Wanneer kies je voor een Top Down Bottom Up jaloezie op maat?

Een Top Down Bottom Up jaloezie op maat is een goede keuze als je wilt dat de jaloezie zowel van bovenaf als van onderaf te openen is, zodat je zowel privacy als lichtinval kunt regelen. Dit is bijvoorbeeld handig als je een raam heeft dat zich boven een ander raam bevindt, of als je wilt dat de bovenste helft van het raam bedekt is terwijl de onderste helft open is. Dit type jaloezie biedt dus de perfecte balans tussen lichtinval & privacy en is compleet aanpasbaar naar jouw wensen en behoeftes.

Top down bottom up jaloezieën zijn ideaal voor kiep- kantelramen

Top down bottom up jaloezieën passen in vrijwel elk raam. Maar als we dan toch moeten aangeven wanneer de top down bottom up bediening prettig is, dan is het wel voor draai kiepramen en kiep kantelramen. Traditionele raamdecoratie zal namelijk naar voren gaan hangen als je je raam opent.

Bij jaloezieën met top down bottom up bediening blijft het gordijn altijd op dezelfde plek hangen. Dat staat toch een stuk mooier dan wanneer de jaloezieën los zouden hangen. Met top down bottom up bediening hoef jij je daar dus geen zorgen over te maken.

Top down bottom up jaloezieën zijn overgens ook geschikt voor kunststof kozijnen.

Wat zijn de voordelen van aluminium jaloezieën ten opzichte van hout

De top down bottom up jaloezie is beschikbaar in aluminium lamellen van 25mm. Aluminium jaloezieën hebben op zichzelf al vele voordelen tehn opzichte van houten jaloezieën. Om enkele te benoemen:

  1. Lamellen zijn eenvoudig schoon te houden
  2. Sterk materiaal (maar flexibel en kan tegen stootje)
  3. Aluminium is in meer kleuren beschikbaar
  4. Aluminium is iets lager geprijsd (ivm grondstoffen)
  5. Moderne en strakke look

Wat zijn de bedieningsmogelijkheden voor Top Down Bottom Up jaloezieën

Een Top Down Bottom Up jaloezie werkt door middel van een uniek mechanisme die het mogelijk maakt om de jaloezie zowel van bovenaf als van onderaf te openen. Hierdoor kunt u zowel de bovenkant als de onderkant van het raam bedekken of onbedekt laten. Het bedienen van de jaloezie is gemakkelijk en eenvoudig.

De bediening gaat via een handgreep. Dit maakt de top down bottom up jaloezie niet alleen praktisch, maar ook kindveilig. Op deze manier kunnen kinderen niet aan de haal gaan met het koord of de ketting.

Wat kosten premium aluminium jaloezieën op maat?

Soort jaloeziePrijs per M2 in euroKleurLamelbreedte
Jaloezie – Solux27.95Wit50 mm
Jaloezie top down, bottom up premium – Solux47.9560+25 mm
Jaloezie – Solux19.95Blauw16 mm
Jaloezie top down, bottom up standaard – Solux19.9560+25 mm

Gratis inmeetservice aan huis

Geheel vrijblijvend en tijdelijk gratis inmeetservice aan huis. Voor alle type raamdecoratie kunt u een afspraak inplannen en profiteren van de volgende voordelen:

  • Professioneel inmeten bij u thuis met 100% meetgarantie
  • Advies op maat (productkeuze, kleurkeuze, opties)
  • Onze adviseur neemt ook kleurstalen mee zodat u deze rustig kunt bekijken
  • Voor alle type raamdecoratie

Normaal €‎49,00

Nu gratis