Wat kosten aluminium jaloezieën op maat?

Aluminium jaloezieën passen altijd in jouw badkamer of keuken. Vroeger waren keukens en badkamers vooral functionele ruimtes om te koken en te douchen. De afgelopen jaren is er echter een interessante trend ontstaan ​​in de woningbouw. Keukens en badkamers zijn belangrijker geworden en moeten aan steeds meer eisen voldoen. Aluminium jaloezieën tref je tegenwoordig in vele huizen aan, vanwege de gunstige eigenschappen.

Zijn er ook houten jaloezieën? 

Ja die zijn er zeker. Ben je toch meer van de natuurlijke materialen in huis? Woon je bijvoorbeeld in een prachtige gerenoveerde boerderij, of juist in een modern huis waar je een warm gevoel aan wilt geven qua inrichting? Of je nu landelijk woont of een nieuwbouw appartement betrekt: houten jaloezieën geven zoveel sfeer.

Net als aluminium jaloezieën fungeren houten jaloezieën ook als uitstekende lichtfilters. Je bepaalt zelf hoeveel licht je de kamer binnenlaat door de lamellen met koorden te verstellen. Daarnaast is de houten variant een chique en mooie toevoeging aan je ramen en interieur.

Wat kosten luxe aluminium jaloezieen op maat?

Soort jaloeziePrijs per M2 in euroKleurBreedte
Jaloezie – Solux44,00Wit70 mm
Jaloezie top down, bottom up – Solux19,9560+25 mm
Jaloezie – Solux34,00Blauw16 mm
Jaloezie – Solux29,00Beige35 mm
aluminium jaloezie keuken

Hoe monteer ik een aluminium jaloezie?

  • Meet ‘in het kozijn’ de jaloezie op
  • Meet ‘op het kozijn’ de jaloezie op
  • Bepaal de jaloezie hoogte
  • Hang de jaloezie op
  • Kort de hoogte van de jaloezie in
  • Stel de koordstoppers af