Wat is een op maat gemaakt velours gordijn?

Velours gordijnen voegen een warme en luxe sfeer toe aan je interieur. De rijke kleur zorgt voor een warme uitstraling. Heerlijk als het buiten kouder wordt en binnen gezelliger. Velours gordijnen zijn overgordijnen die bestaan uit een veloursstof.

De stoffen zijn zacht en hebben een mooie glans en brengen veel sfeer met zich mee. De verduisterende gordijnen zijn dimout en dus niet 100% lichtdicht. Onze velours gordijnen worden perfect op maat gemaakt voor jouw raam. Meest verkocht voor de woonkamer maar ook voor de slaapkamer en kinderkamer door de hoge lichtdichtheid van circa 80%

Wat is velours stof?

Velours komt van de Franse naam fluweel, maar toch is een velours een ander soort stof. Velours is een zwaardere, zachte stof en het een gesneden variant van fluweel. Naast de gordijnenstof is ook de velours meubelstof er populair.

  • Hoge lichtdichtheid (ca. 80% dim-out)
  • Luxe, elegante uitstraling
  • Zacht & glansende stof
  • Kleurvast & pluist niet
  • Hoog slijtvast percentage
  • Zelf wasbaar

Het nadeel is een iets hogere prijs dan standaard stof en onze collectie is niet 100% verduisterend.

Zijn veloursgordijnen verduisterend?

velours gordijnen zijn van zichzelf van 80% lichtdicht. Dit zorgt voor veel verduistering, maar het is niet 100% blackout. Natuurlijk kun je de gordijnen ook voorzien van een voering als je wil gaan voor 100% verduistering. Velours worden het meest verkocht voor de woonkamer, maar ook voor de slaapkamer en kinderkamer.

Velours gordijnen op maat: Naples collectie

De velours gordijnen op maat komen uit de collectie Naples. Naples is een premium collectie met de beste kwaliteit. Je kunt kiezen voor een effen stof in verschillende kleuren. Voor iedere kamer is er een gewenst gordijn te vinden.

Liever geen traditionele gordijnen, maar wel raamdecoratie van veloursstof?

Een alternatief voor de traditionele gordijnen zijn de velours vouwgordijnen. Met vouwgordijnen kun je gemakkelijk de privacy en lichtinval zelf aanpassen. Meer weten over velours vouwgordijnen? Bekijk de blog: Wat is een velours vouwgordijn?

Gratis inmeetservice aan huis

Geheel vrijblijvend en tijdelijk gratis inmeetservice aan huis. Voor alle type raamdecoratie kunt u een afspraak inplannen en profiteren van de volgende voordelen:

  • Professioneel inmeten bij u thuis met 100% meetgarantie
  • Advies op maat (productkeuze, kleurkeuze, opties)
  • Onze adviseur neemt ook kleurstalen mee zodat u deze rustig kunt bekijken
  • Voor alle type raamdecoratie

Normaal €‎49,00

Nu gratis