Wat zijn de top 5 goedkoopste vitrage gordijnen op maat?

Vitrage gordijnen zijn lichte, doorschijnende gordijnen die een subtiel effect geven aan de raambekleding van een woonkamer. Vitrage gordijnen zijn een uitstekende keuze voor de woonkamer vanwege hun elegante uitstraling en de vele voordelen die ze bieden. Een van de belangrijkste voordelen van vitrage gordijnen is dat ze privacy bieden terwijl ze nog steeds natuurlijk licht doorlaten. Dit zorgt voor een sfeervolle, gezellige sfeer in de woonkamer. Bovendien voegen vitrage gordijnen een extra laagje textuur en stijl toe aan het interieurontwerp van de kamer.

Wat zijn de voordelen van vitrage gordijnen op maat?

Vitrage gordijnen hebben vele voordelen. Enkele voordelen van vitrage gordijnen zijn:

  • Hoge kwaliteit stof
  • Luxere uitstraling
  • Past altijd precies: op maat
  • Makkelijk inmeten & monteren
  • Prachtige lichtinval
  • Houdt fel zonlicht tegen
  • Geschikt voor grote ramen (tot 10 meter breed)

Welke vitrage gordijnen zijn het goedkoopst? Top 5

Door te kiezen voor op maat gemaakte gordijnen, weet je zeker dat de gordijnen perfect passen en er professioneel uitzien. Er zijn veel opties voor goedkope vitrage gordijnen die er duur uitzien, waaronder stoffen van hoge kwaliteit zoals polyester en katoen. Ook zijn er tal van kleuren en stijlen om uit te kiezen, waardoor het gemakkelijk is om de perfecte gordijnen te vinden die passen bij jouw interieur en persoonlijke stijl. Door te kiezen voor goedkope vitrage gordijnen op maat gemaakt, kun je geld besparen zonder concessies te doen aan kwaliteit of stijl.

1. Vitrage collectie Newport Beach – €4,95

De Newport Beach collectie biedt een prachtig inbetween gordijn gemaakt van een transparante stof die verkrijgbaar is in 8 populaire kleuren. Dit inbetween gordijn wordt op maat gemaakt van hoogwaardig 100% polyester, waardoor er geen sprake is van krimp of kleurverlies door blootstelling aan zonlicht. Het eindresultaat is een zeer luxe inbetween gordijn dat tot wel 10 meter breed kan worden gemaakt en is afgewerkt met een loodveter. Dit inbetween gordijn is perfect voor de huiskamer of slaapkamer, doordat de stof zorgt voor een mooie lichtinval in elke ruimte.

2. Vitrage collectie Voile Amsterdam – €4,95

De stof Voile Amsterdam behoort tot onze categorie vitrage gordijnen en is een van de meest transparante stoffen in ons assortiment. De stof is zacht en puur en is gemaakt van polyester. De ivoor witte kleur van deze luxueuze stof is van hoge kwaliteit van het merk Voile Amsterdam. De stof is kamerhoog en is afgewerkt met een loodveter aan de onderzijde. Deze vitrage gordijnen zijn perfect voor de huiskamer of slaapkamer, omdat ze extra privacy bieden zonder in te boeten aan een mooie lichtinval.

3. Vitrage collectie Voile Superior – €4,95

De stof Voile Superior is de meest transparante stof in onze vitrage gordijnen collectie. Voile is een zachte, pure stof die gemaakt is van polyester en zijn naam heeft gekregen vanwege zijn sluierachtige eigenschappen. Het is een kwaliteitsstof van het merk Voile Superior en er zijn verschillende plooiopties beschikbaar, zoals enkele, dubbele of wave plooi. Met deze vitrage gordijnen heb je geen inkijk, maar wel een prettige sfeer in de ruimte.

4. Vitrage collectie Leaf – €5,56

Onze collectie Leaf biedt prachtige vitrages, gemaakt van gerecyclede stof uit petflessen, wat bijdraagt aan een duurzame levensstijl. Deze stof heeft een licht profiel en is gemaakt van 77% polyester en 23% katoen. Hierdoor is het slijtvast, kleurvast en voelt het fijn aan. Dit in combinatie met de luxe dubbele zoom van 10×10 en de verstelbare gordijnhaakjes, maakt het een uitstekende keuze voor iedere kamer. Deze is beschikbaar in verschillende vrolijke kleuren zoals roze welke bijvoorbeeld perfect past in een kinderkamer of een meisjeskamer.

5. Vitrage collectie Utah – €5,95

Onze Utah vitrage gordijnen zijn vervaardigd uit 100% gerecyclede PET-flessen, waarmee we ons inzetten voor een groenere toekomst. Voor elke vierkante meter stof recyclen wij gemiddeld 23 flessen, waardoor we bijdragen aan het verminderen van afval. Onze productiewijze verbruikt 70% minder energie, 75% minder CO2 en 86% minder water dan traditionele polyesterproductie. Let wel: de gerecyclede stof doet geen afbreuk aan de kwaliteit, het is een zeer luxe vitragestof van A+ kwaliteit, op maat gemaakt. Kies uit enkele of dubbele plooi en geniet van de afwerking met een luxe dubbele zoom van 10×10. Gordijnhaakjes zijn standaard inbegrepen.

Hoe kun je vitrages op maat personaliseren?

Onze vitrage gordijnen stel je eenvoudig online samen, zodat het altijd past bij jouw interieur.

  1. Kies de kleur van de stof
  2. Kies de maatvoering
  3. Bepaal de plooiing: enkel of dubbel
  4. Bepaal de opdeling: gordijnstof uit 1 stuk links of rechts of in 2 gelijke delen

Hoe kies je de juiste kleur voor een vitrage gordijn in jouw huis?

De keuze van kleur voor een vitrage gordijn hangt af van verschillende factoren, zoals de stijl van de kamer, de hoeveelheid lichtinval en de gewenste sfeer. Over het algemeen worden lichte kleuren zoals wit, crème en lichtgrijs vaak gekozen voor vitrage gordijnen, omdat ze het natuurlijke licht goed doorlaten en een ruimtelijk effect creëren. Deze kleuren passen bij verschillende interieurstijlen en kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met andere kleuren.

Als je op zoek bent naar een kleur voor jouw vitrage gordijnen die past bij de rest van jouw interieur, kun je overwegen om kleuren te kiezen die matchen met de meubels of muurkleur. Je kunt ook kiezen voor een accentkleur die terugkomt in accessoires in de kamer, zoals kussens of vazen.

Meer bestellen = Meer korting

Voorbeeld: Koop een vitrage + een rolgordijn + nog een rolgordijn (totaal 3x producten) & ontvang 25% korting totaal. Bekijk hieronder de voorwaarden

  • Gehele assortiment = 20% korting
  • Bestel minimaal 3x producten = 25% korting
  • Bestel minimaal 5x producten = 30% korting
  • Bestel 5x actieproducten = 40% korting

Let op: De kortingen worden pas in de winkelwagen (automatisch) toegepast.