Nieuw product: plakstrip rolgordijn perfect voor kiep-kantel ramen

Stel je voor dat je thuis bent en je geniet van de zonnestralen die door je raam naar binnen schijnen. Maar wat als je diezelfde zonnestralen kunt controleren en ervoor kunt zorgen dat ze niet te fel zijn? Of misschien wil je wat meer privacy in huis? Dan is een rolgordijn een geweldige oplossing voor jou. Dit rolgordijn kan worden gemonteerd zonder te boren dankzij de plakstrips. Dit speciale rolgordijn sluit naadloos aan op het raam en geschikt is voor alle typen kozijnen en deuren. Je kunt het rolgordijn verkrijgen met verduisterende stoffen of semi-transparante stoffen verwerkt in een luxe cassette.

Controleer de lichtinval en zorg voor privacy ook bij kantel- kiep ramen

Met het geïntegreerde rolgordijn kun je de zonnestralen controleren en meer privacy creëren. Het rolgordijn wordt op maat gemaakt tot 120cm breed en kan zonder te boren worden gemonteerd dankzij de plakstrips. Het heeft een smalle cassette en zijgeleiding met aluminium strips rondom het glas, geschikt voor alle typen kozijnen en deuren. Verkrijgbaar in verduisterende of semi-transparante stoffen, bekijk hier de standaard versie zonder zijgeleiding.

Wat zijn plakstrip rolgordijnen voor draai- kiep ramen?

Met de plakstrip rolgordijnen kun je nu genieten van een rolgordijn dat mooi is geïntegreerd in je raam of deur, zonder dat je hoeft te boren. Het rolgordijn wordt op maat gemaakt tot maximaal 120cm breed en wordt gemonteerd met behulp van plakstrips. Het heeft een smalle cassette en zijgeleiding met aluminium strips rondom het glas, wat zorgt voor een naadloze afsluiting van het raam. Dit rolgordijn is geschikt voor alle soorten kozijnen (kunststof, hout of aluminium) en deuren, maar niet voor een dakraam. Het is verkrijgbaar in verduisterende en semi-transparante stoffen, verwerkt in een luxe cassette met mooie afwerking. Het is het beste product voor maximale verduistering en perfect geschikt voor kiep-kantel ramen.

  • Voor kiep-kantel ramen
  • Ook geschikt voor deuren
  • Eenvoudige montage
  • Plakstrip rolgordijn
  • Mooie afwerking
  • Verduisterende of transparante stof

Rolgordijn op maat voor kiep-kantelraam

Eén van de populairste keuzes op het gebied van raamdecoratie voor kiep-kantelramen is het rolgordijn. Voordelen van rolgordijnen zijn:

  • deze zijn tijdloos
  • voordelig
  • verkrijgbaar in veel verschillende kleuren
  • verkrijgbaar in verschillende stofsoorten

Je kunt een rolgordijn helemaal naar jouw smaak maken. Voor optimale controle over privacy en lichtinval, kun je kiezen voor een duo rolgordijn. Hierbij bewegen doorschijnende en verduisterende banen langs elkaar.

Bij het aanschaffen van een rolgordijn voor een kiep-kantelraam is het handig deze te nemen mét zijgeleiding. Waarom? Zijgeleiding voorkomt dat het rolgordijn bij het openen teveel heen en weer beweegt. Ook bieden wij op maat gemaakte rolgordijnen aan. Een rolgordijn op maat wordt van begin tot eind op maat gemaakt en is perfect passend voor je raam.

Ook geschikt voor kiep-kantel ramen: aluminium jaloezieën op maat

Als je zoekt naar sfeervolle en tijdloze raamdecoratie voor je kiep-kantelraam zijn aluminium jaloezieën perfect voor jou. Met aluminium jaloezieën kun je:

  • zelf eenvoudig de lichtinval bepalen
  • doorkijk in de ruimte aanpassen.

Een ander voordeel van aluminium jaloezieën is dat deze geplaatst kunnen worden in vochtige ruimtes, bijvoorbeeld in badkamers of keukens. Met het optrekkoord en de tuimelstang plaats je de jaloezie eenvoudig in de gewenste stand. Onze aluminium jaloezieën zijn geschikt voor zowel standaard ramen, als kiep-kantelramen. Je kunt bovendien kiezen tussen meer dan 60 verschillende kleuren om de raamdecoratie helemaal naar jouw eigen stijl te maken en bij het interieur te laten matchen. 

Gratis inmeetservice aan huis

Geheel vrijblijvend en tijdelijk gratis inmeetservice aan huis. Voor alle type raamdecoratie kunt u een afspraak inplannen en profiteren van de volgende voordelen:

  • Professioneel inmeten bij u thuis met 100% meetgarantie
  • Advies op maat (productkeuze, kleurkeuze, opties)
  • Onze adviseur neemt ook kleurstalen mee zodat u deze rustig kunt bekijken
  • Voor alle type raamdecoratie

Normaal €‎49,00

Nu gratis