Optimaal comfort met Top Down Bottom Up plisségordijnen – Zonder boorgaten (zonder boren)

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische oplossing om je interieur te verfraaien en tegelijkertijd het comfort in je huis te verbeteren? Dan zijn Top Down Bottom Up plisségordijnen de perfecte keuze voor jou. Deze gordijnen bieden niet alleen uitstekende lichtregeling en privacy, maar met de innovatieve montagemogelijkheden zonder boorgaten, zijn ze ook eenvoudig te installeren. In deze blog ontdek je twee geweldige opties voor Top Down Bottom Up plisségordijnen en hoe ze jouw leefruimte kunnen transformeren.

Plisségordijn met Perfectframe magneetstrip – Eenvoudige montage

Het Perfectframe plisségordijn met magneetstrip en Top Down Bottom Up functionaliteit is een van de meest populaire keuzes onder onze klanten. Dit gordijn wordt geleverd met een fraai frame dat zonder enige moeite aan het kozijn kan worden bevestigd dankzij de handige magneetstrips. Dit betekent dat je geen gaten in je kozijn hoeft te boren, wat ideaal is als je huurder bent of gewoon geen zin hebt in ingewikkelde installaties.

  • Populair gordijn
  • Magneetstripmontage
  • Geen boren
  • Ideaal voor huurders

Met de Top Down Bottom Up functie kun je de gordijnen op elke gewenste hoogte positioneren. Dit geeft je de vrijheid om te spelen met zowel de lichtinval als de mate van privacy in je kamer. Of je nu wilt genieten van het zachte ochtendlicht of wat meer afzondering nodig hebt, met een simpele handgreepbediening regel je het in een handomdraai.

Welke stoffen zijn beschikbaar voor een perfectframe magneetstrip plisségordijn?

Een ander voordeel van het Perfectframe plisségordijn is de uitgebreide keuze aan kleuren voor de honingraatstof. Met meer dan 100 kleuren om uit te kiezen, kun je het gordijn perfect afstemmen op jouw interieur. Wil je kosten besparen? Dan kun je ook kiezen voor de enkele stofoptie, die vriendelijker is voor je portemonnee. Onze premium collectie Solux plisségordijnen biedt je bovendien een luxe frame dat volledig op maat wordt gemaakt, passend bij ramen tot 150 cm breed en 220 cm hoog. Deze optie is duurder dan het standaardmodel, maar de elegantie en functionaliteit rechtvaardigen zeker de investering.

  • Kleurkeuze: 100+ opties
  • Enkele stofoptie: Budgetvriendelijk
  • Luxe & op maat
  • Duurder maar elegant

Plisségordijn met Plakprofiel – Universele Geschiktheid

Voor wie op zoek is naar een meer universele oplossing, biedt het plakprofiel plisségordijn met Top Down Bottom Up functionaliteit een uitstekende keuze. Dit gordijn wordt exact op maat gemaakt tot maximaal 180 cm breed en 220 cm hoog, en kan worden bevestigd op verschillende soorten ramen en deuren, waaronder houten, kunststof en aluminium kozijnen, en zelfs kiep-kantelramen (raadpleeg de inmeethandleiding voor gedetailleerde instructies).

De grootste troef van dit gordijn is de eenvoudige installatie, zonder dat er geboord hoeft te worden. Je plakt eenvoudig het plakprofiel op het raam en klikt het systeem vervolgens in het profiel. Dit bespaart niet alleen tijd, maar voorkomt ook schade aan je kozijnen. Houd er wel rekening mee dat deze optie niet geschikt is voor dakraam of lichtkoepel.

Magneetstrip plisségordijn V.S Plisségordijn met plakprofiel

Net als bij het Perfectframe gordijn, kun je met het plakprofiel plisségordijn moeiteloos spelen met de lichtinval en privacy in je kamer dankzij de Top Down Bottom Up bediening. Je hebt ook de keuze tussen honingraat stof voor optimale isolatie en geluiddemping, of de enkele stof voor een voordeligere optie.

De premium collectie Top Down Bottom Up plisségordijnen biedt je hierbij de luxe van een handgreepbediening, maar let op dat deze optie een langere montagetijd en extra kosten met zich meebrengt vanwege de profielen die worden gebruikt.

  • Frame & Profiel
  • Montage zonder boren
  • Top Down Bottom Up
  • Universeel
  • Installatiegemak
  • Duurdere opties

Comfort en Gemak Hand in Hand

Top Down Bottom Up plisségordijnen bieden het perfecte evenwicht tussen comfort en gemak. Met de keuze tussen het Perfectframe met magneetstrip of het plakprofiel, kun je genieten van de voordelen van deze moderne raamdecoratie zonder je zorgen te hoeven maken over ingewikkelde installaties. Bovendien kun je de lichtinval en privacy volledig aanpassen aan je wensen, terwijl je interieur er stijlvol uitziet met de ruime keuze aan kleuren en stofopties.

Gratis inmeetservice aan huis

Geheel vrijblijvend en tijdelijk gratis inmeetservice aan huis. Voor alle type raamdecoratie kunt u een afspraak inplannen en profiteren van de volgende voordelen:

  • Professioneel inmeten bij u thuis met 100% meetgarantie
  • Advies op maat (productkeuze, kleurkeuze, opties)
  • Onze adviseur neemt ook kleurstalen mee zodat u deze rustig kunt bekijken
  • Voor alle type raamdecoratie

Normaal €‎49,00

Nu gratis