Wat zijn magnetische klik-en-klaar plisségordijnen?

Magnetische klik-en-klaar plisségordijnen zijn een moderne variant van traditionele plisségordijnen. Ze worden geleverd met ingebouwde magneten langs de randen van het gordijn, waardoor ze snel en eenvoudig aan metalen raamkozijnen kunnen worden bevestigd. Dit betekent geen gedoe met boren, schroeven of ingewikkelde installatie-instructies. Met een paar eenvoudige stappen zijn je ramen prachtig aangekleed met deze handige oplossing.

De voordelen van plisségordijnen met magneten

Plisségordijnen met een magneet strip zijn niet alleen eenvoudig te instaleren. Deze raamdecoratie biedt daarnaast nog vele andere voordelen ten opzichte van een standaard plisségordijn en andere soorten raamdecoratie. Hier benoemen wij enkele andere voordelen van plisségordijnen met een magneetstrip:

 1. Snelle Installatie: Het grootste voordeel van magnetische klik-en-klaar plisségordijnen is de snelle installatie. Je hebt geen gereedschap nodig, en binnen enkele minuten kun je genieten van je nieuwe raambekleding.
 2. Geen Schade aan het Raamkozijn: Omdat deze gordijnen worden bevestigd met magneten, laten ze geen permanente schade achter op je raamkozijn. Dit is perfect voor huurwoningen of als je geen blijvende wijzigingen aan je huis wilt maken.
 3. Verstelbare Privacy en Lichtinval: Net als traditionele plisségordijnen kun je met magnetische klik-en-klaar gordijnen de mate van privacy en lichtinval aanpassen door ze omhoog of omlaag te schuiven. Dit zorgt voor flexibiliteit in verschillende situaties gedurende de dag.
 4. Stijlvol Ontwerp: Deze gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en materialen om perfect bij de inrichting van jouw huis te passen. Of je nu een modern, minimalistisch interieur hebt of een meer klassieke uitstraling wilt creëren, er is een optie die bij jouw smaak past.

Hoe werken magnetische plisségordijnen?

De werking van magnetische klik-en-klaar plisségordijnen is eenvoudig maar doeltreffend. De gordijnen worden geleverd met magnetische strips langs de randen. Deze magneten klikken automatisch vast aan metalen raamkozijnen, waardoor het gordijn stevig op zijn plaats blijft zitten. Dit elimineert de noodzaak van traditionele bevestigingsmethoden en maakt het installatieproces moeiteloos.

Vergelijking van magnetische en standaard plisségordijnen

Om een duidelijk overzicht te krijgen van de voordelen van magnetische klik-en-klaar plisségordijnen in vergelijking met standaard plisségordijnen, hebben we de belangrijkste aspecten in de onderstaande tabel samengevat:

KenmerkMagnetische PlisségordijnenStandaard Plisségordijnen
InstallatieSnel, zonder gereedschapVereist gereedschap en tijd
Schade aan RaamkozijnenGeenMogelijk schroefgaten of lijmresten
Verstelbare PrivacyJa, gemakkelijk aan te passenJa, maar soms minder flexibel
Stijl en OntwerpVeelzijdig, diverse kleuren en materialenVeelzijdig, diverse kleuren en materialen
Geschikt voor HuurwoningenJa, geen permanente wijzigingenMogelijk beperkingen door installatie
KostenVaak iets duurderVaak iets goedkoper

Plisségordijnen zijn perfect voor verschillende ruimtes

De veelzijdigheid van magnetische klik-en-klaar plisségordijnen maakt ze geschikt voor verschillende ruimtes in huis:

 • Woonkamer: Beheer privacy en lichtinval terwijl je de esthetiek van je woonkamer verbetert.
 • Slaapkamer: Creëer een rustige en ontspannen sfeer door licht te filteren en ongewenste inkijk te verminderen.
 • Keuken: Voeg stijl toe aan je keukenramen terwijl je nog steeds kunt genieten van natuurlijk licht tijdens het koken.
 • Kantoor: Verminder schittering op je computerscherm terwijl je een professionele uitstraling behoudt in je thuiskantoor.

Magnetische plisségordijnen samengevat

Magnetische klik-en-klaar plisségordijnen bieden een moderne en handige oplossing voor het decoreren van je ramen. Met hun snelle installatie, verstelbare functionaliteit en stijlvolle ontwerpen zijn ze een waardevolle toevoeging aan elk huis. Of je nu op zoek bent naar privacy, lichtregeling of gewoon een mooie afwerking voor je ramen, deze gordijnen hebben het allemaal.

Gratis inmeetservice aan huis

Geheel vrijblijvend en tijdelijk gratis inmeetservice aan huis. Voor alle type raamdecoratie kunt u een afspraak inplannen en profiteren van de volgende voordelen:

 • Professioneel inmeten bij u thuis met 100% meetgarantie
 • Advies op maat (productkeuze, kleurkeuze, opties)
 • Onze adviseur neemt ook kleurstalen mee zodat u deze rustig kunt bekijken
 • Voor alle type raamdecoratie

Normaal €‎49,00

Nu gratis