Wat is PAX collectief? Samen inkopen & samen besparen op gordijnen voor particulieren & bedrijven

In een tijd waarin kostenbeheersing en efficiëntie essentieel zijn, biedt het PAX Collectief een pragmatische benadering van het verkrijgen van hoogwaardige raamdecoratie. Met een team van ervaren professionals die zich richten op het leveren van kwalitatieve producten voor diverse doeleinden, belichaamt het PAX Collectief een realistische aanpak van inkoop en besparing op raamdecoratie. Lees hier verder hoe het werkt!

Voor wie is het PAX collectief?

Het PAX Collectief is ontworpen om zowel particulieren als bedrijven te bedienen. Of je nu een individu bent op zoek naar raamdecoratie voor je huis of een bedrijfseigenaar die op zoek is naar kwaliteitsproducten voor meerdere locaties, het collectief biedt een oplossing die zowel kostenefficiënt als van hoge kwaliteit is.

Hoe werkt het PAX collectief?

Het proces van deelname aan het PAX collectief is eenvoudig. Wij leggen het uit in vijf korte stappen:

 1. Start een collectief: In slechts één minuut kun je je eigen collectief starten door een account aan te maken op paxraamdecoratie.nl. Dit wordt de hub voor jouw groepsaankoop.
 2. Nodig anderen uit: Met behulp van een unieke link kun je andere geïnteresseerden uitnodigen om lid te worden van jouw collectief.
 3. Koop gewenste raamdecoratie: Elk lid kan vervolgens zijn of haar gewenste raamdecoratie aanschaffen, passend bij de behoeften en stijl van hun ruimte.
 4. Automatische updates: Via e-mail ontvangen alle leden automatische updates over de status van het collectief, inclusief informatie over nieuwe leden en de voortgang van de inkoop.
 5. Maximale korting: Zodra alle leden hebben besteld, wordt automatisch de maximale korting toegepast op elke bestelling, waardoor iedereen profiteert van de collectieve inkoopkracht.

Geldig op het complete assortiment

Een van de meest aantrekkelijke aspecten van het PAX Collectief is de veelzijdigheid ervan. Met een assortiment dat alle soorten raamdecoratie omvat, van gordijnen tot houten jaloezieën en rolgordijnen, kunnen leden kiezen uit een scala aan opties om aan hun specifieke behoeften te voldoen.

Voorwaarden en voordelen van PAX collectief

Om deel te nemen aan het PAX Collectief zijn er enkele eenvoudige voorwaarden:

 • Er moeten minimaal drie leden zijn, wat kan bestaan uit buren, vrienden, familieleden of collega’s.
 • Gezamenlijk moeten er minimaal twintig producten worden ingekocht.
 • Elk lid moet minimaal één product bestellen.

Als aan deze voorwaarden is voldaan, wordt automatisch de korting toegepast en worden de bestellingen in productie genomen.

Samen besparen, samen profiteren

Het PAX Collectief is niet alleen een innovatieve benadering van inkoop, maar ook een viering van gemeenschap en samenwerking. Door de krachten te bundelen, kunnen individuen en bedrijven profiteren van aanzienlijke kortingen op hoogwaardige raamdecoratie, terwijl ze tegelijkertijd genieten van de voordelen van een persoonlijke, professionele service. Met zijn eenvoudige proces en aantrekkelijke voorwaarden is het PAX Collectief een slimme keuze voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en waarde in raamdecoratie.

Gratis inmeetservice aan huis

Geheel vrijblijvend en tijdelijk gratis inmeetservice aan huis. Voor alle type raamdecoratie kunt u een afspraak inplannen en profiteren van de volgende voordelen:

 • Professioneel inmeten bij u thuis met 100% meetgarantie
 • Advies op maat (productkeuze, kleurkeuze, opties)
 • Onze adviseur neemt ook kleurstalen mee zodat u deze rustig kunt bekijken
 • Voor alle type raamdecoratie

Normaal €‎49,00

Nu gratis