Waarom kiezen voor linnen gordijnen op maat gemaakt?

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe gordijnen voor je huis, zijn er tal van opties om uit te kiezen. Van zware fluwelen gordijnen tot luchtige voile, de keuze kan overweldigend zijn. Maar er is één materiaal dat steeds populairder wordt – linnen. Hier zijn enkele redenen waarom je zou moeten overwegen om linnen gordijnen op maat te laten maken.

Gordijnen die jaren meegaan? Kies dan linnen gordijnen

Linnen gordijnen zijn gemaakt van de vezels van de vlasplant en zijn van nature sterk en slijtvast. Ze kunnen jaren meegaan en zijn minder vatbaar voor slijtage en scheuren dan sommige andere materialen. Dit betekent dat je minder vaak nieuwe gordijnen hoeft te kopen, wat op de lange termijn geld bespaart.

Unieke uitstraling & perfecte pasvorm voor jouw ramen

Linnen gordijnen hebben een prachtige textuur en uitstraling. Ze hebben een subtiele glans en een natuurlijke uitstraling die past bij verschillende interieurstijlen, van modern tot rustiek. Linnen gordijnen geven je huis een gezellige uitstraling en een gevoel van warmte en comfort. Door linnen gordijnen op maat te laten maken, kun je ervoor zorgen dat ze perfect passen bij je ramen. Of het nu gaat om een klein raam of een groot raam, op maat gemaakte gordijnen bieden de perfecte pasvorm. Zo voorkom je dat gordijnen tocht of licht doorlaten.

Last van huisstoffen? Ook dan zijn linnen gordijnen een goede keuze

Linnen gordijnen ademen goed en zijn daarom een geweldige keuze voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. Het materiaal neemt vocht op en laat het verdampen, waardoor het minder snel gaat schimmelen. Bovendien is het ook een goede keuze voor mensen met allergieën, omdat het minder stof en vuil vasthoudt dan sommige andere materialen.

  1. Duurzaamheid: Sterk & slijtvast
  2. Prachtige uitstraling: Natuurlijk & gezellig
  3. Perfecte pasvorm: Op maat gemaakt
  4. Goede ventilatie: Ademend & vochtregulerend
  5. Gemakkelijk te onderhouden: Wasmachine & praktisch

Linnen gordijnen zijn gemakkelijk te onderhouden

Linnen gordijnen zijn gemakkelijk te onderhouden. Ze kunnen in de wasmachine worden gewassen en gedroogd op de laagste stand. Door ze op te hangen als ze nog een beetje vochtig zijn, kun je voorkomen dat ze kreuken. Dit betekent dat je niet alleen mooie gordijnen hebt, maar ook praktische gordijnen die gemakkelijk te onderhouden zijn. Al met al bieden linnen gordijnen op maat gemaakt veel voordelen. Ze zijn duurzaam, mooi, ademend, gemakkelijk te onderhouden en bieden de mogelijkheid om je eigen persoonlijke stijl te laten zien.

Meer bestellen = Meer korting

Voorbeeld: Koop een vitrage + een rolgordijn + nog een rolgordijn (totaal 3x producten) & ontvang 25% korting totaal. Bekijk hieronder de voorwaarden

  • Gehele assortiment = 20% korting
  • Bestel minimaal 3x producten = 25% korting
  • Bestel minimaal 5x producten = 30% korting
  • Bestel 5x actieproducten = 40% korting

Let op: De kortingen worden pas in de winkelwagen (automatisch) toegepast.

Bekijk hier alle raamdecoratie op maat