Zijn jaloezieën op maat verduisterend?

Jaloezieën (zowel hout als aluminium) zijn enigzins verduisterend. Er zijn altijd kieren zichtbaar bij de gaatjes van het ladderkoordaan en tussen de lamellen. Hoewel ze best nauw op elkaar zijn aangesloten, zijn kieren onvermijdelijk. Scherp zonlicht wordt goed tegengehouden, maar lichtkieren zullen altijd zichtbaar zijn. Tegen inkijk volstaan jaloezieen echter heel goed. 

Jaloezieën en gordijnen combineren

Jaloezieën zijn mooi te combineren met gordijnen. Hierdoor krijg je een warme uitstraling en de ruimte lijkt meer ‘aangekleed’. Denk bijvoorbeeld eens aan houten jaloezieën met linnen gordijnen. Of juist met transparante gordijnen voor een zachte sfeer. Voordeel van zo’n combinatie is dat je de gordijnen open kunt doen, en dan toch de inkijk tegen kunt gaan met jaloezieën. 

Voor de slaapkamer combineer je jaloezieën het beste met verduisterende gordijnen. Deze combinatie is behalve mooi ook praktisch. Zo kun je de slaapkamer toch optimaal verduisteren, maar ook de lichtinval en privacy goed bepalen.

Wat zijn de grootste voordelen van jaloezieën op maat?

  • Past altijd
  • Mooiste en beste oplossing
  • Voor alle type ramen (extra klein, extra breed of hoog)
  • Hoge kwaliteit
  • Samenstellen naar wens: kleur, bediening, ladderband etc

Wat is het verschil tussen standaard maten & op maat gemaakt?

Op maat gemaakte jaloezieën worden exact voor op maat gemaakt naar de afmetingen van jouw ramen. De breedte, hoogte en de afwerking zoals door jou wordt bepaald. Deze oplossing is optimaal voor extra brede of hoge ramen, maar ook de allermooiste oplossing. Ook is het product te configureren naar jouw persoonlijke wensen. Bediening links of rechts? Zijgeleiding of extra breed ladderband met een andere kleur?

Bij standaard maten is de breedte en hoogte vast. Kies de best aansluitende maat voor het raam. Beschikbaar in een aantal populaire kleuren. Het voordeel hierbij is een aanzienlijk lagere prijs.

Gratis inmeetservice aan huis

Geheel vrijblijvend en tijdelijk gratis inmeetservice aan huis. Voor alle type raamdecoratie kunt u een afspraak inplannen en profiteren van de volgende voordelen:

  • Professioneel inmeten bij u thuis met 100% meetgarantie
  • Advies op maat (productkeuze, kleurkeuze, opties)
  • Onze adviseur neemt ook kleurstalen mee zodat u deze rustig kunt bekijken
  • Voor alle type raamdecoratie

Normaal €‎49,00

Nu gratis