Geen gedoe & een strak design: Magneetstrip jaloezieën zonder boren

Wanneer het aankomt op het aankleden van onze ramen, verlangen we niet alleen naar stijlvol design maar ook naar gemak en eenvoud. Magneetstrip jaloezieën bieden hierin de perfecte combinatie. Vooral het type jaloezie met het Perfectframe systeem, waarbij gebruik wordt gemaakt van handige plakmagneetstrips, maakt het mogelijk om zonder gedoe een strakke en moderne uitstraling te creëren.

Wat is een premium jaloezie met magneetstrip?

Perfectframe raamdecoratie wordt vaak gebruikt op pvc en kunststof kozijnen of op draai kiep ramen, omdat daar vaak niet in geboord kan of mag worden. Perfectframe werkt met magneetstrippen. Het systeem bestaat uit een aluminium frame, waar de raamdecoratie in geplaatst is. Het frame wordt door middel van magneten op het kozijn geplaatst. Dit product kan op maat worden gemaakt tot maximaal 150cm breed & 200cm hoog.
Montage middels:

  1. Plakstripmagneet voor op het kozijn
  2. Reeds gemonteerd plakstripmagneet op het frame

Perfectframe: Montage zonder boren

Het hart van dit innovatieve systeem is het Perfectframe, speciaal ontworpen voor de 25mm jaloezieën. De montage is simpel en doeltreffend. Plakmagneetstrips worden op het kozijn bevestigd, waarna het frame met de jaloezie erin eenvoudig wordt vastgeklikt. Geen gedoe met boren, geen permanente sporen op je kozijn. Het resultaat? Een strak en naadloos geheel dat perfect aansluit op moderne interieurs.

Voordelen van Perfectframe:

  • Eenvoudige montage zonder boren
  • Strak design met magnetische bevestiging
  • Geschikt voor diverse kozijnen, vooral ideaal bij pvc/kunststof kozijnen met draai kiep ramen

Speel met privacy en lichtinval

Een van de voornaamste pluspunten van deze magneetstrip jaloezieën is de handgreepbediening waarmee je moeiteloos kunt spelen met privacy en lichtinval. Door simpelweg de lamellen te draaien, pas je de sfeer in de ruimte aan naar jouw wensen. De flexibiliteit van dit systeem zorgt voor een comfortabele en stijlvolle manier om je leefruimte te beheren.

Kies uit 100+ kleuren lamellen

Stijl gaat hand in hand met keuzevrijheid, en dat geldt zeker voor de Perfectframe jaloezieën. Met meer dan 100 kleuren voor de lamellen/jaloezieën van 25mm breed, kun je eindeloos combineren en afstemmen op jouw interieur. De mogelijkheid om de kleur van het boven- en onderprofiel aan te passen aan de lamel maakt het plaatje helemaal compleet.

Keuzemogelijkheden:

  • 100+ kleuren voor lamellen/jaloezieën
  • Aanpassing van boven- en onderprofiel aan lamelkleur

Premium collectie: Op maat gemaakt

Voor wie echt het summum van maatwerk zoekt, biedt de premium collectie Solux jaloezieën de ultieme oplossing. Deze jaloezieën worden 100% op maat gemaakt, tot een breedte van 150cm en een hoogte van 200cm. Het luxe frame, verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, voegt een extra vleugje klasse toe aan je raamdecoratie.

Premium Collectie Highlights:

  • 100% op maat gemaakt
  • Luxe frame in 4 kleuren
  • Geschikt voor ramen tot 150cm breed & 200cm hoog

Hoe moet je een perfect frame jaloezie opmeten?

Om te beginnen moet je het raam opmeten naast de hendel , aan de binnenkant van het raam. Belangrijk is dat er een benodigde ruimte van 30mm is. Meet hierna de diepte van de glaslat op. Meet van het raam tot het buitenste deel van de glaslat. Ook hier is een benodigde diepte, deze ruimte is 15,5 mm.

  • Het opmeten van de breedte: Meet op drie verschillende plekken de breedte van de ruit, inclusief de rubbers op. Meet de breedte boven, midden en onder op de ruit. Dit zijn de maten die je gebruikt voor de breedte van de jaloezie.
  • Het opmeten van de hoogte: Meet op drie verschillende plekken de hoogte van de ruit, inclusief de rubbers op. Meet de breedte rechts, midden en links op de ruit. Dit zijn de maten die je gebruikt voor de hoogte van de jaloezie.

Gratis inmeetservice aan huis

Geheel vrijblijvend en tijdelijk gratis inmeetservice aan huis. Voor alle type raamdecoratie kunt u een afspraak inplannen en profiteren van de volgende voordelen:

  • Professioneel inmeten bij u thuis met 100% meetgarantie
  • Advies op maat (productkeuze, kleurkeuze, opties)
  • Onze adviseur neemt ook kleurstalen mee zodat u deze rustig kunt bekijken
  • Voor alle type raamdecoratie

Normaal €‎49,00

Nu gratis