Stapelkortingen verlengd Kortingen tot 40% (Bekijk)
FAQ & advies    020-2613415    Foto's van klanten thuis
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Lichtkoepel plissegordijnen

Plissegordijnen speciaal gemaakt voor lichtkoepels / lichtstraten / verticale ramen. Bekijk alle opties & mogelijkheden hieronder. Exact op maat gemaakt tot 1.50 meter breed en 4 meter hoog/lang. Honinggraat stof of een enkele stof. Ook beschikbaar met elektrische bediening. Binnen circa 10 werkdagen thuis bezorgd. 

Filter by:

Clear All
Close
Categorieen

keurmerk webwinkel raamdecoratie

kortingen raamdecoratie

Sorteren op
Tonen per pagina

Plissegordijnen lichtkoepel / lichtstraat / plafond honingraat of enkele stof

€ 60,77 € 48,62

Plissegordijnen elektrische lichtkoepel / lichtstraat / plafond (automatisch)

€ 274,80 € 219,84

Lichtkoepel plisségordijnen: Stijlvolle oplossing voor licht & privacy

Lichtkoepels brengen natuurlijk licht en een open gevoel in je woning, maar soms wil je ook de mogelijkheid hebben om de lichtinval te regelen en je privacy te waarborgen. Onze lichtkoepel plisségordijnen bieden de perfecte oplossing. Deze raambekleding is speciaal ontworpen voor lichtkoepels en biedt stijl, functionaliteit en maatwerk. Hier ontdek je waarom lichtkoepel plisségordijnen een slimme keuze zijn voor jouw huis.


Wat is een lichtkoepel plisségordijn?


Een lichtkoepel plisségordijn is een speciaal ontworpen raambekledingoplossing die is gemaakt om te passen op lichtkoepels. Lichtkoepels zijn architectonische elementen die in daken of plafonds zijn geïntegreerd om natuurlijk licht in een ruimte te brengen. Lichtkoepel plisségordijnen zijn ontworpen om de hoeveelheid lichtinval te regelen en tegelijkertijd de privacy te waarborgen in ruimtes met lichtkoepels.

Deze gordijnen zijn meestal op maat gemaakt, zodat ze perfect passen op de specifieke afmetingen en vorm van de lichtkoepel. Ze zijn voorzien van een plissé (geplooide) stof die kan worden opgetrokken of neergelaten om de lichtinval te regelen. Lichtkoepel plisségordijnen bieden een eigentijds en strak design dat goed past bij moderne interieurs.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, waardoor je ze kunt aanpassen aan je interieurstijl. Daarnaast zijn er bedieningsopties beschikbaar, zoals handmatige trekkoorden of zelfs elektrische bedieningssystemen, voor extra gebruiksgemak. Deze gordijnen bieden ook isolatievoordelen dankzij hun honingraatstructuur, waardoor ze helpen de temperatuur in de kamer te reguleren en energie te besparen. Kortom, lichtkoepel plisségordijnen combineren stijl en functionaliteit om te voldoen aan de specifieke behoeften van ruimtes met lichtkoepels.Wat is het verschil tussen lichtkoepel- en normale plissé?Lichtkoepel plissé:


  • Speciaal ontworpen voor lichtkoepels: Lichtkoepel plisségordijnen zijn specifiek ontworpen om te passen op lichtkoepels, die vaak een afwijkende vorm en afmetingen hebben.
  • Maximale lichtregeling: Ze zijn bedoeld om de hoeveelheid lichtinval te regelen in ruimtes met lichtkoepels, waardoor je de intensiteit van het natuurlijke licht kunt aanpassen.
  • Privacy: Lichtkoepel plisségordijnen bieden privacy in ruimtes waar lichtkoepels vaak extra zichtbaarheid naar binnen toelaten.
  • Energie-efficiëntie: Dankzij de honingraatstructuur van de stof bieden ze extra isolatie, wat helpt bij het reguleren van de temperatuur en het besparen van energie.
  • Op maat gemaakt: Ze worden op maat gemaakt om perfect te passen bij de specifieke afmetingen en vorm van de lichtkoepel.

Normale plisségordijnen:


  • Algemene toepassing: Normale plisségordijnen zijn bedoeld voor reguliere ramen en kunnen in verschillende ruimtes worden gebruikt.
  • Variabele ontwerpopties: Ze zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, kleuren en materialen om aan diverse interieurstijlen te voldoen.
  • Lichtregeling & privacy: Net als lichtkoepel plisségordijnen bieden ze lichtregeling en privacy, maar ze zijn niet specifiek afgestemd op lichtkoepels.
  • Diverse bedieningsopties: Ze kunnen worden bediend met trekkoorden, handgrepen en elektrische systemen, afhankelijk van je voorkeur.
  • Maatwerk beschikbaar: Net als lichtkoepel plisségordijnen kunnen ze ook op maat worden gemaakt voor standaardramen.

In essentie zijn lichtkoepel plisségordijnen afgestemd op de unieke behoeften van ruimtes met lichtkoepels, terwijl normale plisségordijnen een bredere toepassing hebben en geschikt zijn voor verschillende soorten ramen.


Voordelen van lichtkoepel plisségordijnen


  • Lichtkoepel plisségordijnen bieden een reeks voordelen die ze bij uitstek geschikt maken voor ruimtes met lichtkoepels. Deze speciaal ontworpen raambekleding is de perfecte oplossing voor situaties waarin de standaardgordijnen niet voldoen.

  • Een van de belangrijkste voordelen is het feit dat lichtkoepel plisségordijnen nauwkeurig zijn ontworpen om te passen bij de unieke vormen en afmetingen van lichtkoepels. Hierdoor sluiten ze naadloos aan en bieden ze een strakke, gepersonaliseerde uitstraling.

  • Daarnaast leveren ze maximale lichtregeling. Door de stof traploos te positioneren, kun je de hoeveelheid natuurlijk licht in de ruimte aanpassen, waardoor je de gewenste sfeer kunt creëren. Bovendien bieden ze privacy in ruimtes waar lichtkoepels vaak extra zichtbaarheid naar binnen toelaten, waardoor je ongestoord van je ruimte kunt genieten.

  • Een ander belangrijk voordeel van lichtkoepel plisségordijnen is hun energie-efficiëntie. Dankzij de honingraatstructuur van de stof fungeren ze als een extra isolatielaag, waardoor ze helpen bij het reguleren van de temperatuur in de ruimte. Dit zorgt niet alleen voor een comfortabelere leefomgeving, maar kan ook bijdragen aan energiebesparing.

  • Bij deze op maat gemaakte gordijnen staat personalisatie centraal. Ze worden specifiek aangepast aan de afmetingen en vorm van de lichtkoepel, zodat ze perfect passen en er prachtig uitzien. Kortom, lichtkoepel plisségordijnen bieden een combinatie van functionaliteit, stijl en energie-efficiëntie die perfect past bij ruimtes met lichtkoepels.


Wat Kun je aanpassen aan onze lichtkoepel plisségordijnen? 


Onze lichtkoepel plisségordijnen bieden niet alleen eenvoudige installatie en stijlvolle raambekleding, maar ze kunnen ook worden samengesteld aan jouw specifieke wensen met de volgende stappen:


1). Kleurkeuze: Kies de kleur die het beste bij jouw interieur past. Met ons uitgebreide assortiment heb je opties voor elke smaak, zodat jouw gordijnen naadloos in jouw decor passen.


2). Meten & maten: Bepaal de exacte afmetingen van jouw raam. Daarnaast kun je kiezen tussen de installatie 'in de dag' of 'op de dag', afhankelijk van jouw voorkeur en raamtype.


3). Uitvoering en opties: Personaliseer verder door te kiezen uit verschillende opties voor de uitvoering, systeemkleur en bedieningstang. Zo zorg je ervoor dat jouw plisségordijnen aan al jouw behoeften voldoen, en dat ze niet alleen functioneel zijn, maar ook naadloos aansluiten op jouw persoonlijke stijl.

Filters
Sort
display