Slimme oplossingen: Inzethorren voor eenvoudige installatie op kunststof draai-kiep-ramen zonder boren!

Als je op zoek bent naar een eenvoudige en niet-destructieve manier om insecten buiten te houden, dan zijn deze inzethorren de perfecte oplossing voor jou. Speciaal ontworpen voor alle naar binnen-draaiende kunststof kozijn draaikiepramen (kiep-kantel), bieden deze horren een moeiteloze installatie van binnenuit. Met het innovatieve klem-veer systeem aan de bovenzijde van de horren, hoef je je geen zorgen te maken over boren of beschadiging van je ramen. Je schuift de inzethor eenvoudig in het kozijn en het stevige klem-veer mechanisme houdt de hor op zijn plaats. Deze slimme oplossing zorgt ervoor dat je kunt genieten van frisse lucht, terwijl insecten buiten worden gehouden.

Wat zijn Inzethor kunststof kozijnen zonder boren?

Onze inzethorren zijn speciaal ontworpen voor naar binnen-draaiende kunststof kozijn draaikiepramen (kiep-kantel) en bieden een moeiteloze installatie van binnenuit. Met het slimme klem-veer systeem aan de bovenzijde van de horren, blijft de inzethor stevig geklemd tussen het kozijn, zonder enige schade. Het frame van de inzethor is vervaardigd uit duurzaam aluminium, met een gaas dat vrijwel onzichtbaar is maar toch uiterst effectief in het buiten houden van insecten, vliegen en muggen. Geen vervelende zoemende geluiden of ongewenste gasten meer in je huis! Onze inzethorren zijn exact op maat gemaakt, met een maximale breedte van 150 cm en een hoogte van 220 cm. Of je nu een groot raam hebt of een kleiner exemplaar, wij hebben de perfecte oplossing voor jou.

  • Geschikt voor draai-kiep-ramen.
  • Geen boren of schroeven.
  • Klem-veer systeem.
  • Aluminium frame.
  • Onzichtbaar gaas.
  • Op maat gemaakt.

Hoe kun je de inzethorren bevestigen?

Met één klik bevestig of verwijder je moeiteloos de inzethor op een draai-kiepraam. Geen gedoe met schroeven of boren, want de inzethor wordt zonder deze benodigdheden geplaatst. De eenvoudige montage is mogelijk dankzij het metalen klemveermechanisme.

Een inzethor is van binnenuit te bevestigen met behulp van de klemveer:      

1.   Plaats de onderkant van de hor in het kozijn.

2.   Kantel de hor naar voren totdat deze goed in het kozijn geklemd zit.

Wanneer zijn inzethorren wel of niet geschikt voor jouw ramen?

Inzethorren zijn de ideale oplossing voor draai-kiepramen van kunststof, ook wel bekend als kiep-kantelramen. Deze speciaal ontworpen horren zijn echter niet geschikt voor ramen die alleen naar buiten of binnen kunnen draaien. Voor naar buiten draaiende ramen raden we een rolhor of een voorzethor aan. Als je een naar binnen draaiend raam hebt, kan een rolhor aan de buitenzijde een mogelijkheid zijn. Heb je advies nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen of gebruik te maken van onze inmeetservice aan huis. Deze inzethorren worden exact op maat gemaakt, waardoor ze altijd perfect passen. Geen zorgen meer over ongewenste kieren of ruimte tussen het raam en de hor.

Minimale & maximale maten breedte:

– Minimaal 20cm breed
– Maximaal 150cm breed

Minimale & maximale maten hoogte:

– Minimaal 20cm hoog
– Maximaal 220cm hoog

Ook zonder boren met een klik-en-klaar systeem: smartfit rolgordijnen op maat

Het smartfit rolgordijn is een rolgordijn in een frame. Je kunt het frame op een kozijn plaatsen zonder te boren. Het smartfit systeem kan op kunststof kozijnen en aluminium kozijnen worden geklikt. Het klik-en-klaar systeem heeft een mooi afgewerkt uiterlijk, strak design en eenvoudig te bedienen.

De smartfit rolgordijnen brengen veel voordelen met zich mee, namelijk:

  • Zeer eenvoudige montage: klik-en-klaar
  • Monteren zonder boren
  • Luxe uitstraling
  • Op maat gemaakt: afmetingen, transparantie, stofkleur, framekleur
  • Extra verduisterend zonder kieren
  • Gemakkelijke handgreep bediening
  • Kindvriendelijk (geen ketting)

Waarom kiezen voor black-out rolgordijnen met u-profiel

Ook al is de stof 100% lichtdicht ontstaan aan beide zijkanten altijd nog kieren welke licht door laten. Sommige mensen vinden dit vervelend. Vooral als jouw raam op het oosten staat zal er ’s Ochtens vroeg veel licht langs deze kieren kunnen komen. Er zijn hiervoor twee oplossingen:

  1. Monteer het rolgordijn “op de dag” en bestel het rolgordijn zo breed mogelijk. Hierdoor zal het licht aan de zijkanten zoveel mogelijk beperkt worden.
  2. De tweede optie (en tevens de beste optie) is om te kiezen voor rolgordijnen met een U-profiel. Deze zorgt namelijk voor maximale verduistering en beschikken deze over de beste isolerende werking.

Gratis inmeetservice aan huis

Geheel vrijblijvend en tijdelijk gratis inmeetservice aan huis. Voor alle type raamdecoratie kunt u een afspraak inplannen en profiteren van de volgende voordelen:

  • Professioneel inmeten bij u thuis met 100% meetgarantie
  • Advies op maat (productkeuze, kleurkeuze, opties)
  • Onze adviseur neemt ook kleurstalen mee zodat u deze rustig kunt bekijken
  • Voor alle type raamdecoratie

Normaal €‎49,00

Nu gratis