Top 7 budgetvriendelijke gordijnen: stijlvolle raambekleding voor minder

Het aankleden van ramen met gordijnen kan een kamer transformeren, maar het vinden van betaalbare opties zonder in te boeten aan stijl en kwaliteit kan een uitdaging zijn. Gelukkig zijn er tal van budgetvriendelijke gordijnstoffen en slimme winkeltips die je kunnen helpen om je ramen op een betaalbare manier te voorzien van prachtige raambekleding. In deze blog bekijken we de top 7 budgetvriendelijke gordijnen die stijlvolle oplossingen bieden voor minder.

1. Overgordijn collectie RhodeIsland – vanaf €3,16

Onze eerste keuze voor budgetvriendelijke gordijnen is de RhodeIsland collectie, beginnend bij €3,16. Deze gordijnen zijn gemaakt van hoogwaardig 100% polyester, wat zorgt voor duurzaamheid en kleurvastheid. Met een keuze uit vijf uni-kleuren en verschillende ophangopties, biedt deze collectie veelzijdigheid, maar is deze nog steeds betaalbaar.

2. Dim-out gordijn collectie Phoenix – vanaf €3,66

De Phoenix collectie biedt een elegante oplossing voor verduistering, met gordijnen vanaf €3,66. Gemaakt van 100% polyester, bieden deze gordijnen een satijn-look en zijn ze verkrijgbaar in 25 uni-kleuren. Met een verduisteringspercentage van circa 98% en wasbaarheid op 30 graden, bieden ze zowel functionaliteit als stijl.

3. Overgordijn collectie Volosity – vanaf €3,71

Met een prijs vanaf €3,71 biedt de Volosity collectie een mooie linnenlook, zonder de nadelen van echt linnen. Gemaakt van 100% polyester en verkrijgbaar in 27 uni-kleuren, combineren deze gordijnen duurzaamheid met een natuurlijke uitstraling. Ze zijn wasbaar en lichtdoorlatend, waardoor ze geschikt zijn voor diverse ruimtes.

4. Overgordijn collectie Chicago – vanaf €4,86

De Chicago collectie biedt een unieke uitstraling met corduroy ribstof, beginnend bij €4,86. Met een lichtdichtheid van 80% en gemaakt van 92% polyester en 8% polyamide/nylon, zijn deze gordijnen zowel stijlvol als functioneel. De trendstof en wasbaarheid maken ze een populaire keuze voor een betaalbare prijs.

5. Velours gordijn collectie Naples – vanaf €5,21

Onze laatste keuze, de Naples collectie, biedt luxe velours gordijnen vanaf €5,21. Gemaakt van 100% polyester met een lichte glans en een lichtdichtheid van circa 95%, bieden deze gordijnen een chique uitstraling voor een betaalbare prijs. Ze zijn kleurvast, pluizen niet en zijn zelf wasbaar, waardoor ze gemakkelijk te onderhouden zijn.

Slim verduisterende gordijnen winkelen: hoe doe je dat?

Nu je bekend bent met onze top 5 budgetvriendelijke gordijnen, laten we eens kijken naar hoe je slim kunt winkelen voor verduisterende gordijnen zonder je budget te overschrijden.

 • Maak gebruik van gratis inmeetservice
  Veel winkels bieden een gratis inmeetservice aan, waarmee je verzekerd bent van de juiste maten en passende raamdecoratie. Maak hier gebruik van om onnodige kosten te voorkomen.
 • Zoek naar budgetvriendelijke gordijnstoffen
  Kies voor betaalbare stoffen zoals katoen, polyester of linnen, die nog steeds een luxe uitstraling bieden zonder de kosten op te drijven. Bestel gratis stalen van de stof om zeker te zijn van je keuze voordat je tot aankoop overgaat.
 • Meet zorgvuldig & voorkom verspilling van stof
  Zorgvuldig meten is essentieel om verspilling van stof en extra kosten te voorkomen. Gebruik een betrouwbaar meetlint, noteer nauwkeurige afmetingen en voeg enkele centimeters toe aan de breedte voor overlap.
 • Optimaliseer maatwerkopties
  Bij het bestellen van maatwerk gordijnen, kies slim en vermijd luxe accessoires die de prijs opdrijven. Door te kiezen voor basisopties kun je dezelfde kwaliteit gordijnen bestellen voor een lagere prijs.

Gratis inmeetservice aan huis

Geheel vrijblijvend en tijdelijk gratis inmeetservice aan huis. Voor alle type raamdecoratie kunt u een afspraak inplannen en profiteren van de volgende voordelen:

 • Professioneel inmeten bij u thuis met 100% meetgarantie
 • Advies op maat (productkeuze, kleurkeuze, opties)
 • Onze adviseur neemt ook kleurstalen mee zodat u deze rustig kunt bekijken
 • Voor alle type raamdecoratie

Normaal €‎49,00

Nu gratis