Top 3  goedkope & isolerende gordijnen op maat

Veel warmte verlaat het huis via ramen, zelfs met dubbelglas verdwijnt er nog altijd 20% van de warmte via het raam. Bij huizen met enkel glas loopt dit zelfs op tot 50%. Raambekleding kan hier een belangrijke rol in spelen. Goede raambekleding is dus niet alleen erg sfeervol, maar ook heel functioneel.

Besparen op de energierekeing met isolerende gordijnen

Doordat gordijnstof warmer wordt dan glas voelt het binnen, met gesloten gordijnen behagelijker aan. Daarnaast gaan dikke gordijnen tocht tegen. Wanneer je goede raambekleding hebt, die je dichtdoet zodra het buiten donker wordt, kun je meer dan 6% verwarmingskosten besparen op jaarbasis.

Zo bespaar je in een vrijstaand huis tot wel 270 m3 gas per jaar. Met de huidige gasprijzen kun je zo op jaarbasis tot €810 besparen. Zo hoef je minder hard stoken en bespaar je niet alleen geld, maar ook uitstoot van CO2.

1, Dimout satijn look gordijn Phoenix collectie vanaf €3,66

De collectie Phoenix is van hoge kwaliteit en beschikbaar in 25 uni-kleuren. Deze dim-out stof is 98% verduisterend (lichtdicht). De stof is gemaakt van 100% polyester. Polyester (PES) is een vaak gebruikte synthetische vezel binnen gordijnen met een hoge slijtweerstand, een goede stabiliteit en een hoge kleurechtheid. Polyester krimpt en kreukt vrijwel niet. Beschikbaar met ringen of voor rails met een enkele of vlinderplooi.

 • Collectie: Phoenix Dim-out
 • Laagste prijs binnen dim-out categorie (meest verkocht)
 • Hoge kwaliteit stof

2, Overgordijn linnenlook Volosity collectie vanaf €4,95

De collectie Volosity is van hoge kwaliteit en beschikbaar in 27 uni-kleuren. De stof is gemaakt van 100% polyester, maar ziet er uit als hoogwaardig linnen (wel de voordelen – niet de nadelen van linnen). Polyester krimpt en kreukt vrijwel niet. Beschikbaar met ringen of verstelbare haakjes met een enkele of dubbele plooi (vlinderplooi).

 • Collectie: Volosity (Linnenlook)
 • Populair = Laagste prijs
 • Hoge kwaliteit stof

3, Overgordijn corduroy ribstof Chicago collectie vanaf €4,17

De collectie Chicago heeft een hoge lichtdichtheid en is van hoge kwaliteit. De stof heeft een mooie ribstof structuur en hierdoor een unieke uitstraling. Gemaakt van 92% Polyester (PES) en 8% Polyamide/Nylon (PA). Ideaal voor de huiskamer maar ook veel gebruikt in slaapkamer. Kies het gewenste ophangsysteem (rails of roede), kleur stof, gewenste plooi (enkel of dubbel) en afwerking. Met de hand gemaakt in Nederland.

 • Collectie: Chicago (ribstof)
 • Overgordijn op maat gemaakt
 • Hoge kwaliteit stof 92% PES & 8% PA (vraag gratis kleurstaal aan)

Welke gordijnen kunnen het beste isoleren ?

Een blackout gordijn is gemaakt van een dikke stof die goed warmte, kou en tocht tegen kan houden. Hoe dikker de stof, hoe beter de isolatiewaarde en hoe beter de warmte in huis wordt vastgehouden. Blackout gordijnen van de collectie California hebben een isolatiewaarde van A++. Deze hebben de beste isolerende stof.

Daarnaast geven black-out gordijnen een extra chique look, omdat ze door het gewicht altijd mooi en strak op de grond vallen. Ook beschermen deze het interieur tegen verkleuring van de zon. Dit maakt een blackout gordijn erg duurzaam.

Gratis inmeetservice aan huis

Geheel vrijblijvend en tijdelijk gratis inmeetservice aan huis. Voor alle type raamdecoratie kunt u een afspraak inplannen en profiteren van de volgende voordelen:

 • Professioneel inmeten bij u thuis met 100% meetgarantie
 • Advies op maat (productkeuze, kleurkeuze, opties)
 • Onze adviseur neemt ook kleurstalen mee zodat u deze rustig kunt bekijken
 • Voor alle type raamdecoratie

Normaal €‎49,00

Nu gratis