Welke raamdecoratie past op een dakraam?

rolgordijnen

Dakramen zijn erg populair in huis. Je ziet ze niet alleen op zolders, maar ook steeds vaker in de bad- of slaapkamer. Een dakraam brengt daglicht en sfeer in huis. Met mooie raambekleding kun je van jouw zolder eenvoudig een sfeervolle ruimte maken. Daarnaast is raamdecoratie ook heel functioneel. Het zorgt namelijk voor privacy en het heeft een isolerende werking. De volgende twee raamdecoratie zijn uitermate geschikt voor dakramen.

Rolgordijn op maat voor dakraam

dakraam rolgordijn

Bij dakraamrolgordijnen kun je niet zelf de bedieningsmethode kiezen. Het rolgordijn wordt namelijk standaard geleverd met een handgreepbediening. Hierdoor kun je het gordijn moeiteloos op elk punt vast zetten. Je bepaalt zo eenvoudig zelf de lichtinval door het rolgordijn op de gewenste hoogte te hangen. Dit is tevens de meest kind-veilige bedieningsoptie voor rolgordijnen.

Eenvoudige montage voor iedereen is ons uitgangspunt. De gemiddelde installatietijd voor dit type rolgordijnen ligt onder 10 minuten. Gebruik hierbij de bijgeleverde handleiding voor hulp en bekijk de montagevideo of online handleiding met stappenplan.

dakraam rolgordijn

Keuze uit diverse kleuren

Ook bij onze dakraam rolgordijnen kun je zelf de kleur uitkiezen. De kleurkeuze is weliswaar niet zo breed als standaard rolgordijnen op maat, maar je hebt de keuze uit meer dan 10 populaire kleuren. Wat zijn de populairste rolgordijn kleuren voor dakramen?

  1.        Dakraam rolgordijn zwart
  2.        Lichtgrijs dakraam rolgordijn
  3.        Wit dakraam rolgordijn
  4.        Dakraam rolgordijn blauw
  5.        Crèmekleurig dakraam rolgordijn

Plissegordijn op maat voor dakraam

dakraam plissegordijn

Deze op maat gemaakte plissegordijnen worden met een  handgreepbediening geleverd en zijn speciaal gemaakt voor dakramen. De plissegordijnen zullen niet gaan doorhangen vanwege de stevige staaldraad begeleiding, wat deze zo geschikt maakt voor dakramen. De plissegordijnen zijn compleet kindveilig.

Je kunt kiezen uit 2 verschillende soorten stoffen, dus bijvoorbeeld een verduisterende stof voor de avond en een lichtdoorlatende stof voor overdag. Je kunt bovendien ook kiezen voor een standaard uitvoering of een top down bottom uitvoering. Met keuze uit 100+ kleuren kun je deze helemaal naar jouw eigen smaak maken.

Bekijk hier raamdecoratie voor dakramen