Ultiem gemak: Op maat gemaakte plisséhordeur tot 240cm breed zonder boren of schroeven


Ervaar ultiem gemak met onze op maat gemaakte plisséhordeur, speciaal ontworpen om jouw leven gemakkelijker te maken. Of je nu geen compromissen wilt sluiten tussen functionaliteit en esthetiek, onze hordeur is de perfecte oplossing voor jou. Met een maximale breedte van 240 cm hoef jij je geen zorgen te maken over boren of schroeven. Het unieke plisséontwerp zorgt voor een naadloze integratie met jouw interieur, terwijl ongewenste insecten buiten worden gehouden en een verfrissende luchtstroom mogelijk wordt gemaakt. En het beste van alles? De installatie is eenvoudig en snel, zodat jij moeiteloos kunt genieten van de voordelen van een op maat gemaakte hordeur.

Geniet van onbezorgde zomers met de op maat gemaakte plisséhordeur

Niets is zo ontspannend als een zomer vol comfort en onbezorgde avonden in jouw huis. Dankzij onze op maat gemaakte plisséhordeur wordt dit werkelijkheid. Laat de zorgen over insecten en ongewenste bezoekers achter je, terwijl je geniet van de verfrissende bries die door je woning waait. Met de maximale breedte van 240 cm biedt onze hordeur een naadloze oplossing voor deuropeningen van alle formaten, zonder dat er geboord of geschroefd hoeft te worden. De duurzame materialen en het stijlvolle design zorgen ervoor dat jouw interieur er niet onder lijdt. Dompel jezelf onder in het ultieme gemak en de functionaliteit van onze plisséhordeur, en creëer een zomer waarin je zonder zorgen kunt ontspannen en genieten van jouw perfecte toevluchtsoord.

Wat is een op maat gemaakte plisséhordeur?

Ontdek de ultieme oplossing voor het bestrijden van muggen, vliegen en andere vervelende insecten met onze hoogwaardige plisséhordeur op maat. Deze deur is geschikt voor bijna iedere schuifpui en deur, met een maximale breedte van 240 cm en een hoogte van 290 cm. Het beste van alles is dat je geen gereedschap nodig hebt voor de montage, dankzij de handige bevestiging met plakstrip of tape. Het aluminium frame, inclusief de ondergeleider, zorgt voor een robuuste uitstraling en strak design, en is verkrijgbaar in 10 RAL-kleuren. Het zwarte geplisseerde gaas vouwt harmonieus in en uit bij het geruisloos bedienen van de trekbalk, waardoor je de hordeur op elke gewenste stand kunt plaatsen. Kies voor kwaliteit en geniet van een zomer vol comfort en insectenvrije avonden.

  • Op maat tot 240cm x 290cm
  • Geen boren of schroeven
  • Bestrijdt vliegen, muggen, insecten
  • Aluminium frame, 10 kleuren
  • Robuust en strak design
  • Geruisloos instelbaar
  • Hoge kwaliteit
  • Harmonica geplisseerd gaas

Ultiem gemak en effectiviteit: Op maat gemaakte plisséhordeur zonder boren

Ervaar de ideale horervaring met onze op maat gemaakte plisséhordeur, ontworpen om zowel gemak als effectiviteit te bieden. Dankzij het ontbreken van boren of schroeven is de installatie moeiteloos en wordt je interieur niet aangetast. Met een maximale breedte van 240 cm en hoogte van 290 cm past deze hordeur perfect bij jouw specifieke afmetingen. Het aluminium frame, verkrijgbaar in 10 kleuren, biedt een robuuste uitstraling en een strak design. Deze hordeur is de ideale oplossing om vliegen, muggen en andere insecten te bestrijden, waardoor je kunt genieten van een insectenvrije omgeving. Het geruisloos instelbare systeem stelt je in staat om de hordeur naar wens aan te passen, en het geplisseerde gaas vouwt als een harmonica in en uit. Kies voor ultiem gemak en effectiviteit met onze op maat gemaakte plisséhordeur zonder boren.

Wat zijn Inzethorren voor kunststof kozijnen zonder boren?

Ontdek onze innovatieve inzethorren, speciaal ontworpen voor kunststof kozijn draaikiepramen. De installatie is moeiteloos, want ze kunnen eenvoudig van binnenuit worden geplaatst. Met het slimme klem-veer systeem blijven de horren stevig geklemd tussen het kozijn, zonder enige schade. Het duurzame aluminium frame zorgt voor een solide constructie, terwijl het gaas vrijwel onzichtbaar is, maar toch effectief in het buiten houden van insecten, vliegen en muggen. Zeg vaarwel tegen zoemende geluiden en ongewenste gasten in je huis! Onze inzethorren worden exact op maat gemaakt, met een maximale breedte van 150 cm en een hoogte van 220 cm. Of je nu een groot raam hebt of een kleiner exemplaar, wij hebben de perfecte oplossing voor jouw behoeften.

  • Geschikt voor draai-kiep-ramen.
  • Geen boren of schroeven.
  • Klem-veer systeem.
  • Aluminium frame.
  • Onzichtbaar gaas.
  • Op maat gemaakt.

Wanneer zijn inzethorren wel of niet geschikt voor jouw ramen?

Inzethorren zijn de ideale oplossing voor draai-kiepramen van kunststof, ook wel bekend als kiep-kantelramen. Deze speciaal ontworpen horren zijn echter niet geschikt voor ramen die alleen naar buiten of binnen kunnen draaien. Voor naar buiten draaiende ramen raden we een rolhor of een voorzethor aan. Als je een naar binnen draaiend raam hebt, kan een rolhor aan de buitenzijde een mogelijkheid zijn. Heb je advies nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen of gebruik te maken van onze inmeetservice aan huis. Deze inzethorren worden exact op maat gemaakt, waardoor ze altijd perfect passen. Geen zorgen meer over ongewenste kieren of ruimte tussen het raam en de hor.

Minimale & maximale maten breedte:

– Minimaal 20cm breed
– Maximaal 150cm breed

Minimale & maximale maten hoogte:

– Minimaal 20cm hoog
– Maximaal 220cm hoog

Gratis inmeetservice aan huis

Geheel vrijblijvend en tijdelijk gratis inmeetservice aan huis. Voor alle type raamdecoratie kunt u een afspraak inplannen en profiteren van de volgende voordelen:

  • Professioneel inmeten bij u thuis met 100% meetgarantie
  • Advies op maat (productkeuze, kleurkeuze, opties)
  • Onze adviseur neemt ook kleurstalen mee zodat u deze rustig kunt bekijken
  • Voor alle type raamdecoratie

Normaal €‎49,00

Nu gratis