De veelzijdigheid van plakstrip top down bottom up plisségordijnen: 5+ redenen waarom dit de beste keuze is!

Energie besparen door het gebruik van gordijnen

Plisségordijnen zijn al lang geliefd vanwege hun veelzijdigheid en stijlvolle uitstraling. Maar wat als we je vertellen dat er een nog handiger en flexibeler variant is? Maak kennis met het plakprofiel plissegordijn met top down bottom up uitvoering. Dit innovatieve raamdecoratiestuk wordt volledig op maat gemaakt, zonder dat je hoeft te boren, en past perfect bij de meeste soorten ramen en deuren, zoals houten, kunststof, en aluminium kozijnen, zelfs bij kiep-kantelramen. In deze blog gaan we dieper in op wat top down bottom up plisségordijnen zijn en waarom ze de perfecte keuze zijn voor privacy, lichtinval, en een luxe uitstraling in jouw huis.

Top down bottom up plisségordijnen: Wat zijn dat?

Top down bottom up plisségordijnen zijn een innovatieve variant van de traditionele plisségordijnen. Ze onderscheiden zich door hun flexibele bedieningssysteem, waarmee je de gordijnen zowel vanaf de bovenkant als de onderkant kunt laten zakken of omhoog kunt trekken. Dit biedt een ongekende controle over de hoeveelheid licht en privacy in je huis.

Het bijzondere aan deze gordijnen is dat ze worden geleverd met een plakprofiel, wat betekent dat je ze zonder boren direct op je raam kunt bevestigen. Dit is niet alleen handig, maar ook ideaal voor mensen die liever niet in hun kozijnen boren. Het plakprofiel zorgt voor een stevige en veilige bevestiging.

 • Flexibele bediening
 • Privacy & lichtinval
 • Plakprofiel inclusief
 • Veel privacy

Plakstrip plisségordijnen zijn het perfecte product voor Privacy

Een van de grootste voordelen van top down bottom up plisségordijnen is de mate van privacy die ze bieden. Met traditionele gordijnen moet je kiezen tussen volledige sluiting of volledige opening. Maar met dit type gordijn kun je het bovenste gedeelte open laten voor natuurlijk licht, terwijl het onderste gedeelte gesloten blijft om nieuwsgierige blikken buiten te houden. Of je kunt ze halverwege positioneren voor een perfecte balans tussen privacy en lichtinval.

Dit maakt deze gordijnen ideaal voor ruimtes waar privacy essentieel is, zoals slaapkamers, badkamers, en kantoorruimtes. Je hebt de controle over wie naar binnen kan kijken, zonder dat je het daglicht volledig moet buitensluiten.

Plakstrip plisségordijnen: eenvoudige installatie zonder boren

Plakstrip plisségordijnen zijn een handige en moderne raamdecoratieoplossing die het installatieproces aanzienlijk vereenvoudigt. Met deze gordijnen hoef je niet te boren in je raamkozijnen. In plaats daarvan wordt een stevige plakstrip meegeleverd, die je eenvoudig op het raamkozijn bevestigt. Dit plakprofiel biedt een veilige en duurzame hechting, zodat je plisségordijnen stevig op hun plaats blijven, zonder beschadigingen aan je raamkozijnen achter te laten. Deze innovatieve installatiemethode maakt plakstrip plisségordijnen uitermate geschikt voor huurwoningen en mensen die graag flexibiliteit willen behouden in het veranderen van hun raamdecoratie.

 • Eenvoudige installatie
 • Geen boren
 • Stevige plakstrip

Geschikt voor alle type ramen

Een ander groot voordeel van top down bottom up plisségordijnen is hun veelzijdigheid als het gaat om raamtypes. Of je nu houten, kunststof, of aluminium kozijnen hebt, deze gordijnen passen perfect. Ze zijn ook geschikt voor kiep-kantelramen, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor moderne woningen.

Met de bijgeleverde inmeethandleiding kun je gemakkelijk de juiste afmetingen bepalen voor een naadloze pasvorm op je ramen. Het installeren is een eenvoudig proces, dankzij het plakprofiel dat wordt meegeleverd. Dit betekent dat je geen professionele installateur nodig hebt en dat je de gordijnen gemakkelijk zelf kunt monteren.

Met handgreep bediening voor gemak

Naast hun functionaliteit bieden top down bottom up plisségordijnen ook een luxe uitstraling in je interieur. Ze zijn verkrijgbaar in diverse stijlvolle kleuren en stoffen, waardoor je ze perfect kunt afstemmen op de rest van je decor.

De handgreepbediening maakt het gemakkelijk om de gordijnen soepel op en neer te bewegen. Of je nu de lichtinval aanpast of gewoon een stijlvol accent aan je ruimte wilt toevoegen, deze gordijnen maken het mogelijk met één vloeiende beweging.

Overwegingen bij Top Down Bottom Up plisségordijnen

Het is belangrijk om te weten dat, hoewel top down bottom up plisségordijnen vele voordelen bieden, ze enkele overwegingen met zich meebrengen. Ten eerste, de installatie kan iets langer duren dan bij traditionele gordijnen vanwege het plakprofiel. Ook kunnen ze duurder zijn vanwege de gebruikte materialen en het flexibele bedieningssysteem.

Het is echter belangrijk om te bedenken dat deze nadelen vaak opwegen tegen de vele voordelen die deze gordijnen bieden, zoals privacy, controle over lichtinval en een moderne uitstraling.

Gratis inmeetservice aan huis

Geheel vrijblijvend en tijdelijk gratis inmeetservice aan huis. Voor alle type raamdecoratie kunt u een afspraak inplannen en profiteren van de volgende voordelen:

 • Professioneel inmeten bij u thuis met 100% meetgarantie
 • Advies op maat (productkeuze, kleurkeuze, opties)
 • Onze adviseur neemt ook kleurstalen mee zodat u deze rustig kunt bekijken
 • Voor alle type raamdecoratie

Normaal €‎49,00

Nu gratis