Waarom kiezen voor een jaloezie met ladderband?

jaloezie met ladderband

Er zijn diverse mogelijkheden hoe je een jaloezie met ladderband kunt combineren met jouw interieur. De meest verkochte jaloezieën zijn witte houten jaloezieën, omdat dit in ieder huis past en wit een lichte kleur is die veel ruimte en licht creëert. Vindt je wit mooi, maar net iets te saai? Dan kun je mooi spelen met een gekeurde ladderband. Door een ladderband toe te voegen kun je de uistraling van jouw jaloezieën en interieur beinvloeden.

Houten jaloezieën met ladderband

Bij een ladderband zijn deze gaatjes echter niet zichtbaar, de gaatjes zijn bedekt waardoor de ladderband erg sfeerbepalend kan zijn. Met houten jaloezieën is er heel veel mogelijk om de finishing touch te geven aan jouw interieur. Steeds meer mensen kiezen voor witte houten jaloezieen, passend in ieder huis en van ruimtelijke waarde. De kleur wit zorgt voor een lichte uitstraling, dit in combinatie met het zonlicht creëert ruimte.

Mocht het witte niet jouw smaak zijn, dan is het spelen met een gekleurde ladderband de oplossing. Om ervoor te zorgen dat alles binnen jouw woonstijl past, raden wij aan om een kleur ladderband te kiezen die ook weer terugkomt in jouw interieur. Als je een ruimte hebt voorzien van een zwarte muur, dan komt zwarte kleur van de ladderbanden hier ook weer mooi in terug.

houten jaloezieen met ladderband

3 tips en inspiratie voor het stylen van de jaloezieën:

  • Heb je een grijze muur? Denk dan eens aan witte jaloezieën met een grijze ladderband.
  • Voorzie zwarte houten jaloezieën van een groene ladderband. Dit geeft een mooie, chique uitstraling.
  • Ladderbanden zijn in diverse kleuren en breedtes te verkrijgen. Vraag de interieurspecialist naar ladderband van slechts 1 cm breed. Dit ziet er superstrak en subtiel uit.


Bekijk hier jaloezieen op maat

Meer bestellen = Meer korting

Voorbeeld: Koop een vitrage + een rolgordijn + nog een rolgordijn (totaal 3x producten) & ontvang 25% korting totaal. Bekijk hieronder de voorwaarden

  • Gehele assortiment = 20% korting
  • Bestel minimaal 3x producten = 25% korting
  • Bestel minimaal 5x producten = 30% korting
  • Bestel 5x actieproducten = 40% korting

Let op: De kortingen worden pas in de winkelwagen (automatisch) toegepast.