Geniet van privacy zonder gedoe – Plakstrip rolgordijnen voor Kiep-Kantel ramen

Heb je kiep-kantel ramen in je huis en wil je genieten van privacy zonder gedoe? Dan zijn plakstrip rolgordijnen de perfecte oplossing voor jou. Deze op maat gemaakte rolgordijnen kunnen eenvoudig worden gemonteerd zonder boren en zijn speciaal ontworpen om naadloos in je raam of deur te integreren. Of je nu verduistering of een semi-transparante stof verkiest, deze rolgordijnen zijn beschikbaar in verschillende opties om aan jouw behoeften te voldoen. In deze blog gaan we dieper in op de voordelen van plakstrip rolgordijnen voor kiep-kantel ramen, hun eenvoudige montage, en waarom ze geschikt zijn voor alle soorten kozijnen en deuren.

Plakstrip rolgordijnen = perfecte pasvorm voor Kiep-Kantel ramen

Het eerste wat opvalt aan plakstrip rolgordijnen voor kiep-kantel ramen is hun perfecte pasvorm. Deze rolgordijnen worden op maat gemaakt, zodat ze precies passen bij de afmetingen van jouw raam of deur. Dit betekent dat er geen ruimte is voor ongewenste lichtinval of nieuwsgierige blikken van buitenaf. De smalle cassette en zijgeleiding zorgen ervoor dat het rolgordijn netjes in zijn behuizing blijft en geen ongewenste ruimte laat voor lichtdoorlating.

Eenvoudige montage zonder boren dankzij handige plakstrips

Een van de grootste voordelen van plakstrip rolgordijnen is de eenvoudige montage. In tegenstelling tot traditionele rolgordijnen hoef je geen gaten in je kozijnen te boren. In plaats daarvan worden deze rolgordijnen gemonteerd met behulp van plakstrips. Dit maakt de installatie snel en gemakkelijk, en het belangrijkste is dat het geen blijvende schade aan je kozijnen veroorzaakt. Als je in een huurwoning woont of gewoon niet wilt boren, zijn plakstrip rolgordijnen de ideale keuze.

  • Gemakkelijke installatie
  • Geen boorgaten
  • Snelle montage

Plakstrip rolgordijnen zijn geschikt voor alle type kozijnen en deuren

Of je nu kunststof, houten of aluminium kozijnen hebt, plakstrip rolgordijnen zijn geschikt voor alle soorten. Ze zijn ontworpen om naadloos te integreren met verschillende kozijnmaterialen, waardoor ze veelzijdig zijn voor elke woning. Bovendien zijn ze ook geschikt voor deuren. Als je een glazen deur hebt en wat extra privacy wilt, bieden deze rolgordijnen de perfecte oplossing.

Verduisterende of transparante stof in 100+ kleuren- Aan jou de keuze

Een ander voordeel van plakstrip rolgordijnen is de keuze tussen verduisterende en semi-transparante stoffen. Als je de kamer volledig wilt verduisteren voor een goede nachtrust of om overdag een film te kijken, kun je kiezen voor verduisterende stof. Aan de andere kant, als je wat licht wilt binnenlaten terwijl je nog steeds geniet van privacy, is semi-transparante stof een uitstekende optie. De keuze is aan jou om de juiste sfeer in jouw ruimte te creëren.

Naast de keuze in stof heb je ook de mogelijkheid om de systeemkleur van de rolgordijnen aan te passen aan jouw interieur. Er zijn vijf verschillende kleuropties beschikbaar, zodat je ervoor kunt zorgen dat de rolgordijnen perfect bij jouw decor passen. Of je nu een modern, klassiek, of minimalistisch interieur hebt, er is een systeemkleur die bij jouw stijl past.

  • Verduisterende stof
  • Semi-transparante stof
  • 100+ kleuren
  • Systeemkleur: 5 opties

Wat zijn de voor- en nadelen van plakstrip rolgordijnen?

Plakstrip rolgordijnen zijn een populaire keuze voor raambekleding vanwege hun eenvoudige montage en veelzijdigheid. Ze bieden echter niet alleen voordelen. We zetten de voor- en nadelen van plakstrip rolgordijnen op een rijtje, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen bij het kiezen van deze raambekleding voor jouw huis.

Maximale breedte tot 140cm

Tot slot, als je je zorgen maakt over de breedte van je ramen, hoef je dat niet te doen. Plakstrip rolgordijnen zijn beschikbaar in een maximale breedte tot 140 cm. Dit betekent dat zelfs bredere ramen geen probleem vormen, en je nog steeds kunt genieten van de voordelen van deze handige en stijlvolle raambekleding.

Gratis inmeetservice aan huis

Geheel vrijblijvend en tijdelijk gratis inmeetservice aan huis. Voor alle type raamdecoratie kunt u een afspraak inplannen en profiteren van de volgende voordelen:

  • Professioneel inmeten bij u thuis met 100% meetgarantie
  • Advies op maat (productkeuze, kleurkeuze, opties)
  • Onze adviseur neemt ook kleurstalen mee zodat u deze rustig kunt bekijken
  • Voor alle type raamdecoratie

Normaal €‎49,00

Nu gratis