnen worden geïntegreerd in je bestaande smart home systeem, waardoor je je raambekleding naadloos kunt bedienen en automatiseren.

Privacy en lichtregeling: Pas de positie van je rolgordijnen nauwkeurig aan om de gewenste hoeveelheid privacy en lichtinval te bereiken.

Handige afstandsbediening: De meegeleverde afstandsbediening maakt bediening van je rolgordijnen vanaf elke locatie in je huis mogelijk.

Elektrische rolgordijnen bieden niet alleen het gemak van automatisering, maar ook tal van praktische voordelen, waaronder veiligheid, energie-efficiëntie en een strakke uitstraling. Ontdek de moderne revolutie in raambekleding met elektrische rolgordijnen en ervaar het comfort van een slimme en stijlvolle oplossing voor je ramen.


Wat kan ik personaliseren aan elektrische rolgordijnen?


Onze elektrische zijn online geheel naar wens samen te stellen. Zo worden ze perfect passend gemaakt voor jouw raam. Je kunt elektrische rolgordijnen op maat eenvoudig zelf inmeten, maar je kunt ook gebruik maken van onze gratis inmeetservice.

1). Kies de kleur van de stof

2). Bepaal de maatvoering

3). Kies bij (opties) de systeemkleur, bediening en bedieningskant.

Faq

Waar je standaard rolgordijnen handmatig met een ketting bedient, worden elektrische rolgordijnen door een Brel of Somfy motor aangedreven. Ze zijn op afstand bedienbaar. Deze rolgordijnen kunnen worden aangesloten op het netstroom of ze werken op oplaadbare batterij.

De bediening is eenvoudig met wandschakelaar, afstandsbediening, via een applicatie op jouw smartphone/tablet of met Smart Home stembediening. De bedieningsopties verschillen per type motor; je ziet de exacte mogelijkheden tijdens het samenstellen van jouw elektrische rolgordijn.

Als je kiest voor een elektrisch rolgordijn, dan bent je van alle gemakken voorzien. Je kunt vanuit bed of kantoor het rolgordijn bedienen met een app of zelfs jouw stem als je Amazon Alexa of Google home hebt. De cassette zorgt ervoor dat de 100% stof lang mee gaat. Ideaal en erg luxe. Een product waar je jarenlang plezier van hebt.

Een elektrisch rolgordijn is voor allerlei verschillende ruimtes geschikt, zoals de slaapkamer, woonkamer, keuken of kantoor. Je kunt de elektrische rolgordijnen bedienen vanuit andere ruimtes.

Ja, dit is mogelijk. Je vergroot jouw gemak met een tijdsschakelaar, want de rolgordijnen automatisch gesloten en geopend worden.

Je kunt het best gaan voor de Somfy motor aangesloten op netstroom. Deze motor is middels een standaard elektriciteitsdraad met stekker aangesloten op het lichtnet. Een XL rolgordijn is zwaarder dan gemiddeld. Als het rolgordijn aangesloten is op de netstroom, kun je het product altijd laten hangen. Als je bovendien wél de batterij kiest, dan moet het bij XL vaker worden opgeladen omdat het meer power kost om het zware rolgordijn op te halen.

De motor op batterij is draadloos en werkt via een ingebouwde batterij. Deze optie heeft de mooiste afwerking, want je hoeft geen bedrading weg te werken. De batterij dient ongeveer 1x per halfjaar te worden opgeladen.

Je bedient het elektrische rolgordijn met jouw smartphone via de app. De Somfy Connexoon bestaat uit een internet kastje en 3 apps voor op je telefoon. Het kastje staat in direct contact met jouw zonwering en het internet. Je kunt het rolgordijn ook bedienen met jouw stem via Alexa of Google assistent.

De Somfy motoren staan bovenaan in kwaliteit, gebruikersgemak en hebben uitgebreidste opties in bediening. De Profit Line motoren van Brel ontbreken ook niets aan kwaliteit en zijn de voordeligste keuze.

Filters
Sort
display