Raamdecoratie in de badkamer nodig? Overweeg jaloezieën speciaal voor badkamers

Het kiezen van de juiste raambekleding voor je badkamer kan een uitdaging zijn vanwege de unieke eisen die deze vochtige ruimte stelt. Onze collectie PVC jaloezieën is speciaal ontworpen om te voldoen aan deze eisen. Of je nu behoefte hebt aan privacy, controle over de lichtinval, of een stijlvolle aanvulling op je badkamerinrichting, onze PVC jaloezieën bieden de ideale oplossing. Lees verder en ontdek de voordelen en veelzijdigheid van deze praktische raamdecoratie.

Wat zijn badkamer jaloezieën?

PVC jaloezieën voor de badkamer zijn raambekledingen die specifiek zijn ontworpen voor vochtige omgevingen zoals badkamers. Ze zijn gemaakt van robuust PVC-materiaal, dat bestand is tegen vocht en water. Deze jaloezieën combineren functionaliteit met esthetiek, waardoor ze perfect zijn voor het bieden van privacy, het reguleren van licht en het verbeteren van de uitstraling van badkamerramen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, stijlen en maten, kunnen PVC jaloezieën eenvoudig worden aangepast aan je persoonlijke voorkeuren en de inrichting van je badkamer. Hun waterbestendigheid maakt ze tot een duurzame en praktische keuze voor elke badkamer.

Verschillen tussen PVC en standaard jaloezieën

PVC badkamerjaloezieën onderscheiden zich van standaard jaloezieën door hun materiaalkeuze en geschiktheid voor vochtige omgevingen. Belangrijke verschillen zijn:

 • Weerbestendigheid: PVC jaloezieën zijn bestand tegen vocht en water, waardoor ze niet roesten, schimmelen of vervormen in vochtige omstandigheden.
 • Langdurige levensduur: PVC is een zeer duurzaam materiaal dat jarenlang meegaat, zelfs in natte omgevingen.
 • Gemakkelijk schoon te maken: Deze jaloezieën kunnen eenvoudig worden gereinigd met een vochtige doek of een mild reinigingsmiddel.
 • Veelzijdige esthetiek: Verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat ze naadloos passen bij elke badkamerinrichting.
 • Geschikt voor verschillende raamtypen: PVC jaloezieën zijn ideaal voor diverse ramen, inclusief die in de douche, boven de badkuip en rond badkamerspiegels.

In tegenstelling tot standaard jaloezieën, die vaak niet bestand zijn tegen vocht en vatbaar voor roest, kromtrekken en schimmelvorming, zijn PVC badkamerjaloezieën een praktische en duurzame oplossing voor vochtige ruimtes.

Voordelen van Badkamerjaloezieën

Jaloezieën hebben naast licht- en privacy regulatie nog veel meer voordelen. Jaloezieën speciaal voor badkamers hebben zelfs nog meer voordelen vergeleken met standaard jalozieën:

KenmerkPVC BadkamerjaloezieënStandaard Jaloezieën
WeerbestendigheidJaNee
Langdurige levensduurHoogGemiddeld
Eenvoudig te reinigenJaNee
Veelzijdige esthetiekJaJa
Controle over licht en privacyJaJa
SchimmelbestendigJaNee
Stille bedieningJaJa
Geschikt voor verschillende raamtypenJaNee

Op maat gemaakt & gepersonaliseerde jaloezieën

Onze collectie PVC jaloezieën biedt uitgebreide personalisatiemogelijkheden, zodat je de perfecte raambekleding kunt creëren die aan jouw eisen en stijl voldoet. Hier zijn de stappen om jouw jaloezieën te personaliseren:

 1. Kleurkeuze: Kies een kleur die naadloos aansluit bij jouw badkamerinrichting. Met ons brede assortiment vind je altijd een passende optie.
 2. Meting en afmetingen: Meet de exacte afmetingen van je raam voor een perfecte pasvorm. Je kunt kiezen voor montage ‘in de dag’ of ‘op de dag’, afhankelijk van je voorkeur en het type raam.
 3. Extra opties: Personaliseer verder door te kiezen uit verschillende bedieningsmechanismen, bedieningszijden, ladderbanden, koordknopen en zijgeleiding. Dit zorgt ervoor dat jouw jaloezieën niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk.

Meer bestellen = Meer korting

Voorbeeld: Koop een vitrage + een rolgordijn + nog een rolgordijn (totaal 3x producten) & ontvang 25% korting totaal. Bekijk hieronder de voorwaarden

 • Gehele assortiment = 20% korting
 • Bestel minimaal 3x producten = 25% korting
 • Bestel minimaal 5x producten = 30% korting
 • Bestel 5x actieproducten = 40% korting

Let op: De kortingen worden pas in de winkelwagen (automatisch) toegepast.