Wat zijn de top 6 populairste kleuren voor plisségordijnen op maat?

De keuze van kleur speelt een cruciale rol bij het creëren van de perfecte sfeer in je interieur. Bij plisségordijnen op maat is dit niet anders. Met een breed scala aan kleuropties beschikbaar, is het belangrijk om te weten welke kleuren momenteel in de mode zijn en populair zijn bij interieurontwerpers en huiseigenaren. In dit artikel zullen we je introduceren aan de top 6 populairste kleuren voor plisségordijnen op maat, die je kunnen helpen bij het transformeren van je ruimte in een stijlvol en gezellig toevluchtsoord. Of je nu op zoek bent naar iets klassieks, opvallends of neutraals, deze kleuren bieden een verscheidenheid aan mogelijkheden om aan je persoonlijke stijl en voorkeuren te voldoen.

Ontdek de Top 6 Populairste Kleuren voor Op Maat Gemaakte Plisségordijnen

Als je op zoek bent naar de perfecte kleur voor je op maat gemaakte plisségordijnen, ben je hier aan het juiste adres. Hier zijn de top 6 populairste kleuren die momenteel in de mode zijn en je interieur naar een hoger niveau tillen:

  1. Klassiek Wit: Witte plisségordijnen zijn tijdloos en passen bij vrijwel elk interieur. Ze zorgen voor een frisse en lichte uitstraling, waardoor je ruimte groter en helderder lijkt.
  2. Subtiel Grijs: Grijs is een veelzijdige kleur die moeiteloos kan worden gecombineerd met verschillende decorstijlen. Het biedt een eigentijdse en ingetogen uitstraling, waardoor je ruimte een vleugje elegantie krijgt.
  3. Natuurlijk Beige: Beige plisségordijnen stralen warmte en comfort uit. Deze neutrale kleur vormt een rustgevende basis en kan gemakkelijk worden gecombineerd met andere kleuren in je interieur.
  4. Sfeervol Blauw: Blauwe plisségordijnen brengen een gevoel van rust en sereniteit in je ruimte. Van zachte pasteltinten tot diepere marineblauwe tinten, er is een blauwe kleur die past bij elke gewenste sfeer.
  5. Trendy Donkergroen: Donkergroene plisségordijnen zijn tegenwoordig erg in trek. Deze diepe, weelderige kleur voegt een vleugje luxe en verfijning toe aan je interieur, terwijl het ook de connectie met de natuur versterkt.
  6. Opvallend Zwart: Voor wie durft, kunnen zwarte plisségordijnen een gewaagde keuze zijn. Ze creëren een krachtig contrast en voegen drama toe aan je ruimte. Ze zijn perfect voor modernere en minimalistische interieurs.

Met deze top 6 kleuren kun je je plisségordijnen op maat aanpassen aan jouw smaak en stijl. Of je nu kiest voor tijdloos wit, subtiel grijs of een gedurfde kleur zoals zwart, deze kleuren zorgen voor een verfijnde uitstraling en verlevendigen je interieur.

Welke modellen plissegordijnen zijn er?

Wij verkopen alle mogelijke modellen plisses. Deze worden verdeeld in de volgende types:

  • Standaard model (top down)
  • Top down bottom up model
  • Dag & nacht plissegordijn (twee soorten/kleuren stof)
  • Plissegordijn met veer
  • Plissegordijn met cassette

Daarnaast zijn er nog diverse modellen speciaal gemaakt voor specifieke ramen zoals:

Welke stof past het beste bij jouw plisségordijnen op maat?

Transparante gordijnen: Als je overdag daglicht binnen wil krijgen, maar het plissé gordijn liever dicht houdt, dan is een transparante plisséstof een aanrader.

Semi-transparante plisségordijnen: Een semi-transparante stof is handig als je ’s avonds inkijk wilt voorkomen, maar overdag wel voldoende daglicht binnen wil krijgen. Hierdoor geniet je de hele dag door van jouw privacy.

Verduisterende plissés: Een plisségordijn in de slaapkamer? Ga voor de verduisterende plisségordijnen. Wat een plisségordijn verduisterend maakt, is een extra laagje in de honingraad structuur. Deze zorgt voor extra dekking. Andere voordelen: isolerende & geluiddempende werking.

Wat is het verschil tussen een enkele en honingraat stof?

Een enkele stof bestaat uit één laag stof. Dit is de goedkoopste optie. Een dubbele stof (ook wel genoemd dubbele of honingraat stof) bestaat uit twee lagen. Zie afbeelding hieronder. De stof heeft een soort honingraatstructuur. Deze stof heeft enkele voordelen ten opzichte van de enkele stof. 

Voordelen:

  • Het belangrijkste voordeel: isolerende werking
  • Geen zichtbare koorden bij honingraat plissés
  • Mooiere / luxere uitstraling

Hoe meet je een plisségordijn op maat het beste op? 

  1. Bepaal het type plisségordijn.
  2. Bepaal of je op of in het kozijn gemonteerd wilt hebben.
  3. Meet de breedte en hoogte op 2 plekken op.
  4. Neem de kleinste breedte en hoogte dan
  5. bij in de dag 5mm eraf halen en bij op de dag 50-100 mm

Meer bestellen = Meer korting

Voorbeeld: Koop een vitrage + een rolgordijn + nog een rolgordijn (totaal 3x producten) & ontvang 25% korting totaal. Bekijk hieronder de voorwaarden

  • Gehele assortiment = 20% korting
  • Bestel minimaal 3x producten = 25% korting
  • Bestel minimaal 5x producten = 30% korting
  • Bestel 5x actieproducten = 40% korting

Let op: De kortingen worden pas in de winkelwagen (automatisch) toegepast.

Bekijk hier alle raamdecoratie op maat