Het perfecte plakstrip rolgordijn: voor Kiep-Kantel ramen & deuren + optimale verduistering!

Het vinden van de juiste raamdecoratie kan soms een uitdaging zijn, vooral als je te maken hebt met kiep-kantel ramen of deuren. Je wilt iets dat niet alleen praktisch is, maar ook esthetisch aantrekkelijk en eenvoudig te installeren. Gelukkig is er een oplossing die aan al deze eisen voldoet: het plakstrip rolgordijn met zijgeleiding. Dit rolgordijn is speciaal ontworpen voor kiep-kantel ramen en deuren en biedt een naadloze integratie in je interieur. In deze blog ontdek je de voordelen en mogelijkheden van dit innovatieve raamdecoratieproduct.

Veelzijdigheid voor alle type ramen en deuren

Een van de meest opvallende voordelen van het plakstrip rolgordijn met zijgeleiding is dat het geschikt is voor alle type ramen en deuren. Of je nu kunststof, hout of aluminium kozijnen hebt, dit rolgordijn past perfect. Het is zelfs ontworpen om te werken met kiep-kantel ramen, waardoor je de flexibiliteit hebt om de lichtinval en privacy naar wens aan te passen.

Hoe werkt het plakstrip rolgordijn op maat?

Dit maatwerkproduct kan tot maximaal 140 cm breed worden vervaardigd, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan raam- en deurafmetingen. De installatie is moeiteloos dankzij de plakstrips, die het boren van gaten overbodig maken. Het rolgordijn is uitgerust met een smalle cassette en zijgeleiding, waarbij aluminium strips de kern vormen van de constructie. Deze strips sluiten het raam of de deur naadloos af, waardoor het licht buiten blijft en privacy gewaarborgd blijft. Dit ontwerp is compatibel met alle soorten kozijnen, ongeacht of ze van kunststof, hout of aluminium zijn gemaakt. Houd er rekening mee dat dit rolgordijn niet geschikt is voor dakramen of ramen met raamroedes. De beschikbaarheid van zowel verduisterende als semi-transparante stoffen, verwerkt in een luxe cassette, biedt de mogelijkheid om je interieur aan te passen aan je persoonlijke voorkeuren. En vergeet niet dat de Plak-profielen zorgen voor een maximaal verduisterend effect, waardoor je volledige controle hebt over de lichtinval in je ruimte.

  • Ideale keuze voor kiep-kantel ramen en deuren
  • Op maat gemaakt tot maximale breedte van 140 cm
  • Boren niet nodig
  • Smalle cassette en zijgeleiding, met aluminium strips
  • Voor alle typen kozijnen, inclusief kunststof, hout en aluminium
  • Niet geschikt voor dakraampjes of ramen met raamroedes
  • Keuze tussen verduisterende en semi-transparante stoffen
  • De Plak-profielen zorgen voor maximale verduistering

Eenvoudige montage zonder boren, met plakstrips

Misschien wel een van de grootste pluspunten van dit rolgordijn is de eenvoudige installatie. Dankzij de plakstrips hoef je geen gaten in je raamkozijnen te boren, wat vaak een gedoe kan zijn en onomkeerbare schade kan veroorzaken. Met dit systeem kun je het rolgordijn stevig en veilig bevestigen zonder enige permanente veranderingen aan je ramen of deuren.

Keuze uit verduisterende of transparante stof voor plakstrip rolgordijn

De keuze van stof voor je rolgordijn is cruciaal, afhankelijk van je behoeften. Gelukkig biedt dit product zowel verduisterende als semi-transparante stofopties. Als je volledige duisternis wilt bereiken, bijvoorbeeld in een slaapkamer, is de verduisterende stof perfect. Maar als je een zachtere lichtinval wilt behouden, is de semi-transparante stof een uitstekende keuze. Beide stofsoorten zijn verwerkt in een luxe cassette, wat bijdraagt aan de algehele uitstraling van het rolgordijn.

Waar moet je op letten met plakstrip rolgordijnen?

Hoewel het plakstrip rolgordijn met zijgeleiding veel voordelen biedt, is het belangrijk om ook de beperkingen ervan te kennen. Ten eerste is dit product niet geschikt voor dakramen of ramen met raamroedes. Als je dit soort ramen hebt, moet je wellicht andere raamdecoratieopties overwegen. Daarnaast is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je de installatie instructies nauwkeurig volgt om de beste resultaten te bereiken. Ook is dit product enkel beschikbaar tot 140cm.

  • Niet geschikt voor dakramen
  • Volg nauwkeurig de instructies
  • Tot 140cm breed

Comfort & duurzaamheid met elektrische raambekleding

Het automatiseren van de gordijnen maakt het leven een stuk gemakkelijker. Je kunt zo het licht binnenlaten precies wanneer jij het nodig hebt en in precies de hoeveelheid die optimaal is voor een goed binnenklimaat. Het brengt welzijn en een hoge mate van comfort in het dagelijks leven.

Elektrische rolgordijnen zijn ook een duurzame keuze. Elektrische rolgordijnen helpen je om op elk moment van de dag een optimaal binnenklimaat te creëren en bieden verder grote voordelen op het gebied van energie-optimalisering.

Meer weten over elektrische rolgordijnen? Lees dan ook: Elektrische rolgordijnen met stembediening

Zo kies je de beste rolgordijnen voor jouw behoeftes

Ben je op zoek naar nieuwe rolgordijnen? Dan begin je met het kijken naar de rest van je interieur. Begin bijvoorbeeld met het maken van een moodboard om je eigen stijl visueel te maken. Op die manier is het makkelijker om keuzes te maken tijdens het shoppen. Kijk vervolgens naar de afmetingen van het raam waar de rolgordijnen voor komen te hangen. Meetinstructies verschillen soms per product. Dus let op: Lees altijd de meetintsurcties die vermeld staat op de productpagina!

Tip: Bestel hier gratis kleurstalen. Zo kun je gemakkelijk thuis vergelijken en kiezen welke kleur het beste past bij jouw stijl en interieur.

Gratis inmeetservice aan huis

Geheel vrijblijvend en tijdelijk gratis inmeetservice aan huis. Voor alle type raamdecoratie kunt u een afspraak inplannen en profiteren van de volgende voordelen:

  • Professioneel inmeten bij u thuis met 100% meetgarantie
  • Advies op maat (productkeuze, kleurkeuze, opties)
  • Onze adviseur neemt ook kleurstalen mee zodat u deze rustig kunt bekijken
  • Voor alle type raamdecoratie

Normaal €‎49,00

Nu gratis