Elektrische jaloezieën op maat: Luxe cassette plisségordijn met top-down bediening

Met een handige batterijmotor van 12V, discreet verwerkt in een smalle cassette, biedt dit gordijn zowel functionaliteit als elegantie. Beschikbaar in vijf kleuren, kun je kiezen tussen duette (honingraat) stof of enkele stof, in zowel verduisterende als transparante varianten. Bedien het gordijn moeiteloos met een afstandsbediening of via een handige app.

Elektrische bediening voor optimaal comfort

Het plisségordijn wordt aangedreven door een geavanceerde batterijmotor van Brel, met een diameter van 24mm. Deze motor, subtiel geïntegreerd in de luxe cassette, zorgt voor een soepele en stille bediening. De oplaadbare 12/24V-accu kan eenvoudig worden opgeladen via een bijgeleverde adapter/lader, met een gemiddelde oplaadfrequentie van slechts één keer per half jaar. Bedien het gordijn met gemak via een 1-kanaals of 15-kanaals afstandsbediening, waardoor je het hele systeem moeiteloos kunt aanpassen aan jouw voorkeuren.

Wat zijn de voordelen van elektrische jaloezieën op maat?

Ervaar de voordelen van dit hoogwaardige systeem:

  • Een luxe cassette voegt een vleugje elegantie toe aan je interieur.
  • Eenvoudige bediening via afstandsbediening, en zelfs stembediening bij integratie met domotica.
  • Het top-down model biedt optimale flexibiliteit in lichtinval en privacy.
  • Kies tussen enkele of dubbele (honingraat) stof, afhankelijk van je behoeften.
  • Montage is snel en gemakkelijk, met een universele schaarsteun geschikt voor plafond- en wandmontage.
  • Personaliseer je gordijn met een keuze uit meer dan 100 kleuren stof.
  • Snelle bezorging binnen circa 10 werkdagen.
  • Exact op maat gemaakt tot een breedte van 300cm en een hoogte van 260cm.
  • Geproduceerd door Solux Raamdecoratie, met de betrouwbare motor van Brel.

Innovatieve elektrische motor van brel

Speciaal voor plissé- en honingraatgordijnen heeft Brel HOME een geavanceerde motor ontwikkeld. Deze compacte 12V-radiomotor is geïntegreerd in de cassette en blijft onzichtbaar, waardoor het esthetische aspect behouden blijft. Ontdek meer over de slimme mogelijkheden van de Brel-motor voor een naadloze integratie in jouw smart home systeem.

Afstandsbedieningen voor ultiem gemak

Kies uit een 1-kanaals afstandsbediening voor eenvoudige bediening van één gordijn, of ga voor de 15-kanaals afstandsbediening waarmee je tot wel 15 producten individueel kunt aansturen. Geniet van ultiem gemak en comfort in huis met deze slimme bedieningsmogelijkheden.

Eenvoudige montage voor elk interieur

Monteer het elektrische plisségordijn moeiteloos met behulp van een universele schaarsteun, geschikt voor zowel plafond- als wandmontage. Met deze flexibele bevestigingsmethode kun je het gordijn plaatsen naar jouw wensen, zowel in de dag als op de dag.

Ontdek de perfecte combinatie van luxe, comfort en functionaliteit met elektrische jaloezieën op maat. Ervaar het gemak van elektrische bediening en geniet van een stijlvolle toevoeging aan je interieur, volledig aangepast aan jouw persoonlijke voorkeuren.