Wat zijn de top 3 populairste lamellen kleuren?

Lamellen zijn erg handig en worden nog steeds veel gekozen als raamdecoratie. Lamellen worden gemaakt van kunststof. U kunt kiezen uit verschillende kleuren lamellen. Op deze manier kunt u voor iedere ruimte de geschikt lamellen vinden. De kleuren lamellen die op dit moment het meeste verkocht worden, vindt u hieronder.

Kunststof lamellen blauw, groen


Voorheen hadden de meeste lamellen onopvallende kleuren in lichte tinten. Het blijkt dat veel mensen tegenwoordig kiezen voor een verfrissende kleur. De kunststof lamellen blauw/groen leuken uw ruimte op. De blauw/groene lamellen zijn strak, maar geven een speels effect door de opbouw en het patroon van de kleuren. Fris uw neutrale interieur op met deze lamellen of trek de kleuren die u al in uw interieur gebruikt door in uw lamellen.

Kunststof lamellen wit, transparant


Een lamel die altijd veel besteld wordt, is de kunststof lamel wit/transparant. Wit wordt op dit moment gezien als de kleur die staat voor een schone lei. Men geeft de opkrabbelende economie de symbolische kleur wit mee. Maar wit staat ook voor schoon, strak en licht en is eenvoudig te combineren. Dit kan zowel met andere tinten wit als met donkere of juist felle kleuren.

Kunststof lamellen licht hout


Veel mensen maken gebruik van natuurlijke producten in hun interieur. De materialen hout, wol, glas en metaal komen vaak terug. De natuurlijke look kan worden doorgetrokken in de lamellen. Deze zijn niet van echt hout te bestellen, maar wel met hout look. In dit geval gaat het om de lichte variant, die uw kamer een lichte en open uitstraling geeft.

Zeker weten dat de lamellen bij uw interieur passen? Vraag dan hier geheel vrijblijvend en gratis kleurstalen aan.

Waarom kiezen voor lamellen op maat?

De voordelen van lamellen op maat zijn:

  • Perfect passend op maat
  • Mooie afwerking
  • Langere levensduur vanwege betere kwaliteit. De onderdelen worden ingekocht bij Hunter Douglas.
  • Luxe uitstraling vanwege de kwaliteit maar ook meer luxe opties
  • Keuze uit verschillende lamelbreedtes en kleuren
  • Geschikt voor grote raampartijen tot wel 6 meter breed,
  • Gemak: thuis online bestellen. Wij leveren het gratis bij u thuis